İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Saturday, December 15, 2007

Tuncay tutulmuyor 0-1

Premier Lig'de Middlesbrough, Derby County'i deplasmanda Tuncay Şanlı'nın golüyle 1-0 yendi. Mili futbolcumuz son 3 haftadır golleriyle takımına hayat veriyor.
15.12.2007


Geçtiğimiz hafta Arsenal'in ligdeki namağlup ünvanını 2-1'lik galibiyetle sonlandıran M.Boro'da Derby deplasmanında gol 38. dakikada milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'dan geldi. 38. dakikada ceza sahası içinde sol ayağı ile gelişine harika bir vuruş yapan Tuncay takımına hayat verdi, Ada'yı sallamaya devam etti! Milli futbolcumuz ligde oynadığı son 3 maçta da boş geçmedi. Middlesbrough bu galibiyetle puanını 17'e çıkartarak ligde 14. sıraya kadar yükseldi.

Premier Lig'de günün sonuçları
Birmingham C. 1 - 1 Reading
Derby County 0 - 1 Middlesbrough
Manchester C. 4 - 2 Bolton W.
Portsmouth 0 - 1 Tottenham H.
Sunderland 1 - 1 Aston Villa
West Ham U. 0 - 2 Everton
Wigan Athletic 5 - 3 Blackburn R.

Almanya Bundesliga
Arminia Bielefeld 2 - 0 Stuttgart
Hertha BSC 0 - 0 Bayern Münih
Karlsruhe 1 - 1 Hamburg
Schalke 2 - 1 Nurnberg
Werder Bremen 5 - 2 Bayer Leverkusen
Wolfsburg 4 - 0 Borussia Dortmund

Bayern Münih liderliğini sürdürüyor
Almanya Birinci Futbol Ligi’nin (Bundesliga) 17. haftasında deplasmanda Hertha Berlin ile berabere kalan Bayern Münih liderliğini sürdürüyor.Kaleci Kahn’ın teknik direktör tarafından verilen ceza nedeniyle oynamadığı karşılaşmada Bayern Münih, Berlin Olimpiyat Stadı’nda Hertha Berlin ile golsüz berabere kaldı.Mesut Özil ve Halil Altıntop’un da yer aldığı karşılaşmada Schalke, Nürnberg’i 2-1 yendi. Karşılaşmanın gollerini 13. dakikada Gerald Asomah (1-0), 34. dakikada Marco Engelhardt (kendi kalesine) (2-0) ve 59.dakikada Peer Klige (2-1) aydetti.Werder Bremen, sahasında Bayer Leverkusen’i 5-2 yenerek, 3 puan aldı ve liderlik yarışında Bayern Münih’i takibini sürdürdü.Ligde Arminia Bielefeld, Stuttgart’ı 2-0 yendi. Karşılaşmada Yıldıray Baştürk 90 dakika forma giydi. Maçta forma giyen Serdar Taşçı ise teknik direktör Armin Veh Schütz tarafından 34. dakikada oyundan alındı.Wolfsburg, Borussia Dortmund’u 4-0 yenerken Karlsruhe, Hamburg ile 1-1 berabere kaldı.Bugün yapılan karşılaşmalardan sonra Bayern Münih 36 puanla liderliğini sürdürürken, kendisini aynı puanla Werder Bremen izledi.

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker