İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Wednesday, October 3, 2007

CEBİT BİLİŞİM FUARI

GECCE.COM, TÜM OKURLARINA 2-7 EKİM TARİHLERİ ARASINDA GEZİLECEK CEBİT FUARI'NA BEDAVA GİRİŞ BİLETİ DAĞITIYOR..

Dünyanın en büyük altıncı bilişim fuarı olan CeBIT Bilişim Eurasia, 2-7 Ekim tarihleri arasında, TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor... Avrasya'nın en büyük iş ve teknoloji buluşması CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl İsrail, Macaristan, Tayvan, İsveç, Belçika gibi farklı coğrafyalardan 9 yüzü aşkın katılımcı ile yaklaşık 70 ülkeden 150 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

Doğudaki şirketler için batıya, batıdaki şirketler için doğuya açılmanın ilk kapısı olarak görülen CeBIT Bilişim Eurasia'da, bu yıl Çin, Tayvan, İsveç, Bulgaristan, Kore, Birleşik Arap Emirlikleri, Macaristan, Almanya, İspanya, Belçika, İngiltere, İtalya, İsrail ve İran'dan katılımcı şirketler ve ülke pavyonları yer alacak. İlklerin adresi gecce.com, okuyucularına fuara girebilmeleri için ücretsiz davetiye veriyor. Okuyucularımız, davetiyeleri "Güllü sokak no: 5 İçlevent – İstanbul 0 (212) 279-89 30 (3 hat)" adresinden temin edebilirler..

Labels: , , , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker