İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Wednesday, November 14, 2007

Tag ve Rename 3.2.5-En Başarılı Tag Düzenleyici




Dil : Ingilizce
Lisans : Shareware
Sistem Gereksinimi : Windows 98/Me/NT/2000/XP
Dosya Boyutu : 4.18 MB
Üretici Firma:Softpointer


Program Açıklaması

Tag&Rename MP3 ve VQF dosyalarını tekrar isimlendirmek, ID Tag`leri kullanarak dosyaların isimlerini düzeltmek için hazırlanmış bir uygulama. Çok sayıda MP3 dosyanız varsa ve dosyaların isimlerini kolayca düzeltmek istiyorsanız bu program kurtarıcınız olacaktır. Aynı işi gören aslında bir çok uygulama bulabilirsiniz fakat Tag&Rename`deki bazı güzellikler övgüye değer Örneğin; CDDB desteği gibi. İsmini tam olarak bilmediğiniz bir şarkı var diyelim Tag&Rename Internet`teki özel sunuculara bağlanarak aynı uzunlukta ve benzer isimdeki şarkıları tarıyor ve size öneriler getiriyor.

Diğer güzel bir özellik alt klasörlerde bulunan MP3 dosyalarının da isimlerinin topluca değiştirilebilmesi. Program ayrıca MP3 dosyalarınızdaki Sanatçı ve Şarkı isimlerinin baş harflerini büyültebiliyor, dilerseniz ikinci/üçüncü kelimelerde de değişiklik yapabiliyor. Programın yeni sürümünde onlarca yeni özellikte bulunmaktadır.



DOWNLOAD



Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker