İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Friday, October 26, 2007

Gerizekalılar kaybetti!


Ada basını Beşiktaş’a yenilen Liverpool’a ateş püskürdü: Türkler: 2 - Geri zekâlılar 1!
“Grubun en zayıf halkası önünde Devler Ligi’ne devam etme şanslarını çok azalttılar. Türkler: 2 - Geri zekâlılar 1! Gevşek takım İstanbul’da dibe vurdu.”

İngiliz Basını, Beşiktaş’ın yendiği Liverpool’u yerden yere vurdu. Ada basını, ’Grubun en zayıf halkası’ olarak gösterdiği Beşiktaş önünde Liverpool’un aldığı yenilgi ile ilgili şu görüşlere yer verdi:

MIRROR SPORT: “Türkler 2-Geri zekâlılar 1... Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool, İstanbul’da kâbus gördü.”

THE TIMES: “Devler Ligi’ne erken veda etmenin eşiğine geldik. Teknik direktör Rafael Benitez ve oyuncuları, takımı grubun en sonuncusu durumuna düşürdü.”

THE GUARDIAN: “Gevşek Liverpool dibe vurdu ve Şampiyonlar Ligi’ne veda tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. İki kıtayı birleştiren bir kent olan İstanbul, Rafael Benitez’in takımının büyük bir bölünme yaşamasına tanıklık etti. Takım, bu kapasitesiyle Şampiyonlar Ligi’ne veda etme ihtimali yarattı ve elde kepazelik kaldı.”

THE INDEPENDENT: “Liverpool, İstanbul’daki yenilgiyle, Şampiyonlar Ligi’nden elenme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Beşiktaş’ın başarılı futbolu, Liverpool’u bu utançla karşı karşıya bıraktı.”

DAILY MAIL: “Turkey Stew ((Hindi yahnisi)... Rafael’in Kırmızılar’ı, her an Şampiyonlar Ligi’nin dışında kalabilir. Beşiktaş karşısında alınan yenilgi, takımı grubunun en sonuncusu yaptı. Florance Nightingale Hastanesi, İnönü Stadyumu’nun hemen aşağısında. Onların kırık kalpleri onarıp onaramadığını size sadece Liverpool’un, İstanbul’a seyahat eden taraftarı söyleyebilir. İstanbul, Liverpool için sihirli bir kent anlamına gelir. Ancak Beşiktaş maçında bu kez bir kâbusa dönüştü. Teknik direktör Benitez’in kariyerinin en büyük utancı.”

THE DAILY TELEGRAPH: “Silinen güç... İstanbul yenilgisi takımı grubunun en dibine düşürdü. Kaptan Steven Gerrard’ın maçın son düdüğünün ardından yaşadığı acı, bizim için bir ’Acı Oyun’ oldu.” Bu arada Liverpool karşısında 90 dakika boyunca susmayarak takımlarına destek veren Beşiktaşlı taraftarlar da İngiliz medyasından büyük övgü aldı. Telegraph “Beşiktaş tribünü 132 desibel gibi gibi inanılmaz bir gürültü çıkararak bu alanda rekor sahibiymiş. Herhalde bu maçta bir rekor daha kırdılar” yorumunu yaptı.

Vatan

Labels: , , , , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker