İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Wednesday, November 28, 2007

Ya hep ya hiç



Devler Ligi'nde gruptan çıkma umudunu sürdürmek isteyen Beşiktaş'a, Marsilya önünde mutlak galibiyet gerekiyor
28.11.2007




BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali
İ.Toraman
Baki
İ.Üzülmez
Cisse
S.Özkan
Delgado
Tello
Bobo
Nobre

MARSİLYA
Mandanda
Givet
Zubar
Faty
Bonnart
Zenden
Valbuena
Cheyrou
Nasri
Niang
Mbami

HAKEMLER: L.Medina Cantalejo, V.Giraldez Carrasco, J.Calvo Guadamuro (İspanya)
STAT: İnönü
SAAT: 21.45
YAYIN: Star TV

Olay, Porto’da çözülür
Ve Kartal, ‘olmak ya da olmamak’ maçına çıkıyor. Beşiktaş, Marsilya’yı yenerek hem Şampiyonlar Ligi’ndeki iddiasını sürdürmeyi, hem de 8-0’lık Liverpool hezimetini unutturmayı hedefliyor. Fransa’da oynadığı ilk maçı 2-0 kaybeden Siyah-Beyazlılar’da tek düşünce bugün kazanıp, umudunu Porto ile yapılacak son karşılaşmaya taşımak. Kartal bugün 2-0’dan daha farklı bir skorla galip gelirse, Fransız rakibiyle puan eşitliği durumunda avantajlı konuma geçecek.

Toraman takıma dönüyor
Siyah-Beyazlı ekipte Marsilya karşılaşması öncesinde Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Diatta, Mehmet Yozgatlı ve Serdar Kurtuluş’un sakatlıkları devam ediyor. Turkcell Süper Lig’de Sivasspor karşısında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen ve Oftaş ile yapılan maçta oynamayan İbrahim Toraman, bu gece takımdaki yerini alacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Toraman’ın partneri olarak Oftaş maçının iyilerinden Baki Mercimek’i sahaya sürecek.

Labels: , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker