İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Monday, January 21, 2008

Sıra Fenerbahçe'de

Lider Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız güçlü rakiplerinden çekinmediklerini belirtti

21.01.2008 10:15

Başarılı kaptan Mehmet Yıldız, "F.Bahçe’nin kadrosunda yıldız çok. Ama bizden çekinsinler. Onları da yeneceğiz" dedi.

AtatürkOlimpiyat Stadı’nda 15 bin taraftarının önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 gibi net bir skorla yenerek liderliğini sürdüren Sivasspor’da gözler önümüzdeki hafta sonu oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasına çevrildi. Takımın önemli silahı kaptan Mehmet Yıldız, "Biz rotamızı çizdik. Hedef şampiyonluk, şimdi sırada Fenerbahçe var. Onları da yeneceğiz" dedi.

Sahasında oynadığı 10 maçın 10’unu da kazanan, ancak bu başarısını deplasman maçlarına yansıtamayan Sivasspor, İstanbul BŞB karşısında deplasmandaki 4. galibiyetine imza atarken, 70 gün sonra dış sahadan 3 puan çıkardı. Oynadığı güzel futbol ve attığı bir golle büyük beğeni toplayan Mehmet Yıldız şöyle konuştu:

Taraftara çağrı

"İstanbul BŞB karşısında sanki evimizde gibiydik. Statta 15 bin taraftarımız bizlere büyük destek oldu ve onların destekleri ile sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılıp yolumuza devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz takım arkadaşlarımızla birlikte bu yola baş koyduk. Lig sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Arkamızdan kimler geliyor. O bizi fazla ilgilendirmiyor. Biz takım olarak önümüze bakıyoruz.

Tek hedefimiz şu anda şampiyonluk. Başka bir düşüncemiz yok. Şimdi önümüzde zorlu bir Fenerbahçe karşılaşması var. Evet Fenerbahçe çok güçlü bir ekip. Kadrosunda birçok yıldız futbolcusu var. Ama biz de iyi bir takımız. Kimseden çekinmiyoruz. Onlar bizden çekinsinler. Kırmızı beyazlı renklere gönül vermiş taraftarlarımız o karşılaşmada da bizleri yalnız bırakmasınlar." Öte yandan Sivassporrlu oyunculara, Fenerbahçe karşılaşması öncesi teknik direktör Bülent Uygun tarafınan 2 gün izin verildi.

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker