İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Wednesday, November 21, 2007

İşte muhtemel 11'imiz

A Milli Futbol Takımı bugün Bosna-Hersek'le kapışacak

21.11.2007 04:08

2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda Bosna Hersek ile karşılaşacak olan Türkiye rakibini yendiği takdirde EURO 2008'deki gruplarda yerini alacak.

A Milli Futbol Takımı,13. Avrupa Şampiyonası elemeleri C Grubu'ndaki 12. ve son maçında Bosna-Hersek'i ağırlayacak.
Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve ATV'den naklen yayınlanacak maçı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Eric Braamhaar yönetecek. Braamhaar'ın yardımcılıklarını Arend Brink ve Patrick Gerritsen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bjorn Kuipers.

Grupta son maçlara ikinci sırada başlayan Türkiye, Bosna-Hersek'i yenmesi durumunda 2008 yılında Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenleyecekleri 13. Avrupa Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazanacak.

Türkiye, Bosna-Hersek'i yenememesi durumunda ise Malta'da oynanacak Malta-Norveç maçının sonucunu bekleyecek. Her iki maçın da berabere bitmesi durumunda gülen taraf yine Türkiye olacak. Türkiye berabere kalıp, Norveç kazanırsa, bu kez Norveç finallere adını yazdıracak. Türkiye Bosna-Hersek'e yenilir, Norveç de Malta ile berabere kalırsa iki ülke milli takımlarının puanları eşitlenecek. Ancak, Norveç ile ilk maçta 2-2 berabere kalıp, ikinci maçı 2-1 kazanan Türk Milli Takımı, ikili averajda üstünlük sağladığı için bu durumda da ay-yıldızlı ekip finallere adını yazdıracak.

MUHTEMEL 11

Milli Takım, maçın hazırlıklarını Ali Sami Yen Stadı'nda, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanla tamamladı.

Hakan Balta ve Arda'nın sakatlıklarının önemli olmadığı ve karşılaşmada forma giyebilecekleri belirtilirken, millilerin bugünkü maçta sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor;

Rüştü, Gökhan Gönül, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta- Arda, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Hamit-Nihat, Semih (Mehmet Yıldız).

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker