İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, February 26, 2008

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI

Fortis Türkiye Kupası´nda Galatasaray ile yapacakları maçın hazırlıklarını basına kapalı antrenmanlarla sürdüren Fenerbahçe´de, teknik direktör Zico, futbolcularına ilginç açıklamalarda bulundu.
26.2.2008




Brezilyalı teknik adamın Samandıra’daki tesislerde antrenman öncesi gerçekleştirdiği toplantıda, futbolcularına yönelik konuşması kulübün internet sitesinde yayınlandı. Ligde son olarak Bursaspor karşısında aldıkları mağlubiyete değinen Zico, bu gibi sonuçların futbolun içinde var olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Siz futbolu profesyonel olarak seçmiş, dünyanın yakından takip ettiği kaliteli oyuncularsınız. Sevilla’yı yendik, ancak Bursaspor karşısında istemediğimiz bir sonuç aldık. Bu durum ve maç sonrası yazılanlar, çizilenler kafanızı karıştırmasın. Şu anda bulunduğumuz konumu kazanabilmek için ne kadar çalıştığımızı hepimiz çok iyi biliyoruz. Kaybettiğimiz Bursaspor maçı, hatalarımızı bize göstermek açısından önemli bir ders oldu. Başınızı dik tutun. Fenerbahçe formasını giyiyorsunuz ve size inanan milyonlarca insanı temsil ediyorsunuz. Yapmanız gereken şey, çarşamba günü oynanacak karşılaşmada elinizden gelenin en iyisini, en iyi şekilde yapmak. O maçın ardından herkes sizi hırsınız, cesaretiniz ve mücadeleci yapınız için taktir edecektir. Hepinizde gerekli ruh ve meslek ahlakı var. Galatasaray karşısında başarılı olacağınızı biliyorum. Taraftarımız çok az sayıda orada bulunabilecek. O stada başınız dik girip, size inanan insanları gururlandırarak çıkacaksınız."

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker