İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, October 30, 2007

Erteleme açıklaması !


Federasyon, ertelenmesi gündeme gelen Beşiktaş-F.Bahçe derbisi hakkında son kararını verdi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş derbisinin erteleneceğiyle ilgili haberler üzerine bir açıklama yapan Futbol Federasyonu, ertelemenen söz konusu olmadığını duyurdu.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "3 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin erteleneceği yolundaki haberlerle her iki kulübümüzün yönetici ve teknik adamlarının aynı yöndeki temennileri son günlerde medyada yer almaktadır. Hatta bazı gazetelerde, Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerinin maçın ertelenmesi talebiyle Federasyonumuza müracaat ettiği haberleri yayınlanmıştır. Tarafımıza böyle bir müracaat yapılmadığı gibi, Federasyonumuz mücbir nedenler olmadıkça, Turkcell Süper Lig'deki hiç bir maçı tehir etmeyi planlamamaktadır. Turkcell Süper Lig'deki müsabakalar, daha önce açıklanan takvim gereği belirlenen gün ve saatte oynanacaktır."


Spor3

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker