İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, November 11, 2007

Bebeğini internette satmaya kalktı


Evlilik dışı dünyaya getirdiği 4 günlük bebeğini internette 6 bin YTL'ye satmak isteyen genç kadın suçüstü yakalandı..

Tokat'ta oturan ve bekar olan Fadime Cihanoğlu (25), Tokat Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde 4 gün önce evlilik dışı bir kız bebek dünyaya getirdi. Babasının kim olduğunu gizlediği bebeğini alarak hastaneden taburcu olan genç kadın, iddiaya göre bebeği satmaya karar vererek durumu, arkadaşı olan üniversite öğrencisi Cihan Sümüş'e bildirdi. Bunun üzerine ikili internette "6 bin YTL'ye yeni doğmuş bebek" başlığıyla bir ilan verdi. Bu arada internette sörf yapan İstanbullu bir kadın, ilanı görünce polise haber verdi.

POLİSLER MÜŞTERİ KILIĞINA GİRDİ
Biri kadın biri erkek 2 polis memuru, karı-koca gibi genç kadınla irtibat kurdu ve yapılan pazarlığın ardından taraflar anlaştı. Seri numaraları önceden alınmış paraları vererek bebeği alan karı-koca rolündeki polisler, daha sonra gerçek kimliklerini açıklayarak genç kadın ve babasını gözaltına aldı. Emniyete götürülen genç kadın, bebeğin kimden olduğunu bilmediğini anlatarak, ilanı da internete üniversite öğrencisi arkadaşı Cihan Sümüş'ün verdiğini söyledi. Bunun üzerine polis Cihan Sümüş'ü de gözaltına aldı. Talihsiz bebek, muayene edilmesi ve geçici olarak barınması için Tokat Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne teslim edilirken, 3 zanlı da dün adliyeye sevk edildi. İfadeleri alınan zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Labels: ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker