İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, November 27, 2007

Devler Ligi'nde sona doğru


Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta bugün 4 grupta oynanacak 8 karşılaşmayla başlayacak.

27.11.2007 10:15

Şu ana kadar 2 takım bir üst turu garantilerken, temsilcilerimizden Fenerbahçe bugün deplasmanda Inter'le, Beşiktaş ise yarın İstanbul'da Marsilya ile karşılaşacak.

Gecenin zorlu mücadelesinde Barcelona, ilk maçta 3-0 yendiği Lyon ile deplasmanda karşılaşacak.

Avrupa'nın kulüpler bazında en önemli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde grup mücadelelerinde sona yaklaşılıyor.

Dev organizasyonda 5. hafta maçları bugün 8 karşılaşmayla başlayacak. G Grubu'ndaki temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Inter ile karşı karşıya gelecek. Grupta 8 puanla ikinci sırada bulunan sarı-lacivertliler, grubun diğer maçında PSV Eindhoven'ın deplasmanda CSKA Moskova'yı yenememesi durumunda, Inter maçının sonucu ne olursa olsun ikinci tura yükselecek.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin en dikkat çekici maçlarından biri Fransa'da oynanacak. E Grubu'nda 6 puanla 3. sırada bulunan Lyon, 10 puanlı grup lideri Barcelona'yı konuk edecek. Katalan ekibine, bu maçtan alacağı 1 puan 2. tur biletini cebine koymak için yeterli olacak. Barcelona'da Fransız golcü Henry sakatlığı nedeniyle maç kadrosuna alınmadı.

Beşinci maçlar öncesinde Manchester United ile birlikte 2. turu garantileyen Arsenal, haftayı Sevilla deplasmanında geçirecek. İngiliz ekibinde Gallas sakatlığı nedeniyle forma giyemezken, İspanyol ekibine de alacağı beraberlik bir üst turun kapısını açacak.

Devler Ligi'nde yarın ise temsilcilerimizden Beşiktaş, A Grubu'ndaki 5. maçında Fransa'nın Marsilya takımını konuk edecek. 3 puanı bulunan siyah-beyazlılar, 7 puanla grup ikincisi olan rakibini yendiği takdirde 2. tur ümitlerini Porto deplasmanına taşıyacak.

ntvspor

Labels: ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker