İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, October 30, 2007

Enrique Iglesias Türkiye’ye geliyor


Latin müziğinin popüler şarkıcısı Enrique Iglesias, son albümü "Insomniac"ın dünya turnesi kapsamında konser vermek üzere Türkiye'ye geliyor.

Albüm tanıtımı nedeniyle, 3 Kasım'da İstanbul'a gelecek olan Iglesias, Türk izleyicisinin karşısına çıkacağı için büyük heyecan duyduğunu belirtiyor.

Abdi İpekçi Arena'da vereceği konsere 80 kişilik ekibiyle birlikte gelecek olan Iglesias'ın, vejetaryen olması nedeniyle özel aşçısı ve garsonu da ekibin içinde yer alacak. Konser için ayrıca 24 saat doktor ve masöz hazır bulunacak.

Iglesias, dünya turnesi kapsamında, Portekiz, İsviçre, İrlanda, İngiltere, Belçika, Almanya, Hollanda, Danimarka, İsveç, Rusya ve Ukrayna'da da hayranları ile buluşacak. Turne, 7 Aralık'ta ABD'de sona erecek.

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker