İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Thursday, November 1, 2007

Kupa deyip geçme


Aslan'ın kupadaki rakibi Denizli; Kalli yedekleri oynatacak. Ancak, taraftarın bugün Sami Yen'e akın etmesi için özel bir nedeni var: Yönetim, tam 25 bin Türk bayrağı dağıtıp, gişe hasılatını Mehmetçikler'e bağışlayacak.
1.11.2007


Mücadeleye destek...
Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası D Grubu ilk maçında Denizlispor ile Ali Sami Yen’de kozlarını paylaşacak. Teknik direktör Feldkamp, bu karşılaşmada gençleri sahaya sürüp, yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele etmeyi düşünüyor. Ancak, taraftarın Mecidiyeköy’e akın etmesi için çok özel bir nedeni var. Sarı-Kırmızılı yönetim, maça gelenlere dağıtmak üzere tam 25 bin Türk bayrağı yaptırdı. Gişe hasılatı da ‘Terörle Mücadele Kahramanları’na Destek’ kampanyasına bağışlanacak.

Hazırlıklar tamamlandı
Sarı-Kırmızılılar, bu anlamlı maçın hazırlıklarını dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanla tamamladı. Kalli yönetimindeki futbolcuların, ısınma ve açma-germe hareketlerinin ardından gruplar halinde teknik bir çalışma yaptığı belirtildi. Servet ile Ümit’in de takımla çalışmalara katıldığı açıklanırken, Hakan Şükür, Linderoth, Ayhan, Okan ve Lincoln’ün tedavilerine devam edildiği belirlendi.
Raşit ALTUN

GALATASARAY
Aykut
Uğur
Servet
Bouzid
H. Balta
Barış
M. Topal
M. Güven
Carrusca
Özgürcan
Serkan

DENİZLİ
Souleymanou
H. Yiğit
Burak
C. Alberto
M. Karakoç
F. Egedik
F. Yiğen
Abraham
Caner
Yusuf
Engin

Stat: Ali Sami Yen
Yayın: Lig TV
Saat: 20.00
Hakem: Vedat Yüksel

Labels: , , , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker