İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Wednesday, December 5, 2007

Fener belli, G.Saray gizli

Cumartesi günkü derbide F.Bahçe'nin kadrosu belli olurken, G.Saray hala kapalı kutu.

05.12.2007 10:50

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, cumartesi günkü dev maçta sahaya süreceği kadroyu bir kişi dışında belirledi. Brezilyalı hoca Uğur-Wederson seçiminde zorlanıyor. G.Saray'da ise Lincoln, Linderoth, Ayhan, Carrusca, Bouzid ve Okan sakat, Hasan cezalı.

Yerleri belli

F.Bahçe'nin vazgeçilmezi Brezilyalı Alex, G.Saray derbisinde yine takımının en büyük kozu olacak. Sarı-lacivertlilerde golcü Semih Şentürk, Alex'in servisleriyle ezeli rakibi devirmeye çalışacak. Derbi maça üç gün kala iki takım cephesinde farklı tablolar sergileniyor. Evsahibi Fenerbahçe sahasında oynayacağı maça rakibine göre çok daha rahat çıkarken, konuk Galatasaray'da kadro sıkıntısı yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımda Deniz dışında sakatlar iyileşti, cezalar bitti. Kezman ve Appiah da oynayacak durumda ancak Teknik Direktör Zico, bu iki oyuncuyu performans olarak henüz istenen düzeyde olmadıkları gerekçesiyle düşünmüyor. Brezilyalı teknik adamın sıkıntı yaşadığı tek nokta sol kanat. Bu sıkıntı da eksiklikten değil, formda iki oyuncu arasında karar vermekte güçlük çekmesinden kaynaklanıyor. Zico bu bölgede Denizli maçının ilk yarısında çok iyi oynayan Uğur Boral'la, sezon başındaki performansından biraz uzaklaşan Vederson arasında karar veremiyor.

ZENGİN VE YOKSUL

Rakibine göre daha geniş bir kadro avantajına sahip olan F.Bahçe'de teknik direktör Zico bazı oyuncularını geçen hafta Denizlispor karşılaşmasında oynatmayarak dinlendirdi. Önceki hafta bilerek kırmızı kart gören Alex oynamadı. Kart sınırında bulunan Lugano ise derbi düşünülerek Denizli'ye götürülmedi. G.Saray cephesinde sıkıntı Trabzon deplasmanından bu yana devam ediyor. Takımda Linderoth, Ayhan ve Lincoln sakat. Hasan Şaş ise cezalı. Sarı-kırmızılılarda bu önemli silahların yanında Carrusca, Bouzid ve Okan'ın da sakatlıkları devam ediyor. Feldkamp, Lincoln'ün oynamaması durumunda Arda'yı forvetin arkasına düşünüyor. Sabri, Mehmet Topal ve Barış'la orta sahada baskı kurmayı planlayan Alman hoca, forvette Serkan ve Hakan'ı düşünüyor.

TECRÜBE KONUŞACAK

Derbinin iki takım açısından bir başka ilginç özelliği daha var. Evsahibi Fenerbahçe dev maça daha önce derbi heyecanı yaşamış oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile çıkacak. Sarı-lacivertlilerde yeniler Gökhan Gönül, Wederson ve Roberto Carlos ezeli rakiplerine karşı ilk kez mücadele edecek. Buna karşılık Galatasaray, Fenerbahçe derbisi tecrübesi olmayan oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla mücadele edecek. Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp'ın maçlarda forma verdiği oyunculardan kaleci Orkun, Servet, Lincoln, Barış, Hakan Balta, Serkan, Volkan, Linderoth, Nonda ve Bouzid olmak üzere toplam 10 futbolcu, oynamaları halinde ilk kez bir Fenerbahçe derbisi heyecanı yaşayacak.

Yeni Şafak

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker