İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, November 13, 2007

Hamileliğim beklenmedik bir zamanda oldu


Bayan Voleybol Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Neslihan Darnel hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

13.11.2007 17:26


Bayan Voleybol Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Neslihan Darnel, hamile olduğu gerekçesiyle hakkında yapılan eleştirilere anlam veremediğini belirterek, "Hamile kaldığım için çok mutluyum. Biz bunu zaten düşünüyorduk. Sadece beklemediğimiz bir zamanda oldu" dedi.


ORKUN DARNEL: SANKİ BİZ DÜNYANIN EN VAHŞİ ANNE-BABASI GİBİ GÖSTERİLİYORUZ. BUNLAR DEHŞET VERİCİ HABERLER BENCE"

Milli voleybolcunun eşi Orkun Darnel, eşinin hamileliği sonucunda Milli Takım'ın zor durumda kalması ile ilgili çıkan haberlere anlam veremediğini ifade ederek, "Eşimin hamile olduğu anlaşılınca, Milli Takım'ın zor durumda kalıp, kalmadığı tartışıldı. Fakat olayın insanı boyutu hep gözardı edilmiş. Neslihan bu hamileliği Milli Takım'dan ayrı kalmak için yapacak ve bunlar hep planlı olacak. Bunuda öğrendikten sonra, Tenerife'den Ankara'ya kadar karnındaki bebeği hiçe sayarak uzun bir yolculuk yapacak. Sonra da, Ankara'ya geldikten sonra Milli Takım'dan kaçmak için böyle bir yalan atacak. İnanın biz bu haberleri okudukça gülerek tepki veriyorduk fakat, artık konu çok farklı boyutlara geldi. Sanki biz dünyanın en vahşi anne-babası gibi gösteriliyoruz. Bunlar dehşet verici haberler bence" şeklinde konuştu.

"TENERİFE'YE TAZMİNAT ÖDEYECEĞİZ ŞEKLİNDE ÇIKAN HABERLER DOĞRU DEĞİL"

İspanya'nın Tenerife Kulübü'nde oynayan Neslihan, kulüp ile yaptıkları sözleşmede, hamilelik durumunda tazminat ödemekle ilgili bir maddenin bulunmadını söyledi.

Darnel çifte ayrıca, Tenerife Kulübü başkanı ile sözleşme yaparken bu konuda görüştüklerini ve hamilelik durumu göz önünde bulundurularak 3+1 sözleşme imzaladıklarını ifade etti.

Orkun Darnel ise, kulübe tazminat ödemenin söz konusu olmadığını ve hatta başkanın Neslihan'ı kadrosunda tutabilmek için para bile verebileceğini vurguladı.

"BİZİM İSTEĞİMİZ ANNE-BABA OLMAK VE BUNU DA YAPACAĞIZ"

"Tercihinizi bir bebeğe kavuşmaktan mı, yoksa spor hayatınızı sürdürmekten yana mı kullanacaksınız?" şeklindeki soruya ise Neslihan, "Biz bunu zaten düşünüyorduk. Sadece beklemediğimiz bir zamanda oldu. Hamile kaldığım için çok mutluyum. Elimizde böyle güzel bir sözleşme ve şartlar varken, biz devam etmek istiyoruz. Bizim isteğimiz anne-baba olmak ve bunu da yapacağız" dedi.

Orkun Darnel, Neslihan'ın çocuk sahibi olması durumunda en çok Tenerife Kulübü'nün mağdur olacağını ifade ederek, "Tenerife Kulübü Neslihan gibi bir oyucuyu bu dönemde biraz zor bulabilir. Fakat, Milli Takım'da bir çok başarılı oyuncu var. Milli Takım, Neslihan'sız, maksimum bir performans sergileyemeyebilir fakat, onun yerine başka bir oyuncunun oynaması belki daha hayırlı olacaktır" diye konuştu.

"MİLLİ TAKIM'DA HERKES GELİP GEÇİCİ. MUTLAKA BENİM YERİME BİRİ ÇIKIP OYNAYACAK"

Olimpiyat Elemeleri'nde Milli Takım'da görev alamayacak olan Neslihan, takımda kendisinin eksikliğini aratmayacak oyuncuların olduğunu vurgularayak, "Milli Takım hiç kimsenin değil. Kimler geldi kimler geçti. Bu durum çok normal. Benim için Milli Takım olmuş veya olmamış farketmez. Benim için, Türkiye'yi temsil etmek bir onurdur. Milli Takım kimsenin malı değildir. Kim hak ediyorsa o çıkıp oynar. Buna ben karar veremem. Orada da benim yerime mutlaka biri çıkıp oynayacak" dedi.

Neslihan ayrıca, A Milli Bayan Voleybol Takımı'nın İtalyan antrenörü Alessandro Chiappini'ninde, bu konuyu çok olumlu karşıladığını ve kendisi adına çok sevindiğini söyledi.

"TENERİFE KULÜBÜ BAŞKANI ACOSTA, HAMİLELİĞİME OLUMLU BAKIYOR"

Tenerife Kulübü Başkanı Acosta ile görüştüklerini ve bu konuda kendisinin olumlu düşündüğünü belirten Milli voleybolcu, "Kulüp başkanı beni kızı gibi seviyor. Benim üzerimde çok emeği vardır. İlk başta bu olayı duyduğunda çok şaşırdı. Ama, iyi yada kötü hiç bir yorum yapmadı. Fakat, bizim için daha olumlu düşünüyor gibiydi" şeklinde konuştu.

Okun Darnel ise, Tenerife Kulübü'nde idari menajer olarak çalıştığını ifade ederek, "Başkanla bu konuyu görüştüm ve bana, 'Ne yapabilirizki, herşeyin başı sağlık' dedi. Hatta bu konuyla ilgili yaptığı basın toplantısında da, 'Biz şu an spordan bahsediyoruz. Bugün takım olarak kötü durumda oluruz, yarın ise tekrar başarılı oluruz. Bu konuya bu kadar takılmayalım' şeklinde konuşmuştu. Aslında bizim durumumuz çok farklı. Yani tedavisi olmayan bir durum değil" ifadelerini kullandı.

Bu arada Darnel çifti, ligin bitiminde çocuk sahibi olmayı planladıklarını fakat, beklemedikleri bir anda böyle bir durumla karşılaştıklarını ifade ettiler.

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker