İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Wednesday, October 31, 2007

beşiktaş çaykur rize spor maç özeti

Kupa mesaisi
Fortis Türkiye Kupası'nda İnönü'de Ç.Rizespor'u ağırlıyoruz

Fortis Türkiye Kupası 1. Grup mücadelesinde Beşiktaşımız ile Ç.Rizespor karşı karşıya geliyor. Beşiktaş İnönü Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak olan maçı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Ligde son oynadığı maçta İnönü Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la 0-0 berabere kalarak avantaj yitiren Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda kayıpsız yoluna devam etmek istiyor. Son iki yılın şampiyonu, ligde son oynadığı maçta deplasmanda Ankaragücü'ne mağlup olan Ç.Rizespor'la puan mücadelesi verecek.
SAKATLAR CAN SIKIYOR

Siyah-beyazlılarda İbrahim Toraman, Delgado, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Tello ve İbrahim Akın'ın sakatlıkları sürüyor. Bu oyuncular Ç.Rizespor maçı kadrosunda yer almıyorlar.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ
Rüştü Reçber
İbrahim Üzülmez
Lamine Diatta
Koray Avcı
Mehmet Sedef
Ricardinho
Mehmet Yozgatlı
Federico Higuain
Ali Tandoğan
Burak Yılmaz
Marcio Nobre

Ç.RİZESPOR
Gonzales
Gökhan
Suat
Kürşat
Ergün
Emrah
Serhat
Leandro
Altan
Zafer
Anderson

STAT: İnönü
SAAT: 17.00
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV

FAHRİ BEŞİKTAŞ'A KARŞI YOK

Çaykur Rizespor'da Beşiktaş maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan kiralık olarak Rizespor'a gelen Fahri Tatan sözleşmesi gereği Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek. Fahri'nin, Beşiktaş maçında oynaması durumunda ise Rizespor kulübü siyah-beyazlı kulübe 1 milyon dolar tazminat ödenmek zorunda kalacak.

Kaynak: Karakartal.com ve Ajanslar



Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker