İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, November 11, 2007

Bu kez hedef 4'te 4


Ligdeki son 3 maçını da kazanan Fenerbahçe, 3 yıldır deplasmanda yenemediği Kayserispor'u yıkıp, galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.
11.11.2007


KAYSERİSPOR
Ivankov
Durmuş
Ali Turan
Aydın
Toledo
Mehmet Topuz
Saidou
Ragıp
Fatih Ceylan
Gökhan Ünal
Leonardo

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Lugano
Edu
Carlos
Kazım
Deniz
Aurelio
Vederson
Deivid
Semih

STAT:Atatürk
YAYIN:Lig TV
SAAT:16.00

HAKEMLER:Oktay Demiray
Hüseyin Fidan
Serkan Çimen

Şampiyonlar Ligi’nde muhteşem bir futbolla PSV Eindhoven’i mağlup eden Fenerbahçe’de gözler lige çevrildi. Son 3 maçını da kazanan Sarı-Lacivertliler, 3 yıldır deplasmanda bileğini bükemediği Kayserispor’u bu kez yıkıp, galibiyet serisini sürdürmenin planları içinde. Kayseri’de büyük ilgi gören Kanarya’da, sakatlıkları bulunan Alex, Tümer ve Kezman kadroda yer almıyor. Teknik direktör Zico, PSV karşılaşmasından farklı olarak Alex’in yerine Deivid’i görevlendirmeyi planlıyor. Ev sahibi takımda ise Koray sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Cangele de kart cezalısı. Kayseri Yönetimi, bayan taraftarların stada ücretsiz alınacağını duyurup, tüm futbolseverleri tribüne çağırdı.



Kısa...Kısa...

Ümit’li Köln galip: 3-2
Almanya İkinci Ligi’nde mücadele eden Ümit Özat’lı Köln, kendi sahasında Aue’yi 3-2 mağlup etti. FC Köln’ün gollerini 35. saniyede Helmes, 11. ve 65. dakikada Novakovic kaydederken Aue’nin golleri 13. dakikada Klinka ve 45. dakikada Nemec’ten geldi. Alman medyası bir asist yapıp, iyi bir performans sergileyen Ümit’i maçın en iyileri arasında gösterdi.

Rakipler sahada
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden İnter, kendi sahasında Lazio’yu ağırlayacak. Rusya Ligi’nde ise şampiyonluk şansı bulunmayan CSKA Moskova, deplasmanda Hasan Kabze’li Rubin Kazan ile karşı karşıya gelecek.

‘Hakan’ı en iyi ben anlarım’
Liverpool maçında kalesinde 8 gol gören Hakan’a meslektaşı Volkan sahip çıktı. İçinde bulunduğu durumu çok iyi bildiğini ifade eden Volkan, “Ben de o anları yaşadım. Umarım Hakan da en kısa zamanda bunu atlatır ve tekrar toparlanır” diyerek Hakan’a mesaj yolladı.

Havada panik
Fenerbahçe kafilesini Kayseri’ye taşıyan özel uçak türbülansa girince, kafilede kısa süreli panik yaşandı. Uçağın türbülanstan çıkmasının ardından futbolcular ve teknik heyet rahat bir nefes aldı. Uçak korkusu yaşayan bazı futbolcular, olayın şokunu uzun bir süre üzerlerinden atamadı.

Tümer Metin ‘Buz Dansı’nda
Sakatlığı devam eden ve bu nedenden dolayı Kayserispor deplasmanına götürülmeyen Tümer Metin, Buz Dansı’na katıldı... Show TV’de yayınlanan Buz Dansı programına eski takım arkadaşı İlhan Mansız’ı görmek için katılan başarılı futbolcu, arkadaşına destek verdi.

Labels: , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker