İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Monday, October 1, 2007

DOKTORLAR 29.BOLUM OZETİ VE FRAGMANİ







29. BÖLÜM

Doktorların aşk hayatı, meslekleri kadar başarılı değildir. Ne Suat ve Zenan ne de Ela ve Levent ilişkilerini istedikleri gibi yürütememekte, sorunlar yaşamaktadırlar. Asistanlar ve cerrahlar da kendi aralarında kafa patlatarak karşı cinsi anlamaya çalışır. Ancak iki taraf da bu konuda pek başarılı değildir. İki çift de sonunda hastalarının yanında tartışacak noktaya gelirler.

Doktorlar dizisine yeni katılan İlhan Mansız'ın canlandırdığı yakışıklı genç hasta ise, sürekli tartışan Suat ve Zenan'ın çok şanslı olduğunu düşünmektedir. Çünkü kendisi hiç aşkı tatmamıştır ve en kötüsü, kalbinin iflas ettiğini, bu duyguyu yaşamadan ölme ihtimali olduğunu öğrenir.

Çiftler arasındaki gerilim Ela'nın aniden ortaya çıkan hastalığı nedeniyle şekil değiştirir. Ela'nın acısını dindirmek için aldığı morfin, zihninde tuttuğu her şeyi ortaya dökmesine sebep olur. Levent, Zenan, Suat ve tabi ki Arslan bu durumdan nasibini alır. Morfin'in etkisiyle kontrol mekanizmasını yitiren Ela, hepsi hakkında düşündüklerini bir bir ortaya döker.

Arslan, meme kanseri nedeniyle alınan göğüsleri yerine implantasyon yapacağı hastasıyla Ela olmadan ilgilenmek durumunda kalır. Hasta, Arslan'ın pek alışık olmadığımız sevecen yüzünü görmemize neden olur. Ancak başhekimlik yarışına katıldığını ilan ettiğinde Arslan'ın hırslı karakterinde bir değişiklik olmadığı anlaşılır..

Fikret ilerleyen hamileliği dolayısıyla sıkıntılar yaşamaktadır. Hamilelik depresyonuna girmek üzereyken duygularını umulmadık biriyle, asistanı Hasan'la paylaşır. Bu arada Hasan'ın Sevda'yla karşılıklı yardımlaşmaları, aralarında sıcak bir ilişki başlamasına sebep olur.

Labels: , , , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker