İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Wednesday, November 14, 2007

Çarşı şimdi de basına karşı


Çarşı şimdi de basına karşı

15 Kasım 2007 Pazartesi 15:50

Beşiktaş'ın Çarşı Grubu medya eleştirilerine karşı sert bir açıklama yaptı.
Beşiktaş’ın son günlerde aldığı yenilgiler ve medyadaki Beşiktaş eleştirilerine Çarşı gurubundan sert bir açıklama geldi. Çarşı Grubu özellikle Vatan Gazetesi'ne yüklendi.

Medyayı cahillik ve satılmışlıkla suçlayan Beşiktaş’ın ateşli taraftar gurubu Çarşı’nın açıklaması manifesto gibi.

RAHAT BIRAKIN BİZİ

"Bütün medya, ağız birliği etmişçesine, utanmaktan sözediyor." diyen Çarşı grubu "Size ne oluyor? İster 10-0 yeneriz, ister 8-0 yeniliriz. Biz seviniriz, biz üzülürüz. Rahat bırakın bizi. Acımızı demlendirelim, kavgamızı edelim. Aşkımızı tazeliyelim."

NİYE UTANALIM?

Gazetelerde yazılan eleştirileri aşırı bulan Çarşı Grubu "Beşiktaş utanacak. Öyle mi? Hırsızlık mı yaptılar, elle gol mü attılar, kavga mı ettiler, yalandan yerlerde mi yuvarlandılar, rakibi mi sakatladılar? Niye utanacaklarmış ki." diye sordu

VATAN GAZETESİNE VERYANSIN

Çarşı Grubu kendi sitesinde yayınladığı yazıda kendilerini ağır eleştiren Vatan Gazetesi'ni de yerden yere vurdu:

"Bugün, adı Vatan olan gastenin spor sayfasında, Beşiktaşlı futbolcuların maçtan önce toplu olarak çektirdikleri fotoğraf vardı. Sayfanın üçte ikisini kaplıyordu neredeyse. Kocaman. Ve her bir futbolcumuzun gözünde bant vardı. Hani, kocaman çıplak kadın resmini basıp, sahtekârca meme uçlarına bant koyarlardı ya. Ondan. O günlerdeki gazeteleri göremediyseniz, tecavüz edilenlerin gözlerine konan bantları görmüşsünüzdür. İşte tam da ondan.
(...)
Irak "operasyonunda" kullanılacak "kilit silâhları", manşet yaparken utansanıza. Her silâhın resmini ve fiatını basarak, gastenizin ilk sayfasını silâh dergisine çevirdiğiniz için utansanıza.

Sağlık haberleriniz, ilâç reklâmı olduğu için; ekonomi haberleriniz holdinglerin basın bülteni olduğu için utansanıza.

Dış "haber"lerinizi, kaynak göstermeden, ABD medyasından tercüme ederek hırsızlıkla yaptığınız için, utansanıza.

AR DAMARI KALMAMIŞ MEDYACILAR, DEFOLUN

İran'a yapılacak saldırının ABD'ye kaça malolacağını tercüme ediyorsunuz da, kaç insan evlâdı ölecek merak etmiyorsunuz."
(...)
Ahmet Çakar'ı Cem Papila'yı Ali Şen'i, bağrınıza basıp maaş verdiğiniz için utanmak aklınıza gelmez.

Futbolcu dövenlerin, onlara "yamyam" diyenlerin, futbolun sportmenlik özelliğini öldürenlerin kapısında kul olurken neden utanmıyorsunuz?

Futbol adamı olmaları, ülkemizde misafir olmaları bir yana; sıradan bir insana "çeribaşı", "kasap", "kürdanlı arap", "zenci", "kazık" derken hiç utanmamıştınız.

Ar damarı kalmamış medyacılar sizi. Defolun siyah ve beyaz renklerden".

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker