İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Monday, November 19, 2007

Daha bitmedi

Teknik heyet ve futbolcular, Norveç maçıyla rahatladı ama Bosna sınavını yabana atmıyor. Ay Yıldızlılar, 2008 için rövanşı almak gerektiğinin farkında.
19.11.2007


‘Çarşamba kutlayalım’
Zoru başarıp Norveç’i deplasmanda yenerek 2008 finalleri öncesinde kaybettiği avantajı tekrar yakalayan A Milli Takımımız, bu zaferin rehavetinden kurtulup son sınav olan Bosna Hersek karşılaşmasına kilitlendi. Mutlu sona ulaşabilmek için ilk maçta 3-2 yenildiğimiz Bosna Hersek’ten rövanşı almak isteyen Ay Yıldızlılar’da hem teknik heyet hem de futbolcular, işin ciddiyetinin farkında. Oyuncularını karşılaşmanın ardından kutlayan A Milliler’in patronu Fatih Terim, ekibinden “Hocam kutlamayı çarşamba gecesi yapalım” yanıtını alırken, öğrencilerinin bu kararlı tavrı deneyimli hocanın inancını bir kat daha artırdı.

Oyunculardan garanti
Takımın yıldızları, Norveç maçının kazanılmasının üzerindeki baskıyı biraz olsun hafiflettiğinin altını çizerken, Bosna Hersek için iddialı konuşmayı ihmal etmedi. Servet Çetin, maça rövanş gözüyle bakmadıklarını vurgulayıp, “Mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma ve başaracağız” dedi. Hamit Altıntop, Bosna’ya karşı dikkatli olacaklarını dile getirirken, çarşamba günkü rakibin Norveç’i deplasmanda yendiğini hatırlattı. Hamit, Bosna’nın rahatlığının da önemli bir faktör olduğunu söylerken, Semih, “Herkes bilsin ki, Norveç maçından daha fazla motive olacağız. O karşılaşmanın öneminin farkındayız” mesajını yolladı.
Orhan YILDIRIM

‘Hiç umutsuz olmadım’
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Norveç maçındaki galibiyete en çok sevinen isimlerden biriydi. Günlerdir takımla birlikte konaklayıp, kampta olan başkan, 70 milyonluk bir ülkenin varlığı ve desteğiyle zafere ulaştıklarını söyledi. Maçta 1-0 yenik duruma düştükleri an dahi endişelenmediğini belirten Ulusoy, “Zor da olsa kazandık. Artık benim kaderim bu. Daha önce de böyle son maçlarda destan yazarak gitmiştik. Ülkemize zor günlerinde bir mutluluk yaşattığımız için hepimiz onur duyuyoruz. Amacımız daha büyük mutluluklara vesile olmak” değerlendirmesini yaptı.

Ve gözler Rüştü’de
Volkan’ın cezalı duruma düşmesinin ardından Bosna önünde kaleyi Rüştü’nün korumasına kesin gözüyle bakılıyor. İlk maçtaki hatalarıyla eleştirilen deneyimli file bekçisi, o geceyi unuttup tarihi sınavdan tam not almak istiyor.

‘Hocamız haklıdır’
Yorulduğunu belirterek oyundan çıkmak isteyen Arda Turan, hocasının bu konuyla ilgili yaptığı, “Arda daha 21 yaşında. Yorulmayacak” açıklamalarına hak verdi. Fizik gücü çok yüksek bir rakibe karşı mücadele ettiklerini savunan Galatasaray’ın milli oyuncusu, “Bir de darbe alınca aksamamak için kulübeye bu işareti yaptım. Fatih hoca ne derse haklıdır. Şartlar ne olursa olsun yorulmamamız gerekir” diye konuştu.

Kaş çıktı Sabri girdi
Norveç karşılaşmasının başlarında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan İbrahim Kaş, yapılan kontrollerin ardından durumunun kritik olması sebebiyle A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı. Genç oyuncunun moralinin oldukça bozuk olduğu belirtilirken, Fatih Terim ve diğer arkadaşlarının Beşiktaşlı futbolcu ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Öte yandan kadrodan çıkarılan İbrahim Kaş’ın yerine Galatasaraylı Sabri, milli takıma çağırıldı.

Kıran kırmadı!Futbol Federasyonu yöneticilerinden Tahir Kıran, karşılaşma sonrasında soluğu soyunma odasında alan isimlerden biriydi. Takımla oldukça yakın ilişkiler içerisinde olan Kıran, “Tahir baba prim versene” tezahüratlarıyla karşılanırken, bu çağrıya kayıtsız kalmadı. Kıran, “Bosna Hersek’i de yenin, gerisine karışmayın” derken, çarşamba günkü maçın galibiyet priminin en az 100’er bin YTL olması bekleniyor.

Program aynı
A Millilerimiz’in 2008’e gitme olasığının iyice yükselmesiyle beraber devre arası programının değişme olasılığı da azaldı. Daha önce açıklanan programa göre, Turkcell Süper Lig’in 17. haftası 21-22-23 Aralık’taki maçlarla bitip devre arası başlayacak. Yarışa, 11-12-13 Ocak’taki sınavlarla devam edilecek.

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker