İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, October 30, 2007

Boğaz'da Cumhuriyet coşkusu


Cumhuriyet'in kuruluşunun 84. yılı kutlamaları çerçevesinde İstanbul Boğazı'nda dev bir şölen düzenlendi. Saat 19.00'da başlayan şölende önce ışık ve lazer gösterileri ardından 16 ayrı noktada 15 dakikalık müzikli havai fişek gösterisi yapıldı.
Cumhuriyet'in kuruluşunun 84. yılı İstanbul'da coşku ile kutlandı. Sabah saatlerinde Vatan Caddesi'nde geçit töreni yapıldıktan sonra akşam saat 19.00'dan itibaren İstanbul Boğazı'nda önce ışık ve lazer gösterileri yapıldı. Bu gösterilerin ardından 250 tekne boğazda fener alayına katıldı. Gösteri başlamadan önce konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, "Alparslan'dan Fatih'e; ondan Atatürk'e ve günümüze kadar bu vatan uğruna canını vermiş bütün şehitlerimizi şükranla anıyoruz" dedi. "Tek yürek, tek yumruk, tek vatan olarak bütün dünyaya sesimizi duyuruyoruz" diyen Topbaş, "Bu sevgi ve coşkuyu Cumhuriyet'imizin 84. yılında İstanbul'daki etkinliğimiz ile bütün dünyaya haykırıyoruz. Bu güzellik hepimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen gösterilerin belediyeye maliyetinin 2 milyon 250 bin YTL olduğu bildirildi. Şölen, Sidney yılbaşı kutlamalarını tasarlayan firma tarafından gerçekleştirildi. Gösterilerde 40 binden fazla ekipman kullanıldığı öğrenildi. Vatandaşların gösterileri rahatlıkla izleyebilmesi için Ortaköy Sahili, Beşiktaş Sahili, Dolmabahçe Sahili, Kabataş Sahili ve Üsküdar (Paşalimanı, Kuzguncuk, Salacak ve Vapur İskelesi) Sahili'ne İETT ücretsiz otobüs seferleri düzenlendi.

Labels: ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker