İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, October 21, 2007

Galatasaray Kulübü'nün kuruluşunun 102. yılı

Galatasaray Kulübü'nün kuruluşunun 102. yılı

Galatasaray Kulübü'nün kuruluşunun 102. yılı, bir dizi etkinlikle kutlandı. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen programa, kulüp yönetim kurulu üyeleri ve kulüp üyeleri ile çeşitli branşlardan çok sayıda sarı-kırmızılı sporcu katıldı.

AA-Geçirdiği pankreas ameliyatı sonrası dinlenen Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın yer alamadığı kutlamalara, kulüp ikinci başkanı Semih Haznedaroğlu ve Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın başında bulunduğu grubun Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başlandı.
Daha sonra Tevfik Fikret Salonu'na geçilirken, açılış konuşmasını yapan ikinci başkan Semih Haznedaroğlu, kulübün 102. yılını kutluyor olmaktan dolayı yaşadıkları mutluluğu dile getirerek, "Kulübümüz her zaman hedefini yüksek tutmuştur ve büyük başarılar elde etmiştir. Bizden sonra göreve gelecek yönetici arkadaşlarımız da yine aynı şekilde devam edeceklerdir. Önümüzün açık olduğunu görüyoruz" dedi.
Özellikle yeni Ali Sami Yen Stadı'nın yapılacağı Seyrantepe Projesi'ne de değinen Haznedaroğlu, başkan Özhan Canaydın ve bir çok yöneticinin bu proje için büyük çaba sarf ettiğini kaydederek, "Bu projeye büyük emek harcayanlar içinde ben yokum ama bir çok yönetici arkadaşım var. Kimi zaman çok sevindiler, kimi zaman çok üzüldüler. Çünkü kulübümüzün seveni kadar muhalifi de var. Ama şimdi önünde bu projenin bir engel kalmadı ve projeyi gerçekleştirmek de yine bir Galatasaraylı kardeşimize düştü" ifadelerini kullandı.
102. yıl plaketini Ali Tanrıyar çaktı
Program çerçevesinde en yaşlı üyenin üstlendiği yaş kütüğüne 102. yıl plaketinin çakılması görevini, eski başkanlardan Ali Tanrıyar yaptı.
Yaş kütüğüne plaketi çakmadan önce kısa bir konuşma yapan Tanrıyar, duygusal anlar yaşarken, hayatının Galatasaray Kulübü'nde geçirdiğini ve başkanlığı döneminde de önemli başarılar kazandığını kaydetti.
Ayrıca, kulüp üyeliğinde 50. yılını dolduranlara da berat ile madalyaları verildi.

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker