İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, November 13, 2007

Sınır ötesi operasyon yaklaşıyor

Erdoğan, AKP MYK'da "Somut bir şey görmezsek vururuz" mesajı verdi

13.11.2007 17:17

Başbakan Erdoğan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında “Sınırötesi operasyon yaklaşıyor” dedi. Erdoğan, hafta sonu bir Irak heyetinin Ankara’ya geleceğini de söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam basına kapalı yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında terörle mücadele konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Başbakan Erdoğan, operasyon için hazırlıkların devam ettiğini belirterek, “Kış şartları ağırlaşmadan bu iş olur. Karşı taraftan somut şeyler görmezsek operasyon yakındır” dedi.

Erdoğan’ın MYK üyelerine ABD temaslarıyla ilgili bilgi verirken, “ABD Başkan’ı Bush’a, ya Barzani ya da biz... Bir an önce kararınızı verin” dediğini anlattı.

Başbakan, Irak merkezi yönetimi ile PKK’ya karşı mücadelede işbirliği içinde olduklarını da belirterek, hafta sonu Irak Başbakanı Nuri El Maliki’nin Ankara’ya bir heyet yollayacağını da söyledi.

NTVMSNBC

Labels: ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker