İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, November 27, 2007

İnce hesaplar


Porto'ya İnönü'de, Marsilya'ya ve Liverpool'a deplasmanda yenildi Beşiktaş... Ancak grupta her şey çok açık: 2 maçı kazan, bir üst tura çık
27.11.2007


Hedefler belirlendi
Anfield Road’daki 8-0’lık hezimetten sonra herkes Beşiktaş’ın havlu attığı görüşünde birleşmişti. Önünde Marsilya ve Porto maçları bulunan Siyah-Beyazlılar, rakiplerini devirmesi halinde büyük bir sürpriz olmazsa ikinci tura ‘Merhaba’ diyecek. Kara Kartallar, yarınki Marsilya maçında sahadan zaferle ayrılırsa, UEFA Kupası yolunda da önemli bir adım atacak. 3 puanı bulunan Kara Kartallar son maçını da Porto’yla deplasmanda oynayacak.

Kulaklar Anfield’da
Beklenmedik puan kayıpları yaşayan Liverpool ile Porto’nun mücadelesinden çıkacak sonuç da Beşiktaş’ı yakından ilgilendiriyor. Kara Kartal yarın kazanırsa, İngiltere’den gelen her haber Ertuğrul Sağlam ve öğrencilerini sevindirecek. Liverpool ile Porto’nun beraberliği halinde gruptaki durum iyice karışacak, Beşiktaş kaybettiği avantajı yine eline geçirecek. Grupta puan eşitliği halinde ikili averaj uygulanıyor.

Orhan YILDIRIM

Kısa...Kısa...

Taraftarı bekliyoruz
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Marsilya maçı öncesinde taraftarlara çağrıda bulundu. Genç çalıştırıcı, “OFTAŞ karşılaşmasında rakibe pozisyon vermedik, önemli bir galibiyet elde ettik. Taraftarlarımız, tıpkı Liverpool maçında olduğu gibi bizi desteklerse Marsilya’yı da Rizespor’u da mağlup ederiz. Bize destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

Biletler satışta
Beşiktaş-Marsilya maçı biletleri satışa çıktı. Fiyatlar şöyle: VIP Üst B ve E: 450 YTL, VIP Üst A ve F: 350 YTL, VIP Alt A ve F: 250 YTL, VIP Alt B ve E: 300 YTL, VIP Alt C ve D: 350 YTL, numaralı orta: 200 YTL, numaralı kenar: 175 YTL, kapalı üst: 150 YTL, kapalı alt: 100 YTL, yeni açık: 40 YTL, eski açık: 50 YTL.

Tello sıkıntısı
Sol ayak bilek kemiğindeki ağrılar nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Tello’da stres kırığı endişesi yine başgösterdi. OFTAŞ karşılaşması sonrasında ağrıları artan Şilili futbolcu için sağlık ekibi seferber oldu. Ancak tecrübeli futbolcu iğneyle de olsa Marsilya mücadelesinde formasını giyecek.

Labels: , , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker