İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Wednesday, November 21, 2007

Ayağa ayağa bütün Türkiye ayağa

Fatih Terim, 'Seyirci değil, taraftar istiyorum' demişti. O zaman bu gece tribünde uyumak yok, bu gece susmak yok... Sami Yen'de yeri göğü inleteceğiz, bağıra bağıra Avrupa Şampiyonası'na gideceğiz.
21.11.2007




Fatih Terim, “Seyirci değil, taraftar istiyorum” demişti. O zaman bu gece tribünde uyumak yok, bu gece susmak yok... Sami Yen’de yeri göğü inleteceğiz, bağıra bağıra Avrupa Şampiyonası’na gideceğiz. Rakip Bosna İstanbul’da yedekleriyle sahaya çıkacak ama onları asla küçümsemiyoruz. Ve Biz Çılgın Türkler, şunu çok iyi biliyoruz: Kazanmamız gerektiği zaman kazanıyoruz.

TÜRKİYE
Rüştü
Hakan B.
Servet
Emre A.
Gökhan G.
Aurelio
Emre B.
Hamit
Arda
Nihat
Semih (Tuncay)

BOSNA HERSEK
Guso
Rahimic
Merzic
Bazic
Berberovic
Damjanovic
Maletic
Nadarevic
Krunic
Jahic
Dzeko

HAKEMLER: Eric Braamhaar (Hollanda)
STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 21.00
YAYIN: atv

C Grubu puan durumu

20 milyon Euro’luk maç
Ay-Yıldızlı ekibimizin Bosna Hersek ile oynayacağı kritik mücadeleyi kazasız geçip, finallere kalması maddi açıdan da büyük önem taşıyor. Çünkü A Milli Takım, EURO 2008 biletini kaparsa UEFA’dan 7.5 milyon Euro ‘hoşgeldin’ parası alacak. Ancak sponspor ve naklen yayın gelirleriyle birlikte bu miktarın 20 milyon Euro’yu bulması bekleniyor. UEFA’nın prim sistemine göre turnuvaya katılan 16 takımın herbirisine 7.5 Milyon Euro veriyor. Grup maçlarında galibiyete 1 Milyon, beraberliğe 500 bin Euro ödül var. Çeyrek finale çıkmayı başarmak 3, yarı finale yükselmek 4 Milyon Euro kazanmak demek. Şampiyon 10, finali kaybeden ise 6 Milyon Euro ödül elde edecek. Bu arada milli futbolcular için de Bosna Hersek karşılaşması için kesenin ağzı açıldı. Futbol Federasyonu’nun oyuncu başına yaklaşık olarak 500 bin dolar gibi bir rakam belirlediği öğrenildi.

Bu kez tüm gözler Rüştü’de
Yunanistan ve Norveç maçlarında gördüğü 2 sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Volkan’ın yerine Bosna karşısında kaleyi koruyacak olan Rüştü’nün nasıl bir performans ortaya koyacağı merak konusu... Teknik direktör Fatih Terim, kritik maç öncesi Rüştü ile bir görüşme yaparak, moral verdi. Cezalı olduğu için kadrodan çıkarılan Volkan da, eski takım arkadaşı Rüştü’yü kampta ziyaret etti. Volkan, “Onun tecrübesi tartışılmaz. En iyi şekilde görevini yerine getirecektir” ifadesini kullandı.

Taraftarın bilet tepkisi
Bosna maçının biletlerinin satışa çıktıktan çok kısa bir süre sonra tükenmesi sporseverlerin tepkisiyle karşılandı. Ay Yıldızlı ekibimizin patronu Fatih Terim, “Bu karşılaşma bizim için çok önemli. Tribün desteğini arkamızda hissetmeliyiz. O nedenle de seyirci değil taraftar istiyoruz” diyerek mesaj vermesine rağmen biletlerin önemli bir kısmının sponsorlara ayrıldığının ileri sürülmesi sıkıntı yarattı. Bunlara rağmen federasyon yetkililerinin tribünleri coşturacak organizasyonlar hazırladığı ve görsel şovlara da ağırlık verileceği belirtildi.

‘Favori Türkiye ama...’
Önceki gün Türkiye’ye gelen Bosna Hersek Milli Takımı’nın teknik patronu Muzuroviç, dün yaptığı basın toplantısında takımımıza övgüler yağdırdı. İddialarının bulunmamasının yenilgiyi kabul edecekleri anlamına gelmediğini söyleyen konuk ekibin hocası, “Türkiye çok güçlü ve oldukça kaliteli futbolculara sahip. Ancak ilk maçta kazanmıştık. Şimdiki maçın atmosferi daha farklı ve Türkler’in galibiyete daha çok ihtiyacı var. Sporseverlere iyi bir futbol izletmek için elimizden geleni yapacağız” ifadesini kullandı.

Dev maça 2 idman!
Bosna Hersek, Ay-Yıldızlı ekibimizle oynayacağı maç için sadece 2 kez idman yaptı. Önceki gün Sarıyer’de bir çalışma gerçekleştiren Boşnaklar, dün de Ali Sami Yen Stadı’nda kısa süreli bir antrenman düzenledi.

Japonlar bile geldi
A Milli Takım’ın EURO 2008 finallerine giden yoldaki son engeline dünya medyası da büyük ilgi gösteriyor. Karşılaşma için 200 gazeteci akredite olurken, bu isimler arasında 2 Japon’un da olması dikkat çekti.

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker