İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Monday, January 21, 2008

Birden fazla transfer olabilir

Adnan Sezgin Galatasaray'ın transfer durumunu açıkladı...

21.01.2008 10:04
Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Bursaspor karşısında aldıkları 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi. Sezgin, Teknik Direktör Feldkamp'ın yönetimin transferde geç kaldığını ve en kısa zamanda orta-saha'ya bir oyuncu istediğini belirtmesi üzerine, Galatasaray'ın transfer planını basın mensuplarına açıkladı.

Düşündükleri isimlerle görüşmelerinin sürdüğünü, Basinas'ın da bu isimlerden birisi olduğunu kaydederek, ''Görüşmelerimiz devam ediyor. Zaten önümüzde az bir süre kaldı. Transferimizi kısa sürede takıma dahil etmek istiyoruz. Umarız kısa zamanda da bunu gerçekleştiririz'' dedi.

Sezgin, ''Birden fazla transfer olabilir mi?'' şeklindeki soruya, ''Olabilir'' yanıtını verdi.

Adnan Sezgin'den sonra soruları cevaplayan Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik yaptığı açıklamada, maçta futbolcularının agresif olmalarına anlam veremediğini ifade etti.

Maçın son dakikalarında gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Bursasporlu futbolcu Ömer Erdoğan, ilk sarı kartıyla ligde toplamda 4'e ulaşarak cezalı duruma düştüğünü, hafta içi yapacakları kupa maçında cezalı duruma düşüp, hafta sonu lig maçında oynayabilmek için taktik gereği ikinci sarı kartını ve ardından kırmızı kartı gördüğünü bildirdi.

Labels: ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker