İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Friday, October 26, 2007

Ünlüler Antalya'ya gelmeye devam ediyor


44. Antalya Altın Portakal Film Festivali için dünyaca ünlü yönetmen Nicolas Roeg ve ünlü başrol oyuncuları Miranda Richardson ve Rita Tishingham Antalya'ya geldi.


AA - 44. Antalya Altın Portakal Film Festivali ile birlikte düzenlenen 3. Uluslararası Avrasya Film Festivali kapsamında gala gösterimi yapılan "Puffball" filmi için dünyaca ünlü yönetmen Nicolas Roeg ve ünlü başrol oyuncuları Miranda Richardson ve Rita Tishingham Antalya'ya geldi.
İngiltere, İrlanda, Kanada ortak yapımı olan, 2006 yılında çekilen ve Türkiye'de ilk kez bu akşam yapılan galayla izleyici karşısına çıkan "Puffball"ın gösterimine, filmin yönetmeni Nicolas Roeg, senarist Dan Weldon ile başrol oyuncuları Miranda Richarson ve Rita Tishingham katıldı.
Gösterimden önce aralarında Türk ve konuk yabancı oyuncuların da bulunduğu sinemaseverleri selamlayan yönetmen Richardson, festival dolayısıyla Antalya'da bulunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
Filmi, oyuncu Miranda Richarson da salondaki sinemaseverle birlikte izledi.

Labels: , , , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker