İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, November 11, 2007

Fanatik Fenerli'den sarı-lacivert cami

Gaziantepli işadamı, köyüne yaptırdığı camiyi tuttuğu takımın rengine boyadı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde hayırsever bir işadamı, köyüne yaptırdığı camiyi tuttuğu takımın rengine boyadı.

Hayırsever iş adamı Şaban Doğan ve ağabeyi Mehmet Doğan tarafından tarihi Yesemek Açık Hava Müzesi'nin bulunduğu Yesemek köyüne yaptırılan cami düzenlenen törenle açıldı. Törene Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mahmut Durdu, Fatma Şahin, Mehmet Sarı ve Mehmet Erdoğan ile İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, İslahiye Kaymakam Vekili Emrah Yılmaz ve vatandaşlar katıldı.


Bir yılda tamamlanan 500 kişi kapasiteli caminin sarı-Lacivert renklere boyanması dikkat çekti. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Şaban Doğan, cami tamamlandığında daha temiz ve şık görünsün diye caminin dış rengini sarı laciverde boyattı. Takım aşkı hizmete engel değil diyerek hizmete gönülden destek verdiğini hatırlatan Doğan, ilk başta tereddüt ettiğini, dışardan turist geldiğinden dolayı daha tertip ve düzenli görünmesi için camiyi bu renklere boyattığını söyledi.

Kılınan öğle namazının ardından caminin yapımında emeği geçenlere köy muhtarlığı tarafından plaket verildi. Program Türk tasavvuf musikisi dinletisinin ardından yenilen yemekle sona erdi.

CHA

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker