İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Saturday, January 26, 2008

BEŞİKTAŞ-GAZİANTEPSPOR

Ligde oynadığı son 5 maçta 5 galibiyet alan Beşiktaş, bugün İnönü'de Gaziantepspor'u ağırlıyor. Zorlu mücadele saat 19.00'da başlıyor.
26.1.2008

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali (S.Kurtuluş)
Gökhan (Baki)
İ.Toraman
İ.Üzülmez
Holosko
Cisse
Tello
Delgado
Bobo
Nobre

G.ANTEPSPOR
Oğuz
Barış
Bekir
Metin
Deumi
Murat
Özgür Yıldırım
Zurita
Ekrem
Ali Cansun
Meira

STAT:İNÖNÜ
YAYIN:LİG TV
SAAT:19.00

HAKEMLER: Cüneyt Çakır,
Tarık Ongun,
Orkun Aktaş

Lig TV yayınlıyor
Beşiktaş kritik virajda... Şampiyonluk yolundaki rakipleri Sivasspor ile Fenerbahçe’nin karşılaşacağı haftada, Siyah-Beyazlılar evinde Gaziantepspor’u ağırlıyor. Son haftalarda başarılı bir performans sergileyen Kara Kartallar, oynadığı son 5 maçta 5 galibiyet almıştı. Hakem Cüneyt Çakır’ın yöneteceği ve saat 19.00’da başlayacak maçı Lig TV yayınlıyor.

Gökhan Zan kadroda
Sakatlıklar nedeniyle bu sezon kadro kurmakta zorlanan teknik direktör Sağlam’ın şimdi tatlı bir sıkıntısı var. Cezalı Ali Tandoğan ile Baki’nin takıma dönmesi ve İbrahim Kaş ile Gökhan Zan’ın iyileşmesi sonrasında Sağlam seçim yapmakta güçlük çekiyor. Bu arada sağ dizinde ağrı olan Higuain ile M.Yozgatlı, M.Sedef ve Serdar Kurtuluş kadroya alınmadı.

BEŞİKTAŞ-GAZİANTEPSPOR

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker