İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Friday, February 29, 2008

Kupayı Rize'de kaybettik

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, Türkiye Kupası´ndan elenmelerinin nedenini Rize´de yapılan karşılaşmada gol atamamaları olduğunu belirterek, "Kupayı Rize´de kaybettik" dedi.
29.2.2008

Kumcuoğlu, yaptığı açıklamada, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında, Çaykur Rizespor’u yenmelerine karşın kupadan elendiklerini hatırlatarak, Çaykur Rizespor’un Beşiktaş’ın başına "tatlı bir bela" haline geldiğini söyledi.

Son dört maçta Çaykur Rizespor’a karşı sadece son maçta gelip gelebildiklerini ifade eden Kumcuoğlu, "Rize’de yapılan ilk maçta 1-0 yenilmek yerine, 1-1 berabere kalsaydık, yarı finale çıkmıştık. Bu maçta gol atamamamız elenmemize neden oldu. Yani kupayı Rize’de kaybettik" diye konuştu.

Fortis Türkiye Kupası’nı üst üste üçüncü kez alma konusunda iddialı olduklarını ama bunu gerçekleştiremedikleri için üzüntülü olduklarını dile getiren Kumcuoğlu, artık yüzlerini lige çevirdiklerini söyledi.

DERBİDE SAHAYA YENMEK İÇİN ÇIKACAĞIZ
Turkcell Süper Lig’de 2 Mart Pazar günü 2008’in ilk lig derbisinde Galatasaray ile kendi sahalarında karşılaşacaklarını hatırlatan Kumcuoğlu, maçın kalitesinin çok iyi olacağını kaydetti. Beşiktaş seyircisinin Türkiye’nin en iyi taraftarı olduğunu ve taraftarlarının desteği ile maçı kazanacaklarını iddia eden Kumcuoğlu, "Derbide sahaya yenmek için çıkacağız" dedi.

Bu haftadan itibaren ligde şampiyonluğu hedefleyen her takım için yapılacak her maçın derbi maç anlamı taşıdığını dile getiren Kumcuoğlu, "Ligin ikinci yarısında, özellikle düşme hattındaki takımlar, ligden düşmemek için canlarını dişlerine takacaklar. Üç büyüklerin bu takımlarla yapacakları maçlar oldukça zorlu geçecek. Derbi maçların yanı sıra bu takımlarla yapılacak maçlar, büyük önem taşıyor" diye konuştu.

Labels: , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker