İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Wednesday, April 2, 2008

Fenerbahçe-Chelsea (Canlı)

Avrupa'daki gururumuz Fenerbahçe, bir destan daha yazmak için Saracoğlu'na çıkacak. Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'ne uzanan yolda rakip İngiliz devi Chelsea... Tarihi mücadele saat 21.45'den itibaren canlı anlatımla fanatik.com.tr'de...
2.4.2008

Kadıköy'de festival havası
Fenerbahçe’nin, Şampiyonlar Ligi çeyrek final turunda, Chelsea ile yapacağı ilk maç öncesi Kadıköy’de gün boyu büyük hareketlilik yaşandı. Öğle saatlerinden itibaren Kadıköy’e gelmeye başlayan taraftarlar, akşam saatlerinde trübünlere gelene kadar kafeleri, restoranları ve çeşitli aktivite mekanlarını doldurdu. Maç hareketliliği, semt esnafının da yüzünü güldürdü. Restoranları ve kafeleri dolduran sarı-lacivertliler, zaman zaman bulundukları mekanlarda tezahürat yaparak, heyecanla maç saatini bekledi.

Dilencilerin maç duası
Maç heyecanı, sokaklarda sıkça rastlanan dilencilerin dualarını da değiştirdi. Dilenciler, maça gelen taraftarlardan "İnşallah maçı kazanırsınız", "İnşallah kupa alırsınız" diye dua ederek para istedi.

Avrupa'nın gözü Saracoğlu'nda
Fenerbahçe’nin, Chelsea ile yapacağı Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında, Avrupa’nın gözü adeta Kadıköy’de olacak. Yayıncı kuruluşun görevlileri de dahil olmak üzere karşılaşmayı, 120’si foto muhabiri olmak üzere yaklaşık 400 medya mensubu takip edecek. Türk ve İngiliz gazetecilerin yanı sıra Belçika, Macaristan, İsrail, Yunanistan, Fransa, Romanya, İspanya, İtalya, Japonya, Hollanda ve Almanya’dan da basın mensuplarının maç için akreditasyon yaptırdığı ifade edildi. enerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki basın tribününün bu sayıy karşılayamaması nedeniyle, basın tribününün alt bölümünde yer alan taraftar tribünü de yabancı basın mensupları için düzenlendi.

Tribünler hedef gösterdi!
Fenerbahçe’nin, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaptığı önemli maçlarda, renkli kartonlarla yazılan ifadelerle mesajlar verdiği Fenerium alt tribünde bu kez "Devler Ligi"ndeki hedef işaret edildi. Fenerium alt tribünün bloklarına turkuaz renklerde "Target" (Hedef) yazılarak son tribün bloğunda koyu lacivert renkli kartonlarla bir kupa şekli resmedildi.

PTT'den özel gün damgası
Fenerbahçe-Chelsea maçı anısına PTT Genel Müdürlüğü ile ortak bir çalışma içine girilerek, koleksiyonerler ve meraklıları için özel gün damgası yaptırıldı. Kadıköy PTT Müdürlüğü’nce, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın maraton tribünü Fenerium Mağazası içinde, A-1, A-2 girişi üst avlu içinde ve Kadıköy PTT Merkez Müdürlüğü’nde kurulan stantlarda, özel gün damgalarına büyük ilgi gösterildi. Fenerbahçe Tarih Müze ve Arşiv Kurulu Başkanı Sertaç Kayserilioğlu, koleksiyonerlerin gösterdiği ilgiyle zarfların kısa sürede tükendiğini açıkladı.

Kameralı önlem
Stada kaçak girişlerin önlenmesi için tribün giriş kapılarında kameralarla çekimler yapıldığı bildirildi. Kurulan kamera sistemi sayesinde tüm girişlerin sürekli kontrol altında tutulduğu ifade edildi.

Daum ve Hooijdonk maçta
Fenerbahçe-Chelsea maçı için İstanbul’a gelen, sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü Christoph Daum ile eski futbolcularından Van Hooijdonk da maçı izleyecek. Alman çalıştırıcının, ülkesinin bir televizyonu için maçta yorum yapacağı bildirildi. Von Hooijdonk ise Efes Pilsen’in davetlisi olarak maça geldi.

Ali Koç'un doğumgünü
Fenerbahçe Kulübü, bugün doğum günü olan yönetici Ali Koç’u, kulübün internet sitesinde yayınladığı mesajla kutladı. Kulübün internet sitesinde yayınlanan mesajda, 2 Nisan 1967 doğumlu Ali Koç için, "Kulübümüzün kurumsal ilişkilerden sorumlu asbaşkanı Ali Koç’un doğum gününü kutluyor, kendisine, Fenerbahçe’mizle ve sevdikleriyle nice yıllar diliyoruz" denildi.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker