İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, November 11, 2007

Sessizliğin bittiği yer


5 maçlık seyircisiz oynama cezası sona eren Galatasaray, bugün ligde ilk kez taraftarıyla buluşuyor. Aslan'ın rakibi, Gençlerbirliği...
11.11.2007


GALATASARAY
Orkun
Uğur
Song
Servet
H. Balta
H. Şaş
Barış
Lincoln
Arda
Ümit
Nonda

GENÇLERBİRLİĞİ
Gökhan
Erkan
Tolga
Petkoviç
Zoriç
Mehmet Nas
Carle
Kerem
Mehmet Çakır
Okan
Isaac

STAT:Ali Sami Yen
YAYIN:Lig TV
SAAT: 20.00

HAKEMLER:Aytekin Durmaz
Selçuk Kaya
Şahan Yılmaz



Hedef moral bulmak
Geçtiğimiz sezonki Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar nedeniyle aldığı 5 maçlık seyircisiz oynama cezasını tamamlayan Galatasaray, bugünkü Gençlerbirliği sınavıyla, bu sezon ligde ilk kez taraftarıyla buluşacak. Lige müthiş bir başlangıç yapmasına karşın son haftalarda düşüşe geçen Sarı-Kırmızılılar, taraftarının da desteğiyle Başkent ekibini devirip, hem zirvedeki yerini korumak hem de moral bulmak istiyor.

Linderoth sıkıntısı
Sarı-Kırmızılı ekibin dün yapılan antrenmanında kasık şikayetleri artan Tobias Linderoth’un Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyeceğinin öğrenilmesi, teknik heyette sıkıntı yarattı. Ayrıca Barış Özbek ile Hakan Şükür’ün aldıkları darbelerden ötürü idmanı tamamlayamadığı, durumlarının maç saatinde belli olacağı belirtildi. Şikayetleri azalan Uğur’un antrenmana katılması ise çalışmadaki tek sevindirici haberdi.

Durmaz yaramıyor!
Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasını yönetecek olan Aytekin Durmaz, daha önce 2 kez Cim Bom’un maçında görev aldı. Bu iki mücadele de berabere sona ererken, Aslan 2 gol atıp 2 gol yedi. Sarı-Kırmızılı oyunculara 3 sarı kart gösteren Durmaz, rakip futbolcular için ise 7 kez sarı kartına başvurdu.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker