İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, February 26, 2008

BEŞİKTAŞ-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI

Başkan Demirören'in açıkladığı stat projesinin ardından şampiyonluk yarışındaki rakiplerin puan kaybetmesi, camianın yüzünü güldürdü.
26.2.2008




Heyecan yarattı
Beşiktaş'a bahar geldi... Haftayı Denizlispor galibiyetiyle kapatan Siyah-Beyazlılar’da Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yaşadığı puan kayıpları, mali kongreden çıkan olumlu sonuçla yönetim rahat bir nefes aldı. Ancak camianın yüzünü güldüren asıl neden belli: Yeni İnönü Stadı... Mayıs ayında temeli atılıp, 18 ay içinde bitirilmesi planlanan 42 bin kişilik stadın açıklanması, Siyah-Beyazlılar’da büyük heyecan yarattı.

Kasımpaşa olmaz!
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ve liderle olan puan farkını 2’ye kadar indiren Beşiktaş’ta tüm camia, stat projesini konuşuyor. Bu planlamada memnuniyetsizlik yaratan tek konu ise, iç saha maçlarının Kasımpaşa ya da Zeytinburnu’nda oynanacak olması... Kapasitesi kısıtlı olan bu statlarda, taraftarların sorun yaşayabileceği düşünülüyor. Olimpiyat Stadı’nın önündeki engel ise ulaşımdaki sıkıntılar...

Orhan YILDIRIM



Beşiktaş günlüğü...

Büyük hasret bitecek mi?
Ligde pazar günü oynanacak Galatasaray derbisi, Beşiktaş için çok farklı bir anlam taşıyor... 29 Şubat 2004’te liderliği Fenerbahçe’ye kaptıran Siyah-Beyazlılar, bin 217 günlük zirve hasretini derbide noktalayabilir. Puan cetvelinin üçüncü sırasında yer alan Kara Kartal, Galatasaray’ı devirmesi; Fenerbahçe’nin de Ankaragücü karşısında puan kaybetmesi halinde liderlik koltuğuna oturabilir.

Tek hedef Rizespor
Kara Kartal, Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor ile çarşamba günü oynayacağı maçın hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü. İdmana, tedavilerine devam edilen Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan ve Mehmet Sedef ile dinlendirilen Gökhan Zan katılmadı. Isınma hareketlerinin ardından pas çalışması yapan Kara Kartallar, taktik ağırlıklı antrenmanın son bölümünde çift kale maç oynadı. Siyah-Beyazlılar, bugün 16.00’daki son çalışmanın ardından kampa girecek.

Yozgatlı şans bekliyor
Türkiye Kupası’ndaki Çaykur Rizespor maçı öncesinde sağ kanatta kriz yaşanıyor. Cezalı Ali Tandoğan ile sakatlığı bulunan Serdar Özkan’ın yokluğunda, uzun süredir forma giyemeyen Mehmet Yozgatlı’nın oynayabileceği öğrenildi. 15. haftadaki Sivasspor karşılaşmasından bu yana görev yapamayan Yozgatlı, “İki haftadır kadroya giriyorum. Eğer hocamız şans verirse elimden geleni yaparım. Beklentileri boşa çıkarmam” diye konuştu.

Ailton yine gönderildi
Beşiktaş’tan sorunlu bir şekilde ayrılan Brezilyalı futbolcu Ailton, Almanya’da da tutunamadı. Duisburg forması giyen Sambacı’nın 30 Haziran 2008’e kadar olan sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edildiği öğrenildi. Bu sezon Duisburg’da sadece 8 karşılaşmada mücadele eden tecrübeli futbolcu, 1 kez fileleri havalandırdı. Ailton, daha önce de Grasshoppers ve Kızılyıldız’dan kovulmuştu.

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker