İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Wednesday, October 31, 2007

Kartal kupaya döndü


Beşiktaş, geçtiğimiz yıl şampiyonluğa ulaştığı Fortis Türkiye Kupası'nda bugün Çaykur Rize ile karşılaşıyor. İnönü'deki maç 17.00'de başlıyor.
31.10.2007


Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadelesini sürdüren Beşiktaş, geçen yıl zaferle bitirdiği Fortis Türkiye Kupası serüvenine bugün başlıyor. A Grubu’nda yer alan Kara Kartal, ilk maçında evinde Çaykur Rizespor’u konuk edecek. İnönü Stadı’nda 17.00’de oynanacak karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Siyah-Beyazlı takımda akıllar, Çaykur Rize mücadelesinden çok Fenerbahçe ve Liverpool maçlarında... Ligde ve Avrupa’da başarılı olmak için bu iki zorlu sınavdan galibiyetle ayrılmak isteyen Beşiktaş’ın, bugünkü karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor. Bu arada, taraftarların maç biletlerine fazla ilgi göstermediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Kaş
Diatta
Baki
Mehmet Sedef
M. Yozgatlı
Koray
Ricardinho
Aydın
Higuain
Nobre

ÇAYKUR RİZE
Gonzales
Gökhan
Suat
Kürşat
Ergün
Emrah
Serhat
Leandro
Altan
Zafer
Anderson

Stat: İnönü
Yayın: LİG TV
Saat: 17.00
Hakem: M.Kamil Abitoğlu

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker