İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Wednesday, October 31, 2007

fenerbahçe gaziantep maç özeti

Lig ve Avrupa'da yoluna devam eden Kanarya, 25 yıldır kazanamadığı Fortis Türkiye Kupası serüvenine bu akşam Gaziantep sınavıyla başlıyor.

Turkcell Süper Lig’de şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi’nde de büyük başarıları hedefleyen Fenerbahçe, bu akşam üçüncü cepheyi açıyor. Sarı-Lacivertli ekip, 25 yıldır müzesine götüremediği Fortis Türkiye Kupası’nda, grubundaki ilk karşılaşmada Gaziantepspor’u ağırlıyor. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi Barış Şimşek yönetecek. Teknik direktör Arthur Zico, geçen sezonda da yaptığı gibi kupa maçında aslarını dinlendirip, fazla süre alamayan oyunculardan oluşacak yedek ağırlıklı bir 11 sahaya sürecek. Camianın çeyrek asırdır bu kupaya hasret olduğunu ve artık şeytanın bacağını kırmak istediklerini belirten Brezilyalı hoca, Gaziantep karşısında şans vereceği futbolcularıyla bir toplantı yaparak, “Kupa maçları, kendinizi göstermeniz için büyük bir fırsat. Türkiye Kupası’nda yaşadığımız şanssızlığa bir son verelim. Nasıl başlarsak, öyle devam eder. Gaziantep, Türkiye’nin güçlü ekiplerinden biri. İşi sıkı tutun ve ilk maçımızdan galibiyetle ayrılalım” dedi. Konuk ekipte, sakatlıkları süren Bekir ve Özgür Bayev oynamayacak.

FENERBAHÇE
Volkan Babacan
Önder
Yasin
Can Arat
Uğur Boral
Colin Kazım
Selçuk
Appiah
Ali Bilgin
Gürhan
İlhan Parlak

GAZİANTEP
Ömer
Barış
Deumi
Mehmet Polat
Metin
Uğur
Ergün
Ekrem
Volkan
Nigris
Erdal

Stat: Şükrü Saracoğlu
Yayın: Lig TV
Saat: 20.00
Hakem: Barış Şimşek

Yönetimden maça davet
Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında bu akşam oynanacak Fortis Türkiye Kupası C Grubu ilk hafta maçının biletleri satışa çıkarıldı. Taraftarı maça davet eden Sarı-Lacivertli kulüp, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20.00’de oynanacak olan karşılaşmanın bilet fiyatlarını şu şekilde belirledi: Migros Tribünü: 15 YTL, Telsim Tribünü: 15 YTL, Fenerium Üst Tribün: 30 YTL, Fenerium Alt G Blok: 60 YTL, Fenerium Alt B-F Blok: 100 YTL, Fenerium Alt C-E Blok: 120 YTL.


Labels: , , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker