İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Friday, December 28, 2007

Beşiktaş ilk bombayı patlattı

Tigana döneminde direkten dönen Yunan oyuncu Kyrgiakos, Sağlam'ın isteğiyle Kartal oldu. Siyah-Beyazlılar, Frankfurt'la da el sıkışıp işe son noktayı koydu.
28.12.2007

Filip Holosko, Caner Erkin derken...
Bir yandan Filip Holosko için Manisaspor’la, diğer taraftan Caner Erkin için CSKA Moskova ile kıran kırana pazarlıklara devam eden Beşiktaş Yönetimi, transferdeki ilk bombayı sürpriz bir isimle patlattı: Kyrgiakos... Geçtiğimiz sezon da Kara Kartallar’ın gündemine gelen, ancak dönemin teknik direktörü Jean Tigana’nın vetosuyla transferi son anda gerçekleşmeyen Yunan savunma oyuncusunun işi, Ertuğrul Sağlam’ın onayıyla bitirildi.

Milli takımda da banko oynuyor
Yunanistan Milli Takımı’nın da değişmezleri arasında yer alan 28 yaşındaki futbolcu için kulübü Eintracht Frankfurt’la da uzlaşma sağlandı. Alman ekibi, Haziran ayında sözleşmesi sona erecek Kyrgiakos’u sezon sonunda bedelsiz göndermek yerine, Beşiktaş ile anlaşarak bir miktar para kazanmayı başardı. Kyrgiakos, Frankfurt formasıyla Fenerbahçe, milli takım formasıyla da Millilerimiz’e karşı oynamış ve hayli etkili olmuştu.

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker