İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Saturday, December 15, 2007

Sivasspor sakata geldi: 2-0

15.12.2007 23:50 - Spor haberleri bugün 136.171 kişi tarafından okundu


Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray ile Sivasspor, Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın 2-0 kazandığı karşılaşma sonrasında sarı kırmızılılar Sivasspor'dan kaptırdıkları liderliği geri aldı.

İstanbul'a iddialı gelen Sivasspor'da 6 ve 13. dakikada Sedat ve Balili sakatlanarak saha kenarına alınmak zorunda kaldı. Teknik Direktör Bülent Uygun'un hiç beklemediği bu erken sakatlıklar tüm planlarını alt üst etti. İlk yarıyı golsüz eşitlikle kapatan Sivasspor, ikinci yarının son dakikalarında Galatasaray'ın gollerine engel olamadı ve İstanbul'da hem 3 puanı, hem de liderliği bıraktı.


Karşılaşmanın 83. dakikasına kadar golle buluşamayan ve bir hayli sıkıntılı dakikalar geçiren Galatasaray, 83. dakikada Shabani Nonda'nın golüyle rahatladı. Bu golden hemen 1 dakika sonra ise Barış Özbek takımının 2. golünü kaydederek 3 puanı garantileyen isim oldu.


Sarı kırmızılı takım bu galibiyet sonrasında puanını 35'e çıkartarak liderliğe yükseldi. Galatasaray'ın en yakın takipçisi Sivasspor ise 34 puanla 2. sıraya geriledi.


GALATASARAY'DA 7 EKSİK VARDI
Galatasaray, Sivasspor karşısına sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle 7 eksikle çıkmak zorunda kaldı. Sakatlıkları devam eden Ayhan, Okan, Lincoln, Linderoth ve Carrusca'nın yanı sıra kırmızı kart cezalısı Hasan ile sarı kart cezalısı Song, Sivasspor karşısında kadroda yer alamadılar. Kadro kurmakta sıkıntı yaşayan teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, PAF takımdan Semih Kaya'ya yedekler arasında yer verdi.


SONG İLK KEZ TEKLEDİ
Sarı-kırmızılı ekipte istikrar abidesi olarak gösterilen Kamerunlu defans oyuncusu Rigobert Song, sarı kart cezalısı olması nedeniyle Sivasspor maçında yer alamazken, bu sezon ilk kez bir mücadeleyi kaçırmış oldu. Fenerbahçe karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Song, bu sezon ligdeki 15, UEFA Kupası'ndaki 7 ve Fortis Türkiye Kupası'ndaki 1 maçın tamamında 90 dakika oynayarak önemli bir performans sergilerken, Sivasspor maçıyla bu başarılı gidişine ara vermiş oldu.


MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
1. dakikada gelişen Sivasspor atağında Balili'nin ceza alanı içerisinden yaptığı kafa vuruşunda kaleci Orkun topu kornere çeldi.
4. dakikada Hakan Şükür'ün sağdan ceza alanına yaptığı ortaya iyi yükselen Nonda'nın kafa vuruşunda kaleci Akın topu kornere çeldi.
16. dakikada Nonda'nın sağ çaprazdan yaptığı aşırtma vuruş az farkla yandan auta gitti.
31. dakikada Arda'nın pasında topla buluşan Hakan Şükür, önünü boşaltarak ceza alanına girdi, attığı şut yandan auta gitti.
33. dakikada soldan Hayrettin'in yaptığı ortaya ceza alanı içinde Mohammed Ali gelişine vurdu, kaleci Orkun yatarak topu kontrol etti.
40. dakikada Mehmet Yıldız'ın yaklaşık 30 metreden attığı sert şut üstten auta gitti.
45+2'de Nonda şık hareketlerle ceza sahasına girdi, önünü boşaltarak attığı şut üstten auta gitti.
45+3'de Uğur'un ceza alanının sağından yaptığı vuruşta top direğe çarparak dışarı çıktı.



MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
47. dakikada Barış seri çalımlarla ceza alanına girdi, Sivasspor defansı son anda araya girerek topu kornere attı.
48. dakikada Mehmet Topal'ın yaklaşık 35 metreden yaptığı sert şutu kaleci Akın parmaklarıyla kornere çeldi.
61. dakikada Arda'nın pasıyla ceza alanına giren Hakan Balta'nın kaleye yerden paralel gönderdiği topa hiç kimse dokunamadı.
62. dakikada Galatasaray defansının arkasına sarkan Mehmet Yıldız'ın, ceza sahasının sağ çaprazından yerden attığı şutta top kaleci Orkun'da kaldı.
65. dakikada kazanılan serbest vuruşta Sabri'nin ceza alanına gönderdiği topa Arda kafayı vurdu, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
82. dakikada Uğur'un sağdan yaptığı ortaya altı pas üzerinde Nonda kafayı vurdu top ağlara gitti. 1-0
84. dakikada ceza sahası önünde Barış'ı sert şutunda top kaleci Akın'ın ellerine çarparak filelere gitti. 2-0
88. dakikada Hakan Balta'nın soldan ceza alanına gönderdiği topa Ümit Karan dokundu, kaleci Akın gole izin vermedi.


STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Erdinç Sezertam
GALATASARAY: Orkun, Uğur (Serkan Çalık dk. 90), Servet, Ismael Bouzid, Hakan Balta, Mehmet Topal, Barış, Sabri, Arda (Mehmet Güven dk. 74), Hakan Şükür (Ümit Karan dk. 68), Nonda
YEDEKLER: Aykut, Özgürcan, Semih Kaya, Yolkan Yaman
TEKNİK DİREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp
SİVASSPOR: Akın, Abdurrahman, Sedat (Diallo dk. 6), Murat Sözgelmez, Hayrettin, Devran, Musa Aydın, İlhan (Ilgar dk. 76), Mohammed Ali, Mehmet Yıldız, Balili (Sezer dk. 13)
YEDEKLER: Volkan, Aytaç, Cvetkov, Orhan
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun
GOLLER: Nonda (dk. 82), Barış (dk. 84)
SARI KARTLAR: Hayrettin, Devran, Abdurrahman (Sivasspor), Uğur, Barış, Arda, Ismael Bouzid (Galatasaray)

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker