İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Monday, December 17, 2007

Britney hamile

Britney hamile
Britney Spears saklasa da sevgilisi J.R. Rotem, In Touch dergisine açıkladı..

17.12.2007 04:31

Son günlerde hamile olduğuna dair çıkan haberleri yalanlayan Britney Spears'ı, sevgilisi J.R. Rotem yalancı çıkardı. In Touch dergisine konuşan Rotem, "Britney 2 aylık hamile" dedi..

Hızla büyüyen karnı, sıkça yaptırdığı hamilelik testleri ve giderek kilo almasıyla dikkat çeken Amerikalı şarkıcı Britney Spears, sonunda yakayı ele verdi. Ünlü şarkıcının In Touch dergisine konuşan sevgilisi J.R. Rotem, Spears'ın iki aylık hamile olduğunu söyledi. Geçtiğimiz haftalarda 'korunmadığı' için hamile olabileceğine dair haberler çıkan Spears, bunu yalanlamıştı. Ancak ünlü şarkıcının sevgilisi ve yakın dostları, Spears'ın hamilelik testi yaptırdığını ve sonucun pozitif çıktığını açıkladı. Üçüncü kez anne olmaya hazır olmayan Spears'ın, hamile olduğunu öğrenince çok şaşırdığı belirtildi.

KIZ BEBEK HAYALİ KURUYOR
Müzik yapımcısı Rotem, bebek beklediklerini eski eşi Kevin Federline'ın da bildiğini ve kendilerini tebrik ettiğini belirtti. Başta bebeği doğurmak istemeyen ünlü şarkıcının, iki oğlu Sean Preston ve Jayden James'in velayetlerini kaybetmesiyle bebeğini doğurmaya karar verdiği söyleniyor. Ancak ünlü şarkıcının annesi Lynne Spears'ın bu habere hiç sevinmediği de konuşulanlar arasında. Yeniden evlenmeye sıcak bakmayan Spears'ın bu kez kız çocuğu sahibi olmak istediği iddia ediliyor.

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker