İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Friday, October 19, 2007

Şaka Değil..2016 Yılına Kadar Garanti Bankası Toplayacağım...

Şaka Değil..2016 Yılına Kadar Garanti Bankası Toplayacağım...






Yatırımın babası Warren Buffett'ın izinden gidiyorum ve sabırlı bir şekilde radikal bir karar veriyorum.30 yaşına kadar yani 2016 yılına kadar küçük tasarruflarımla Garanti Bankası alacağım.



Sebebleri;

İlk olarak Warren Buffett'ın uzun vadede ,yöneticileri iyi olan ve geleceği parlak şirketlere yatırım yapması ve benim bunu ilke olarak kabul etmem ve Garanti Bankasınında bahsettiğim özelliklere sahip bir şirket olması ...

İkinci olarak borsa Balan Bey'in dediği gibi Hacı Yatmaz gibidir biliyorum gelecekte birçok dalgalanmalar olacak borsa çok dalgalanacak ama insanoğlu borsanın tekrar yükselmesi için bir bahane bulacaktır dediğim gibi sağa egilecek sola eğilecek fakat borsa devrilmeyecektir.Yani 2016 yılına kadar bu borsa öyle ya da böyle sembolik rakam 100000'i bulur.Daha 2000 yıllarda borsa neydi 2007 yılında ne oldu dikkatinizi çekerim 2000'li yıllarda kim derdi ki 2007 yılında borsa 4-5 kat artacak aynı durum şimdide geçerli olacak.
Ayrıca borsanın dalgalanması esnasında ucuz mal alacam dalgalanmalar çok büyük fırsatlar doğuracaktır.

Üçüncü olarak küçük tasarruflarımı portföyümün dışında değerlendirerek ilerisi için kendimi güvence altına alacağım.10 sene sonra elimde bir miktar olacağına inanmaktayım.

Dördüncü olarak size şaka gibi gelebilir 10 sene beklemek ama ben buna yapacağıma emin olun inanıyorum ve bu yönde hedeflerimden şaşmayacağım .Warren Buffet ile Hacı Yatmaz ruhuna sahip olmak gerekir.

Beşinci olarak bizim borsamız mali ağırlıklı bir borsa bu yüzden borsadaki hareketler birebir Garanti Bankası hisse fiyatlarına yansıyacaktır.
Warren Buffet sabır ve disiplini ön planda tutarak bugünlere geldi.Hele bir sabır ve disiplin olgusunu öğreneyip daha sonra acemi olduğum borsaya makro bakış açımı daha da geliştiririm.

Şu sözleri borsada hayatıma ilke edinecem :

"Borsa şeytan ve melek gibidir...

Melek borsanın size sabır gösterildiğinde uzun vadede çok büyük getiriler kazanabileceğiniz bir yer olması...

Şeytan ise borsanın kısa vadede büyük getirilerin kazanılabileceği bir yer olması ve insanların buna hevesle borsaya kısa vadede girip hatta oyun gibi düşünüp insanların zarar etmesine bilinçsizce paralarının ellerinden gitmesine neden olması...

Ben melek tarafında olacağım şeytan her seferinde önüme fırsatlar sunacak aklımı çelecek ama bunu bilerek şeytana uymayacağım."

Emrah Korhan...





Labels: , , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker