İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Saturday, March 29, 2008

Beşiktaş-Fenerbahçe CANLI YAYIN

Türkiye'nin sonucunu dört gözle beklediği Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için top santrada... Önemli eksiklere rağmen iki takımda üç puandan başka bir şey düşünmüyor. Bu müthiş karşılaşma canlı yayında fanatik.com.tr farkıyla sizlerle...
29.3.2008

Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde yer alan Kara Kartal'ın bir yenilgiye daha tahammülü yok. Kanarya daha rahat ama onların aklında da liderlik koltuğunu kaybetmemek var...

* Türkiye’nin sonucunu dört gözle beklediği Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için top santrada... Önemli eksiklerine rağmen iki takım da üç puandan başka birşey düşünmüyor.

* Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde yer alan Kara Kartal’ın bir yenilgiye daha tahammülü yok. Kanarya daha rahat ama onların aklında da liderlik koltuğunu kaybetmemek var...

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Thursday, March 20, 2008

GENÇLERBİRLİĞİ:1 GALATASARAY:0

Yönetime mi atarsın, Kalli'ye mi atarsın bilemiyoruz... Ancak şunu çok iyi biliyoruz... Büyüklerin elendiği kupa kaçarsa, ligde de şampiyonluk yarışında kan kaybedilirse fatura sana çıkabilir, haberin olsun!
20.3.2008




Ligde oynadığı futbolla taraftarına güven vermeyen Cim Bom, kupada Gençler’den ciddi bir darbe yedi, final şansını zora soktu.

Tekrarı var bunun!
Kalli’siz Aslan, Yarı Final ilk maçında Gençlerbirliği’ne tek golle yenildi. Ancak rövanş 15 Nisan’da Sami Yen’de ve Cim Bom’un hâlâ umudu var...

İngiltere Kupa maçları televizyondan yayınlanıyor. Futbolseverler olarak birbirinden zevkli, heyecanlı maçları izliyoruz. Her maç tıklım tıklım tribünlere oynanıyor. Dün akşamki Gençlerbirliği-Galatasaray Türkiye Kupası Yarı Final maçını seyrederken ister istemez insanın aklına şu soru geliyor: Neden ülkemizde bir yarı final maçı boş tribünlere oynanıyor? Hava harika, ama Ankara 19 Mayıs Stadı’nda sadece 5 bin kişi var!
Galatasaray deplasmanda oynamasına rağmen maça gelenlerin büyük çoğunluğu Sarı-Kırmızılı taraftarlar. 2 numaralı kupa ‘yarı finali’ böyle boş tribünlere mi oynanmalı? Ve taraftarı olmayan Gençlerbirliği’nin kardeşi Gençlerbirliği Oftaş da Süper Lig’de. Ama Eskişehir, Kocaeli, Sakarya, Adana gibi futbol şehirlerinin takımları 2. Lig’de. Ortada bir yanlışlık olduğu kesin...
Ankara’da futbol için güzel bir hava, kötü bir zemin vardı. Sahadaki 22 futbolcunun iyi niyetli olması hakemin işini kolaylaştırdı. İlk yarı Gençlerbirliği daha etkili gözüktü, ama 45 dakika boyunca iki takım adına da net bir gol pozisyonu yoktu. Galatasaray’ın maç boyunca kaleyi bulan tek şutunu 14. dakikada Arda çekti.
Galatasaraylı futbolcular Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasını hazırlık maçı havasında oynadı, İstanbul’a gol yemeden avantajlı bir skorla dönmek için sahadaydı. Oysa onların bu kadar kötü, ruhsuz oynamaya hakkı yok.
Kendi sahasında oynayan Gençlerbirliği’nin de gol atmaya pek niyeti yoktu.
Ama Sabri, asistiyle Gençlerbirliği’nin imdadına yetişti...
70. dakikada Kerem’in sağdan ortasında Kahe kafayı vurdu, top direkten döndü. Bir dakika sonra ceza sahası içerisindeki karambolde Sabri’nin asistini iyi değerlendiren Burhan vurdu, 1-0. Golden sonra Süper Lig’de şampiyonluğa oynayan Galatasaray ‘yalandan’ bastırdı. Galatasaray’da iyi oynayan tek bir futbolcu yoktu. Gençlerbirliği vasat oynadığı maçta Süper Lig ikincisini pozisyon vermeden yendi. Evde alınan 1-0’lık skor, iki ayaklı kupa maçları için avantaj. Aslında teknik direktörsüz sahaya çıkan bir takımı da fazla eleştirmemek gerek. Ama Galatasaray bırakın bu futbolla kupada finale kalmayı, ligi bile ilk 4’te tamamlayamaz.
Raşit Altun









Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Nihat Mızrak
Gençlerbirliği: Periç xx, Erhan x, El Saka xx, Tuna xx, Hakan x, Burhan xx (Dk. 88 Erkan ?), Kerem xx, Engin xx (Dk. 46 Mehmet Nas x), Mehmet Çakır x,Isaac xx (Dk. 82 Okan ?), Kahe x
Galatasaray: Aykut xx, Sabri x, Emre x, Servet xx, Hakan Balta x, Barış x (Dk. 59 Okan x), Mehmet Güven xx (Dk. 80 Hasan Şaş x), Ayhan x, Arda xx, Serkan Çalık x, Nonda x
Gol: Dk. 71 Burhan (Gençlerbirliği)
Sarı Kartlar: Dk. 30 Mehmet Güven, Dk. 81 Ayhan (Galatasaray)

Nasıl tur atlar?
Galatasaray’ın turu geçmesi için rakibini en az iki farklı yenmesi gerekiyor. Sarı-Kırmızılılar’ın 1-0’lık galibiyeti halinde maç uzatmaya gider. 2-1, 3-2 gibi tek farklı galibiyetler halinde ise turu geçen Başkent ekibi olur.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Monday, March 17, 2008

ÇANAKKALE ZAFERİ

Çanakkale Savaşı yalnız bizim tarihimizin değil yakın dünya tarihinin en önemli savaşlarından biridir. Çanakkale Boğazı'nı savaş gemileriyle zorlayarak aşma, böylece İstanbul'a kavuşma isteği Avrupa büyük devletlerinin öteden beri özlemidir.



1914 yılında I. Dünya Savaşı'nın başlamasıyla İtilaf devletleri bu isteklerini gerçekleştirme fırsatının doğduğuna inandılar. Bu inançla İngiltere ve Fransa işbirliği yaparak 3 Kasım 1914 günü alacakaranlıkta Bozcaada'dan Boğaz'ın ağzına doğru yaklaştılar. Buradan istihkamlarımıza doğru ateş açtılar, İngilizler Seddülbahir ve Ertuğrul tabyalarını, Fransızlar da Anadolu yakasında Kumkale ve Orhaniye tabyalarını havantopu ile dövdüler.


Cephaneliğimize isabet eden top mermisiyle on bir ton barut havaya uçtu, subay ve erlerimiz şehit düştü, İngiliz Donanma Komutanı Amiral Carden Çanakkale önlerinde gösteriler yaptı, düşman denizaltıları boğazı geçmeye kalktılar.

24 Kasım 1914 günü bir Fransız denizaltısı Boğaz sularında görüldü. bu denizaltıyı gören topçularımız düşman üstüne ateş yağdırmaya başladı. 2 Aralık günü İngiliz denizaltısı da bir deneme yaptı. Derinden engelleri aşarak Boğaz'a girdi. Yediyüzelli metre ilerde bulunan Mesudiye zırhlısına torpil atarak bu gemimizi batırdı. Zırhlımızda bulunan subaylardan on'u ve erlerimizden yirmi dördü şehit düştü.

19 Şubat 1915 günü düşman savaş gemileri öğleye kadar uzun menzilli bir bombardımana girişti. Boğaz'a iyice sokuldular. Tabyalarımız akşama doğru düşman savaş gemilerine karşılık verdi. Ertuğrul ve Orhaniye tabyalarından atılan ateş karşısında düşman oldukça bocaladı.

İtilaf devletleri gemileri diledikleri gibi ilerleyemiyor, amaçlarına ulaşamıyordu. Lodos fırtınasını başarısızlıklarının nedeni olarak görüyorlardı. Havalar düzelince yeni saldırılar düzenlendi. Yine sonuç alınamayınca düşman gemilerine komuta eden Amiral Carden görevden alındı. Yerine 17 Mart 1915 günü Robeck atandı. Yeni komutan 18 Mart 1915 günü donan­mayla Boğaz'a saldıracağını, yakında İstanbul'da olacağını Londra'ya bildirdi.

Bu arada Çanakkale Müstahkem Mevki Komutanı Albay Cevat Çobanlı 17/18 Mart gecesi boğaz'a mayın hattı döşenmesi emrini verdi. Aldığı emir gereği Binbaşı Nazmi Bey Nusret Mayın gemisi ile o gece yirmi altı mayın, Boğaz'a on birinci hat olarak döşendi. Boğaz'daki mayın sayısı on bir hat olarak 400'ü aşmıştı.

18 Mart 1915: İngiliz ve Fransız savaş gemilerinden oluşan, o dönemin en büyük deniz gücü, üç filo olarak sabahleyin Çanakkale Boğazı'na girdi. Bu donanmanın ilk grubunu oluşturan filoda, İngilizlerin Queen Elizabeth zırhlısı ile İnflexible, Lord Nelson ve Agamemnon savaş gemileri bulunuyordu.

İkinci grupta İngiliz Kalyon Kaptanı komutasında Ocean, İrresistible, Wengeance Majestic gibi savaş gemileri yer almıştı. Üçüncü filo ise Prince, Bouvet, Suffren gibi Fransız savaş gemilerinden oluşuyordu.

İngilizler ve Fransızlar zayıf Türk savunmasını kolayca susturarak Boğaz'ı kolayca geçebileceklerim umuyorlardı. Bu umut ve güvenle 18 Mart 1915 günü düşman savaş gemileri şiddetli bir ateşe başladılar. Rumeli Mecidiyesiyle merkez bataryaları şiddetli bir ateşe tutuldu. Boğazdaki düşman gemileri Hamidiye istihkamlarına yüklendi. Bunu gören Dardanos bataryaları ateşi üzerlerine çekmeye çalıştı. Az sonra, tüm gemiler, Dardanos'a saldırdı. Dardanos tabyamız saldırılara şiddetle karşı koydu. Bu arada Mesudiye tabyası da ateşe başlamıştı. Mesudiye üzerine ateş açılınca Hamidiye onun yardımına koştu. Bu arada kıyı bataryalarımız düşman üstüne ateş yağdırmaya başladılar. Bunalan düşman kaçmak isterken topçu atışlarıyla karşılaşıyordu. Düşman gemilerine göz açtırılmıyordu. Karşılıklı bu korkunç bombardıman bir saat kadar sürdü. Bu karşılıklı bombardımanı bir yabancı yazar şöyle anlatıyor:

«İnsan manzarayı gözlerinin önünde canlandırabilir. Kaleler, toz duman bulutları içinde kaybolmuşlarda Yıkıntıların arasından arada bir alevler yükseliyordu. Gemiler, çevrelerinde fışkıran sayısız su sütun­ları arasında yavaş yavaş hareket ediyorlar, bazen duman ve serpintiler arasında iyice görünmez oluyorlardı. Tepelerden ateş eden havan toplarının alevleri görülüyor, ağır toplar yer sarsıntıları gibi gümbürdüyordu.»

Bombardıman sırasında Türk tabya ve bataryaları büyük zarar görmüştü. Amiral Robeck Fransız gemilerini geri çekerek İngiliz savaş gemilerini ileri sürdü. Tam bu sırada müthiş patlamalar oldu. Bouvet ve Suffren savaş gemileri mayına çarparak sarsıldılar, manevra kabiliyetini kaybettiler. Bir gece önce Nusret mayın gemisinin döşediği mayınlar görevlerini yapmışlardı. Boğazın berrak sulan üzerinde bir dev gibi yatan Bouvet ve Suffren'e tarihi Hamidiye bataryamızın keskin nişancıları ateş açtılar. Çanakkale Geçilmez kitabının yazarı Alan Moorehead olayı şöyle anlatıyor.

«Saat 13.45'de Suffren'in az gerisindeki Bouvet müthiş bir patla­mayla sarsıldı. Güverteden göğe kesif bir duman yükseldi. Gittikçe hızlanarak yana yattı, devrilip gözden kayboldu. Olayı görenlerden birinin ifadesine göre «Bir tabak, suda nasıl kayıp giderse o da öylece kayıp gitti.»

Türk tabyaları, Boğaz'ı geçmeye çalışan düşman gemilerine durmadan ateş ettiler. Bu arada düşman Boğazdaki mayınları temizlemek için mayın tarayıcılarını boğaza soktu. Tabyalarımız mayın tarayıcılarına ateş açtılar. Açılan ateş yağmur gibi yağmaya başlayınca düşmanlar panik içinde kaçtılar. Bu arada düşman savaş gemilerinden İnflexible, İrressitible büyük hasar gördü. Batanlar oldu. Daha sonra Queen Elisabeth ve Agamemnon yaralandı. İtilaf devletleri Çanakkale Boğazı'nı denizden aşamadılar. Büyük kayıplar vererek: Çanakkale Boğazı'nın geçilemeyeceğini öğrendiler.

İtilaf devletleri Çanakkale Boğazı'nın savaş gemileri ile aşamayınca bu kez çıkarma yapmayı planladılar. Artık Çanakkale kara savaşları başlı­yordu. Kara savaşında düşmanın nereden çıkarma yapabileceği tartışıldı. Mustafa Kemal Kabatepe ve Seddülbahir'den, Alman komutan Von Sanders ise Bolayır ve Anadolu yakasından çıkarma yapılabileceği görüşündeydi. Alman komutanı Von Sanders'in görüşü ağır bastı, ve askerler o yöreye yerleştirildi.

Düşman güçleri 25 Nisan 1918 sabahı Mustafa Kemal'in düşündüğü noktadan saldırdı. 19. Tümen Komutanı Mustafa Kemal Kocaçimen'de Conkbayır'da, savaştı. Cephanesi biten askerlere:

— Süngü tak emrini verdi. Daha sonra ;
— «Ben size taarruz emretmiyorum. Ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman içinde yerimize başka kuvvetler ve başka komutanlar geçebilir» dedi. Tarihin bu en büyük siper savaşı başlamıştı. Siperler arası uzaklık sekiz on metre kadardı. Türk siperlerinden hiçbir asker ayrılmıyordu. Şehit düşenlerin yeri hemen dolduruluyordu. Her adım başına bir mermi düşüyor; toprak adeta tüterek kaynıyordu. Düşman dalgalar halinde Conkbayır'a doğru ilerliyordu. Bu arada Mustafa Kemal, Anafartalar Grup Komutanlığına atandı. Anafartalar Savaşı'nda düşmanın attığı şarapnel misketi Mustafa Kemal'in göğsüne isabet etti. Ancak cebindeki saate çarptığından bir şey olmadı.

Kısa sürede Türk ordusu her yerde büyük başarılar kazandı. Düşman şaşkına döndü, bozguna uğradı. Çanakkale kara savaşlarının en önemli cepheleri; Kumkale, Beşike, Bolayır, Seddülbahir, Anbumu, Kabatepe, Conkbayırı ve Anafartalar'dır. 19 - 20 Aralıkta Anafartalar ve Arıburnu cephesi, 8 - 9 Ocak'ta Seddülbahir düşmanlar tarafından boşaltıldı. Böylece 1915 baharında parlak umutlarla karaya ayak basan birleşik düşman ordusu 1916 kışında bozguna uğrayarak çekip gitti.


Çanakkale savaşlarında 250 binin üzerinde askerimiz şehit düştü. Düşman kayıpları ise bu rakamın üstündedir.

Çanakkale savaşlarının unutulmaz kahramanı, Anafartalar Grup Komutanı Mustafa Kemal'in başarısı ilerde başlayacak Ulusal Kurtuluş Savaşı'mızın kaynağı oldu.

Bağımsızlığımızı savunmak, yurt topraklarımızı korumak için yapılan savaşlar kutsaldır. Çanakkale, Ulusal Kurtuluş Savaşımız kutsal destan savaşlara birer örnektir.

Labels: , , , , ,

AddThis Feed Button

Sunday, March 16, 2008

Two-hour TV movie to bridge gap between Seasons 6 and 7

Fox's "24" will be returning in the fall, after all.

The producers of the Emmy-winning series are developing a two-hour "prequel" to the upcoming seventh season.

The movie, designed to bridge the two-year gap between Seasons 6 and 7, is targeted to air in the fall, leading to the January return of the real-time drama. On Wednesday, "24" producers began securing the show's core cast members for the film.

"24" was one of the biggest casualties of the writers strike. Three days into the work stoppage, Fox decided against airing a partial season of the serialized drama with the eight episodes produced before and during the first weeks of the strike.

Each season of "24" is a closed arc that takes place in real time over a 24-hour period. The upcoming seventh season is set in Washington and features the first female U.S. president, played by Cherry Jones.

At the end of the writers strike, there were rumblings about a possible split of the seventh season into two parts to air in the fall and in midseason. But Fox was quick to put those rumors to rest, reiterating that the show's scheduling pattern will remain intact with a January launch.

The "24" writing team is back at work, with filming on the remaining episodes of the seventh season slated to begin in April. Missing from the writers room is the series co-creator/executive producer Joel Surnow, who left at the end of the strike. Since the fifth season, "24" has been run by exec producer Howard Gordon.

Fox and 20th Century Fox TV, which produces the series with Imagine TV, declined comment Wednesday.

Source: Hollywood Reporter

Labels: , ,

AddThis Feed Button

Nip/Tuck's Dead Diva Speaks

Talk about going out with a bang. On last night's Nip/Tuck, Christian's unhinged, sex-addicted ex-lover Gina plummeted to her death while the two were mid-coitus on her apartment building's roof. Luckily, Jessalyn Gilsig, is alive and well and ready to dish about her character's bizarre (even by Nip/Tuck's freakish standards) swan song.

What was your reaction when you found out how you were being killed off?
Jessalyn Gilsig: I thought it was so brilliant. And so sad. She finally expressed [her true feelings] to Christian and then she falls off the building. [Laughs]

What was it like shooting the scene?
Gilsig: We were in downtown L.A. and it was cold. The stunt girl did one take before me, and it looked SO hysterical when she fell off the edge of the building that I burst into hysterics. I think I might've ruined the take. They set it up so perfectly; it was so unexpected. It was so bizarre.

Did series creator Ryan Murphy tell you why he killed Gina off?
Gilsig: He didn't, actually. In typical Ryan fashion he was like, "It's Nip/Tuck. You can come back as much dead as you can alive." I could always come back and haunt Christian.

Were you disappointed?
Gilsig: I was… I loved this character very much. She's been so good to me, and the show's been so good to me. It was always very exciting to read the scripts, because you never knew what was going to happen.

Anything stand out?
Gilsig: The scene where I had to wax Kimber. It was something I could never conceive of. Who would think of that? As a place to go to work and as a character to play, I'm really going to miss her. It was such an incredible job for me from the very beginning.

At least you got a memorable send-off.
Gilsig: I was so relieved. But I was like, "She better get a funeral, 'cause I don't want them over surgery, like, 'By the way, Gina's dead.'"

Switching topics, you recently ended an arc on Friday Night Lights. Any chance you'll go back?
Gilsig: Nobody said anything. They didn't kill me, so that's good. It's an incredible show to work on. I was actually shooting Nip/Tuck and Friday Night Lights simultaneously, which was challenging, if only because FNL shoots in Austin. Also, the two shows are so different in their production styles. Nip/Tuck is very stylized, and we rehearse a lot and work out our marks…. There's a sense of control to it. And Friday Night Lights is the exact opposite. It's very loose. They're shooting with three hand-held cameras at all times and you can walk wherever you want. It was really wild to do the two at the same time. I'm a big fan of Friday Night Lights, so I was really excited to work on it. I really love Connie and Kyle's performances. They're so underrated, especially when you're there and you see the emotional cartwheels that they do. It's the best representation of marriage I've ever seen on television; it's so authentic.

What are you up to now? Waiting for the strike to end?
Gilsig: Yeah. I just try to remind myself that this happened before [in 1988], and the industry does recover. I think it'll be different, but maybe we needed some change anyway. But it made me realize how vulnerable I am and how dependent I am on this industry. It's a real eye-opener.

Source: TV Guide

Labels: ,

AddThis Feed Button

Heroes Magazine 3

Heroes - The Official Magazine is back and better than ever!

In this explosive issue, we’ll be bringing you an exclusive interview with Hayden Panettiere. She’ll be discussing her fellow cast-members, the Heroes fans, and her desire to be a bad girl!

We also talk to the man behind Isaac’s prophetic artwork and comic book legend Tim Sale.

We’ll also be catching up with Ali Larter, Leonard Roberts, and Noah Gray-Cabey.

They’ll be talking about their time on the show so far, and life in The Sanders Family.

If that’s not enough for you, we’ll also be chatting with Cristine Rose who plays Angela Petrelli. Is she good, bad, or somewhere in-between… find out here!

All of this on top of your regular features, exclusive news, and competitions!

What more could you ask for?

Make sure you pick up your copy of the Official Heroes Magazine.

UK Release: 13th March 2008
US Release: 18th March 2008

Source: SpoilerTV Heroes

Labels: , , , , ,

AddThis Feed Button

Pasdar Confirms his Return for Volume 3

Here is the confirmation that many Heroes fans have been waiting for anxiously and we get some cool spoilers as well...!!

Adrian Pasdar who plays Nathan Patrelli on Heroes, has confirmed he will be returning for Volume 3 of Hereos.

He confirmed that Nathan and Peter (Milo Ventimiglia) will work together to save Mama Patrelli from the dark side and that he will share several scenes with Claire (Hayden Panettiere) with him developing his character more as a father.

Additionally Pasdar offered up some potential reasons on how Nathan could've survived the shooting at the end of Volume 2 because...

1) Bullet-Proof Vest
2) Knew the attack was coming
3) He set it up himself

Here are the full details

Labels:

AddThis Feed Button

So who is going to die this week?

If the ABC Promo's are to be believed (remember Stranger in a Strange Land!) there is going to be yet another death to add to the ever mounting pile of bodies building up on the island.

I thought it would be worth doing a little post to see who it could be and what everyone's thoughts and ideas are. Here are mine.

What do you think? Agree/Disagree with my list? Sound off in the comments.

Safe List
Now that we know who the Oceanic 6 we can say that the following are safe.
Jack, Kate, Sayid, Sun, Hurley, Aaron. Also we know that Ben is off the Island.
Vincent - No way would they kill off the smoke monster!
Jacob - Probably would like to be put out of his misery of living in a movable shack but no he is safe.
Penny - She still needs to get to the Island, Ms Hawkings won't allow Penny to die just yet.

Possible but extremely unlikely
Locke - Rumored to have another centric Episode this season
Desmond - They won't kill him before some sort of final Penny meeting/wrapup
Michael - Would they really sign him up for a season just to kill him off? Although a lot of deaths in Lost occur in their centric episodes I just can't see this happening and he is my pick for who is in the coffin, plus we still have Walt to worry about.
Danielle - Promised a Flashback at some point.
Alpert - Remember him? Well Cane is dead but I doubt Richard will be.

Possible but unlikely
Like the above but in slightly more danger:
Sawyer - Be a brave move to kill off Sawyer and the triangle
Juliet - She has become a key figure this season and unlikely to be placed in a body bag just yet
Miles - Not enough is known of him although he must be getting tired of holding the grenade in his mouth
Charlotte - As above and she is rumoured to have a centric episode this season
Daniel - As above, I think there is still more to his story.
Frank - He seems very sympathetic to the Losties and seems just as confused as the rest of us. I think he will be around a little longer as he is needed to fly the helicopter, although I suspect Sayid has this skill up his sleeve if needed.
Rose/Bernard - We need Bernard's bumblings and the Rose aspect of the story still needs to be completed
Alex/Karl - Unlikely as it would bring nothing to the story.

Danger List - Main Cast
These are strong candidates in my opinion.

Claire - As we know she has given Aaron up to Kate. Was she forced to? Did she have no choice? Was she killed?
Jin - We all saw Jin's tombstone in Ji Yeon, is this the episode we find out how he perished (if he did indeed die at all)

Supporting Cast
Lesser characters that might get the bullet.

Keamy/Omar/Doc Ray/Captain Gault - My personal thought is one of these guys will perish. Not a very shocking death if it does occur
Random Redshirt - After the Mobisodes, I think we would all like to see Frogurt take a smackdown. But unlikely to be shocking.
Cindy - Who would care?
Harper - Unless she dies of Hypothermia after traipsing around the island in the rain, I think she is safe.

Labels: ,

AddThis Feed Button

The Lost Initiative - Sky One Podcast of Ji Yeon

Thanks to Chillindude for the heads up.

Labels:

AddThis Feed Button

Konya-F.Bahçe CANLI YAYIN

Haftanın en ilgi çekici maçı bugün Konya'da oynanacak. Ligin en golcü takımı Fenerbahçe ile en çok gol yiyen ekibi Konya kozlarını paylaşacak... Bu karşılaşma fanatik.com.tr farkıyla sizlerle...
16.3.2008


Şu ana dek oynadığı 25 karşılaşmada rakip ağlara 52 gol bırakan Fenerbahçe, ligin en golcü takımı unvanını elinde tutarken, maç başına 2.08’lik bir ortalama yakaladı. Kalesinde tam 49 gol gören Konyaspor ise ligin en çok gol yiyen ekibi durumunda. Yeşil-Beyazlılar, maç başına 1.96’lık gol yeme ortalamasına sahip. Ve bu iki takım, yani ligin en çok gol atanıyla, en çok gol yiyeni bugün Konya Atatürk Stadı’nda saat 15:00’te karşı karşıya gelecek.

Labels: , ,

AddThis Feed Button

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR LİG TV

Beşiktaş, maç eksiğiyle kaybettiği tahtı geri almak için sahneye çıkıyor. Ancak küçük bir problem var; Trabzon, 2 yıldır İstanbul´da kazanıyor.
16.3.2008




BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali
Gökhan
Baki
İ.Üzülmez
Serdar Özkan
İ.Toraman
Tello
Delgado
Nobre
Holosko

TRABZONSPOR
Tolga
Tayfun
Erdinç
Çağdaş
Mustafa
Serkan
Hüseyin
Ayman
Barış (Moawad)
Yattara
Umut

STAT: İnönü
YAYIN: Lig TV
SAAT: 19.00

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Erdinç Sezertam

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Tuesday, March 11, 2008

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇ BİLETİ

Süper Lig´in 26. haftasında, lider Beşiktaş ile Trabzonspor takımları arasında 16 Mart Pazar günü yapılacak maçın biletleri yarın satışa çıkarılacak.
11.3.2008




BJK İnönü Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçın biletlerinin yarın saat 11.00’den itibaren tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartılacağı bildirildi.

Maç için belirlenen bilet fiyatları şöyle:
VIP Üst B-E: 400 YTL
VIP Üst A-F: 275 YTL
VIP Alt A-F: 175 YTL
VIP Alt B-E: 200 YTL
VIP Alt C-D: 275 YTL
Numaralı Orta: 175 YTL
Numaralı Kenar: 150 YTL
Kapalı Üst: 125 YTL
Kapalı Alt: 90 YTL
Yeni ve Eski Açık: 40 YTL

Labels: , ,

AddThis Feed Button

Saturday, March 8, 2008

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

90+Bobo 1-2

İnönü'de geçtiğimiz hafta Galatasaray'ı devirip 137 hafta sonra liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, zorlu Gençlerbirliği deplasmanında Bobo'nun son dakikada attığı golle zirvedeki yerini korudu.
7.3.2008

BEŞİKTAŞ CEPHESİ
Turkcell Süper Lig’de 4 yıl aradan sonra liderliği yakalayan Beşiktaş’ta Bobo, Gençlerbirliği maçının 18 kişilik kadrosunda yer aldı.Siyah-beyazlı takımda, sakatlıkları bulunan Cisse ve İbrahim Kaş’ın yokluğunda golcü oyuncu Bobo, 18 kişilik maç kadrosuna alınırken, Schildenfeld de Ankara’ya getirilmesine karşın teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından kadroya alınmadı. Gençlerbirliği maçı öncesinde Beşiktaş’ta 2 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. 3’er sarı kartları bulunan Mert Nobre ve Serdar Özkan, başkentte kart gördükleri takdirde ligin 26. haftasında
Trabzonspor ile yapılacak maçta forma giyemeyecek. Beşiktaş, sahaya üzerinde, "Bağışlanan her organ, kurtarılan bir hayattır" pankartıyla çıktı.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ
Gençlerbirliği, Beşiktaş karşılaşmasına 1 oyuncusundan yoksun çıktı. Kasımpaşa maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Engin, Beşiktaş’a karşı forma giyemedi.Karşılaşmada biletler 30, 50 ve 60 YTL’den satılırken, başkent kulübünün yöneticileri, jest yaparak, Beşiktaşlı taraftarlarla stadı yarı yarı paylaştı. Siyah-beyazlılar, kendilerine ayrılan tribünleri büyük oranda doldururken, Gençlerbirliği tarafında ise büyük boşluklar göze çarptı.Gençlerbirliği’nde, devre arasında takım bulmasına istenen, ancak yeniden yuvaya dönen Erkan Özbey’e, teknik direktör Mesut Bakkal, Beşiktaş maçının 18 kişilik kadrosunda yer verdi. Büyük bir yoğunluğun yaşandığı protokol tribününde, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav
karşılaşmayı yanyana izlediler.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Tuesday, March 4, 2008

SEVİLLA-FENERBAHÇE CANLI YAYIN


Fenerbahçe ve Sevilla, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez çeyrek final bileti kapmak için Sanchez Pizjuan Stadı'nda sahaya çıkacak. Rakibimiz, son iki yılın UEFA Kupası Şampiyonu ve kadrosu kesinlikle bir yıldızlar ordusu... Ancak Zico ve talebeleri için hiç fark etmez...
4.3.2008


Sanchez Pizjuan Stadı’nda tarihin en önemli başlama vuruşu bugün yapılacak. Hem Fenerbahçe hem de Sevilla, Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez çeyrek final bileti kapmak için sahaya çıkacak. Rakibimiz, son iki yılın UEFA Kupası Şampiyonu ve kadrosu kesinlikle bir yıldızlar ordusu... Ancak Zico ve talebeleri için hiç fark etmez... Çünkü Kadıköy’de 3-2 kazandık, ilk 8 için rezervasyon yaptırdık. Bugün sahadan galibiyet ya da beraberlikle ayrılırsak bileti cebimize koyacağız. Hatta 3-2’den daha gollü tek farklı yenilgilerde bile mutlu sona ulaşacağız. Şartlar ortada ve top santrada... Haydi Alex, haydi çocuklar; bütün Türkiye arkanızda...

Sevilla
Palop
D.Alves
Escude
Dragutonovic
Adriano
Navas
Poulsen
Keita
Capel
Fabiano
Kanoute

Fenerbahçe
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
Vederson
Deivid
Aurelio
Selçuk
Uğur
Alex
Kezman

STAT: Sanchez Pizjuan
HAKEM: Massimo Busacca (İsviçre)
SAAT: 21.45
YAYIN: Star TV

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

Acusan a Laura Bozo de retener a una persona

La peruana Cecilia Estela Zorrilla, una de las panelistas del programa de televisión “Laura en acción”, denunció a la presentadora Laura Bozzo por el delito de libertad personal y coacción tras haberla retenido por la fuerza.
Zorrilla dijo al diario “Perú 21” que la controvertida abogada y presentadora la presionó para que negara que había cobrado por ser una falsa testigo en un programa.
La panelista fue hasta una comisaría en el distrito capitalino de San Isidro donde reveló que la semana pasada Bozzo le pidió que limpiara su imagen y la de su “talk show”, luego de que diera a conocer que participaba a cambio de dinero.
“Yo participo donde me llaman, si es un buen dinero lo que te ofrecen, obvio que tengo que aceptarlo”, indicó Zorrilla al señalar que de esa forma prueba que es “buena actriz”.
Dijo que rechazó el pedido de la autodenominada “abogada de los pobres”, lo que provocó que su personal de seguridad la retuviera en los estudios de grabación.
“Por órdenes de Laura se me encerró en un baño y no podía ni moverme. Luego pidió que me regresaran y me dijo “¿qué hacemos?”. Le respondí que me sentía incómoda y fastidiada por todo lo que había pasado”, contó Zorrilla.
La denunciante adelantó que solicitará garantías para su vida al haber sido objeto de amenazas de muerte y de constante acoso por parte de los miembros de seguridad de la artista.
Zorrilla aceptó en fecha reciente hacer el papel de mujer engañada y mostrarse muy enojada luego de “descubrir” que su supuesto esposo “Henry” embarazó a una sobrina.
Bozzo señaló por su parte que sus abogados demandarán a Zorrilla por el delito de difamación y falsedad genérica y también acusará a la empresa Panamericana Televisión por haber presentado en un programa a la supuesta falsa panelista.
Señaló que exigirá unos tres millones de dólares a Panamericana por reparación civil, ya que en su programa “Buenos días Perú” se aseguró que “Laura en acción” estaba basado en testimonios falsos..

Labels:

AddThis Feed Button

vergüenza nacional: Laura Bozo en Pisco

pueblo. Solo va a ofender a Pisco y no a ayudar......laura bozo pisco peru damnificado terremoto ica magaly medina brigadista defensa civil



Publicado por Freddy Vínculos a esta entrada

Labels:

AddThis Feed Button

TRUCOS PARA HI5

HI5 imagenes, fondos para hi5, comentarios para hi5, graficos para HI5, iconos Para tu HI5, artilugios, widgets, layouts, comments, cosas para hi5, todo lo que puedas necesitar Para decorar tu HI5

De todo para que decores tu perfil de hi5, comentarios, codigos, imagenes, animaciones, fondos, plantillas, iconos y mas

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Monday, March 3, 2008

GAZİ

Gazi, bu vatan uğruna toprağa düşen, bu vatan için canlarını ve kanlarını seve seve veren Mehmetçiklerimizin hikayesi... Gazi, evlat yolu gözleyen annelerin, gururlu babaların ve yar özlemiyle tutuşan sevdalıların hikayesi... Çukurca’da bir sınır karakolunda vatani görevini yapan Çavuş Fırat Kalender’in terhisine bir hafta vardır. Bütün terhisçiler gibi içi içine sığmaz. İstanbul’a dönecek, aylardır hasretini çektiği ailesine dahası büyük bir aşkla sevdiği Leyla’sına kavuşacaktır. Ailesi ve bütün sevdikleri büyük bir coşkuyla Fırat’ın dönüşünü beklemektedir... Ancak Fırat’ın bulunduğu karakol, terhisçi askerler için düzenlenen veda gecesinde hain bir saldırıya uğrar. Girdiği çatışmada vurulan ve evine sakat olarak dönen Fırat hayata küser, ta ki düşmanın sadece dağlarda olmadığını anlayana dek.... Ailesi aşkı ve vatanı için yaralarına aldırmadan ayağa kalkmayı başaran Gazi; aşk, ihanet ve entrikalarla örülü bir macerada, hainlerin tuzaklarına meydan okuyarak şehrin tam göbeğinde yepyeni bir kahramanlık destanı yazmaya başlar... İhanetin koynunda büyüyen bir genç kız ile intikam ateşiyle yanıp tutuşan bir delikanlının imkansız aşkını anlatan “GAZİ”, heyecan ve duygu yüklü öyküsü ile atv'de!

BÖLÜM ÖZETİ:

Gazi ve Tuna, Tuna’nın odasında Nusret’e yakalanmışlardır. Tuna o an uydurduğu masum bir yalanla durumu kurtarır. İlter ve Efendi’nin silah pazarlığının olduğu ses kasetini alan Fırat, kasetteki konuşmalardan bir delil elde edemeyeceğine karar verir ve bu silahların yerini bulmak için harekete geçer. Bu sırada askerde en yakın arkadaşlarından Manisalı’nın kara operasyonunda vurulup hastaneye kaldırıldığını öğrenen Gazi derinden üzülür. Tuna ise babasının Gazi ile ilgili sorularına muhatap olur. İlter, silahları örgüte teslim edemeyince Hacı aracılığıyla planını devreye sokar ve örgüt adına Nusret’ten haraç kesmek için harekete geçer. Haraç vermeyi kabul etmeyen Nusret’e saldırı hazırlığındadırlar. Son anda karşılarına çıkan bir sürpriz onların amaca ulaşmasını engeller!

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Elveda Rumeli

Yıl 1896... Manastır yakınlarında bir Osmanlı köyü... Türk, Arnavut,Makedon bir çok farklı etnik grup bu köyde bir arada yaşamaktadır; fakat bir süredir Balkanlar kaynamaktadır... Balkan harbinin ayak sesleri duyulmaya başlamıştır ve 500 yıldır bir arada kardeşçe yaşayan köy halkı arasında belli gerilimler doğmaya başlamıştır. Kahramanımız Ramiz, karısı ve üç kızıyla birlikte bu köyde sütçülük yaparak geçimini sağlamaktadır. Oldukça fakir bir adam olan Sütçü Ramiz, bütün bu siyasi kargaşa arasında ailesinin geçimini sağlamakta oldukça zorlanmaktadır. Tam manası ile bir halk tipi olan Ramiz biraz Nasreddin hoca biraz Bekri Mustafa biraz Karagöz karışımı bir tiptir. Kızlarına da çok düşkün bir baba, yüreğinde hiç kötülük olmayan bir adamdır. Ama gelenek ve göreneklere sıkı sıkıya bağlı biridir. Karısı Fatma ise aslında hem bu gürültücü adamı hem de evi çekip çeviren asıl kişidir. Kızları evlilik çağına gelmişlerdir. Fatma bir süredir kızlarını iyi ve zengin kocalarla evlendirmek kaygısına düşmüştür. "ELVEDA RUMELİ" Ramiz ve ailesinin ekseninde gelişen olayları anlatırken, fonda Balkanlardan çekilmekte olan cihan imparatorluğunun o yıllarına da ayna tutacak..
"ELVEDA RUMELİ"de 500 yıllık hakimiyetten sonra, Rumeli'ye Elveda diyen bir halkın hikayesini kimi zaman kahkahalarla kimi zaman gözyaşlarıyla izleyeceksiniz..

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Büyükanne Kuralları

Konu : Bir ailenin üç nesil kadynlary arasynda ya?anan hikayeyi konu olan “Büyükanne Kurallary” Tv’ de ilk kez bu ak?am Kanal D’ de ekrana geliyor. Ele avuca sy?mayan son derece asi bir kyz olan Rachel, davrany?lary ile annesi Lilly'yi çileden çykarmaktadyr. Kyzynyn kontrol edilemeyen bu halleri ile ba?a çykamayan Lilly'nin sabry, Rachel'in yapty?y son araba kazasy ile iyice ta?ar. Lilly ,çarelerinin tükenmi? olmasynyn umutsuzlu?u ile Rachel'y yyllar evvel bir daha dönmemeye yemin ederek ayryldy?y annesinin evine götürmeye karar verir. Fakat son derece sarsylmaz kurallara sahip olan Büyükanne Georgia, hiç de klasik sevimli büyükanne modellerine benzememektedir. Büyükanne Georgia kendi yöntemleri ile torunu Rachel’ in sorunlarynyn temeline inmeye çaly?yrken eski defterler açylacak ve bütün syrlar açy?a çykacaktyr. Sakyn Kaçyrmayyn! Orjinal ady : Georgya RulesYönetmen : Garry Marshall - Yapym Yyly:2007 – Türü : Romantik KomediOyuncular : Jane Fonda, Lindsay Lohan, Felicity Huffman, Dermot Mulroney

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Sunday, March 2, 2008

Ne çiftetelli ne yengeç dansı İşte zirvenin Kartalı 1-0

Beşiktaş, derbi mücadelesinde Galatasaray'ı tek golle yıktı ve zirveye kuruldu. Tam 137 haftadır liderliğe hasret olan Kara Kartal, İnönü'de Nobre'nin golüyle en üst sıraya tırmanarak, 'şampiyonluk yarışına devam' dedi.
2.3.2008



Maçtan notlar...
Galatasaray, ligde oynadığı son 2 maçta aldığı yenilgilerle liderliği haftaya girilirken 3. durumda bulunan Beşiktaş’a kaptırdı. Kasımpaşa mağlubiyetiyle aldığı yaraya rağmen liderliğini sürdüren sarı-kırmızılılar, Beşiktaş maçından da puan çıkaramayınca, iki haftada kaybettiği 6 puanla, 4 haftadır sürdürdüğü liderliği ezeli rakibine kaptırdı.

NONDA’YI ORTA SAHADA OYNATTI
Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, orta sahadaki eksikler nedeniyle Hakan Balta’nın yerine bir forvet oyuncusu olan Nonda’yı alırken, bu oyuncu orta sahada mücadele etti.Feldkamp, yaptığı tüm değişikliklerle Beşiktaş’ın dikkatli savunmasını aşamadı.

POZİSYONA GİRMEKTE ZORLANDI
Lider Galatasaray, çok sayıda savunma oyuncusuyla oynayan Beşiktaş karşısında pozisyona girmekte zorlandı.Beşiktaş’a karşı kötü gününde yakalanan sarı-kırmızılılar, çok fazla hatalı pas yapıp, iyi organize olamayınca, mağlubiyete razı oldular. Galatasaray, yediği golden sonra tüm hattıyla rakibin üstüne gidince, kalesinde de çok sayıda gol pozisyonu yaşadı.

LİGDE DERBİLERDE DEPLASMAN PUANI YOK
Galatasaray, ligde bu sezon deplasmanda çıktığı 2 derbi maçtan da puan çıkaramadı.Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibine 2-0 yenilen Galatasaray, Beşiktaş deplasmanında da aldığı 1-0’lık mağlubiyetle deplasman derbilerini puansız kapattı.Bu arada, maçın 29. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Holosko’nun baskısında Aykut’un öne çıkmaması Song’u kızdırdı. Song, bir süre kalecisine çıkışarak, daha dikkatli olmasını istedi.

TARAFTAR ŞOK OLDU
Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe’yi eleyerek, BJK İnönü Stadı’na moralli gelen Galatasaraylı taraftarlar adeta şok yaşadı.Kendilerine ayrılan yerden takımlarını coşkulu bir şekilde destekleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, stattan boynu bükük ayrıldı.


Tribünler doldu taştı
Beşiktaş-Galatasaray derbisine sporseverler büyük ilgi gösterirken, BJK İnönü Stadı tribünleri tamamen doldu. Derbinin başlamasına saatler kala tribünleri dolduran iki takım taraftarları, büyük bir coşkuyla tuttukları takımlar lehine tezahüratlar yaptı. Galatasaraylı taraftarlar için eski açık tribünde ayrılan bin 607 kişilik bölüm de dolarken, karşılaşmayı yaklaşık 32 bin sporsever izledi.

Cisse'nin yerine Toraman
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Çaykur Rizespor ile oynanan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında sakatlanan Fransız futbolcu Cisse’nin yerine ön liberoda İbrahim Toraman’ı görevlendirdi. Yine aynı maçta sakatlanan Hırvat futbolcu Gordon Schildenfeld’in yerine ise savunmanın göbeğinde Baki forma giyerken, İbrahim Toraman’ın ön liberoya alınması nedeniyle savunmanın sağında İbrahim Kaş oynadı. Ertuğrul Sağlam, Çaykur Rizespor maçında ilk 11’de oynattığı kaleci Hakan’ı bu kez yedek soyundurup, derbide kaleyi Rüştü’ye teslim etti.

Tandoğan ve Zan ilk 11'de
Beşiktaş’ta sakatlığı geçen Gökhan Zan ile kırmızı kart cezası biten Ali Tandoğan derbi maçta formalarına kavuştu. Gökhan Zan, Baki ile birlikte savunmanın göbeğinde oynarken, Ali Tandoğan orta sahanın sağında görev yaptı. Bu arada sakatlıkları nedeniyle uzun süredir takımdaki yerini alamayan Serdar Özkan ve Mehmet Sedef ise 18 kişilik maç kadrosuna alındı. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Bobo, Cisse, Schildenfeld ve Serdar Kurtuluş kadroda yer almadı.

Holosko ve Rüştü ilk kez
Beşiktaş’ın devre arasında transfer ettiği Filip Holosko ile kaleci Rüştü Reçber, siyah-beyazlı formayla ilk kez bir Galatasaray derbisine çıktı. Kaleci Rüştü, ligin ilk yarısında Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan derbi maçta forma giymemişti.

Demirören protokole döndü
Son maçlarda protokol tribünü yerine, farklı bir yerde oturmayı tercih eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, derbi maçta protokol tribününe geri döndü. Daha önce basın tribünü ile protokol tribünü arasındaki bölümde oturan Demirören, derbiyi Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ve Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile birlikte protokol tribününden izledi. Özhan Canaydın ise hafta içindeki Fenerbahçe maçında olduğu gibi yine derbiyi izlemeye gelmedi.

Kapalı'da bayrak şov
Beşiktaşlı taraftarlar, kapalı tribünde yaptıkları bayrak şovuyla takımlarına destek verdi. Kapalı tribünde büyük siyah-beyazlı bayrakları sallayan taraftarlar tribünü adeta karnaval yerine çevirdi. Öte yandan, siyah-beyazlı taraftarlar kapalı tribünde, "Şampiyonluklarımızı, bestelerimizi çalabilirsiniz, ama ruhumuzu asla" yazılı pankart açtı. Galatasaraylı taraftarlar ise maç öncesi açtıkları parlak sarı-kırmızı renklerdeki kağıtlarla, oturdukları tribünü adeta sarı-kırmızıya boyadı.

"Şehitler ölmez vatan bölünmez"
Karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala Beşiktaş taraftarları kapalı tribünde Türk bayrağı ve "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" yazısının bulunduğu dev bayrağı açtı. Bu sırada Beşiktaş ve Galatasaray tribünleri birlikte "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye tezahüratta bulunup, terörü lanetledi. Maç öncesi Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen sınır ötesi harekatta şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Bu sırada tribünlerden "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK" tezahüratları yapıldı. Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" yazılı bayrakla ilgili olarak "Alkışlamaya değer bir tablo. Futbol seyircimizin bu hassasiyetine hayranlık duymamak mümkün değil" dedi. Başesgioğlu, bir soru üzerine, kendisinin Beşiktaşlı olduğunu belirterek, "Beşiktaşlıyım, ama hepsi bizim kulübümüz. İyi oynayan kazansın" şeklinde konuştu.

Cim Bom'da 4 eksik
Galatasaray, zorlu Beşiktaş maçına 4 eksikle çıktı. Sarı-kırmızılı ekipte, kırmızı kart cezalısı olan Lincoln’ün yanı sıra hasta olan Ayhan, sakatlıkları bulunan Serkan ve Hasan oynayamadı. "Cim bom" da uzun süreli sakatlık yaşayan Uğur ile Linderoth da kadroda yer almazken, Carrusca kadroya giremedi. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, Fortis Türkiye Kupası maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle derbide forma giymeyen Lincoln’ün yerine Hakan Balta’yı ilk 11’de oynattı. Feldkamp, bunun dışında kadroda bir değişiklik yapmazken, kalede yine Aykut’u oynattı. Fenerbahçe maçında sakatlık yaşayan ve son ana kadar oynayıp, oynamayacağı belli olmayan Servet, Beşiktaş karşısında ilk 11’de forma giydi.

İlk 11'de tek yabancı
Ligde ve Avrupa’da bir dönem yalnızca Türk oyunculardan kurulu kadrolarla maçlara çıkan Galatasaray, Beşiktaş karşılaşmasına ise ilk 11’de tek yabancıyla çıktı. Sarı-kırmızılı ekipte yabancı oyunculardan sadece Song ilk 11’de oynarken, Barusso, Bouzid ve Nonda da yedek kulübesinde yer aldı.

Lincoln yine göremedi
Sezon öncesinde Galatasaray’a transfer edilen Brezilyalı yıldız Lincoln, Beşiktaş derbisi yaşayamadı. Ligin ilk yarısındaki Beşiktaş maçı öncesi Feldkamp tarafından kadro dışı bırakılan Lincoln, bu hafta da kart cezası nedeniyle oynayamayınca, Beşiktaş maçı yapmadan sezonu tamamlamış oldu.

Kalli 9 yıl sonra İnönü'de
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 9 yıl sonra teknik adam olarak BJK İnönü Stadı’na ayak bastı. 1999 yılında Beşiktaş’ın teknik patronu olan Alman teknik adam, 9 yıl sonra BJK İnönü Stadı’na çıkmış oldu.

Beşiktaş'ta derbi coşkusu
Beşiktaş ile Galatasarayadrolarını yıldızlarla donatan İstanbul devleri, bugünden itibaren ilk yarının en zorlu maratonuna giriyor. Çünkü Aralık ayında Üç Büyükler, hem Süper Lig’de 4 kritik sınava çıkacak hem de Avrupa Kupaları’nda ‘tamam ya da devam’ karşılaşmaları oynayacak. Lider Galatasaray için bu periyottaki en önemli iki maç belli; Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisi, Sami Yen’deki Avusturya Wien mücadelesi... Fenerbahçe’nin fikstürü hayli zor; önce Cim Bom, sonra CSKA, ardından Trabzonspor... Beşiktaş avantajlı gibi gözükse de, üç kritik deplasmanı olması dikkat çekici...

Beşiktaş'ta derbi coşkusu
Beşiktaş ile Galatasaray arasında BJK İnönü Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi Beşiktaş ilçesinde derbi coşkusu yaşandı. Beşiktaş ilçesi tarihi günlerinden birini yaşarken, siyah-beyazlı taraftarlar gün boyunca zafer şarkıları söyledi. Özellikle ilçenin merkezi yeri olan Köyiçi’nde toplanan taraftarlar, tezahüratlar yapıp maç öncesi eğlendiler.

Geniş güvenlik önlemleri
Derbi maçta geniş güvenlik önlemleri alındı. BJK İnönü Stadı’ndaki dev maç için toplam 2 bin 650 polis görev yaptı. Ev sahibi Beşiktaş Kulübü de derbi için 350 özel güvenlik personelini görevlendirirken, müsabakada toplam 86 kamera ile tespit yapılıyor. Stat çevresi ve içinde önlemler alan emniyet, biletsiz seyircileri stada yaklaştırmadı. Ayrıca tribünlere giren biletli seyirciler ise detaylı bir aramanın ardından içeri alındı.

Galatasaraylılar grup halinde geldi
32 bin 145 kişi kapasiteli BJK İnönü Stadı’nda, konuk Galatasaraylı taraftarlara eski açık tribünde, stat kapasitesinin yüzde 5’lik oranı kapsamında, bin 607 kişilik bölüm ayrıldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar bu bölüme gruplar halinde polis çemberi içinde getirildi. Taksim tarafından stada getirilen Galatasaray taraftarları ile Beşiktaş taraftarları arasında stat yanında sözlü atışmalar oldu. Bu sırada küfürlü tezahürat yapan ve meşale yakan her iki takımdan da bazı taraftarlar güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Öte yandan, sarı-kırmızılı taraftarlarının bulunduğu eski açık tribünün iki yanında, Beşiktaş ile Galatasaray taraftarlarının birbirlerini görmelerini engelleyen paneller yer aldı. Galatasaraylı taraftarlara ayrılan bölüm tamamen dolarken, güvenlik nedeniyle eski açık tribünde boşluk bırakıldı.

254 Gazeteci görev yapıyor
Beşiktaş ile Galatasaray futbol takımları arasında oynanacak derbi maçta adeta bir medya ordusu görev yapıyor. Karşılaşmayı 169’u basın tribününde, 85’i de foto muhabiri olmak üzere toplam 254 gazeteci takip etti.

Galatasaray'a küfürlü karşılama
Maçın başlamasına 1 saat 20 dakika kala kontrol amacıyla sahaya çıkan Galatasaraylı futbolcular, Beşiktaşlı taraftarların tepkisine maruz kaldı. Siyah-beyazlı taraftarlar, sarı-kırmızılı futbolculara küfürlü tezahürat yaptı. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise futbolcularını tribüne çağırıp sevgi gösterisinde bulundu.

Labels: , ,

AddThis Feed Button

Pres pres pres

Ertuğrul Sağlam, Galatasaray'ı kendi silahıyla vurmayı hedefliyor. Beşiktaş, 90 dakika boyunca rakibini oynatmayıp, sonuca gitmek istiyor.
2.3.2008




Önce durdur...
Şampiyonluk yolunda Beşiktaş için büyük önem taşıyan derbinin şifresini Siyah-Beyazlılar’ın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam çözdü. Galatasaray’ın oyun sistemini mercek altına alan genç çalıştırıcı, Sarı-Kırmızılılar’ı kendi silahıyla vurmayı planlıyor. Taktiğe göre, Kara Kartallar, 90 dakika boyunca rakibe baskı uygulayıp, oynatmayacak, daha sonra da Delgado, Holosko ve Nobre’yle rakibini vuracak.

Kale yine Rüştü’nün
Sağlam'ın planlarının başrolünde 10 numarası Matias Delgado var... Derbide Arjantinli futbolcuya çok güvenen başarılı teknik adam, Tangocu’nun forvetteki Holosko ve Nobre’yi desteklemesini istiyor. Gidişata göre Ricardinho da ikinci yarıda oyuna dahil olacak. Kaleyi her lig maçında olduğu gibi Rüştü’ye teslim edecek olan Sağlam, kart cezası biten Ali Tandoğan’ı da sahaya sürecek.
Orhan YILDIRIM

Ertuğrul Sağlam
siftah peşinde
Bugünkü derbi, Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam için de çok farklı bir önem taşıyor. Siyah-Beyazlılar’ın başında çıktığı 3 derbi karşılaşmasında galibiyet yüzü göremeyen genç çalıştırıcı, Galatasaray’ı devirip üzerindeki şanssızlığı kırmayı amaçlıyor.

Labels: ,

AddThis Feed Button

Zirve yanıyor


Saat: 19.00... Stat: İnönü... 90 dakika nefesler tutulacak, Dolmabahçe'de Beşiktaş ile Galatasaray kozlarını paylaşacak.
2.3.2008




BEŞİKTAŞ
Rüştü
İ.Üzülmez
G. Zan
Baki
İ.Kaş
İ.Toraman
Tello
Delgado
Ali
Holosko
Nobre

GALATASARAY
Aykut
Sabri
Servet
Song
Volkan
Barış
M. Topal
Arda
H. Balta
H.Şükür
Ümit Karan

STAT: İnönü
SAAT: 19.00
HAKEM: Bünyamin Gezer
Erhan Sönmez
Mustafa Sönmez
YAYIN: Lig TV

Hakem Bünyamin Gezer
..Ve büyük gün geldi. Ligde zirvenin kaderini belirleyecek karşılaşmada bugün Beşiktaş-Galatasaray karşılaşacak. İnönü Stadı’ndaki zorlu 90 dakika saat 19.00’da başlayacak. Biletleri günler öncesinden tükenen maçta, hakem Bünyamin Gezer düdük çalacak. Gezer’in yardımcılıklarını Erhan Sönmez ile Mustafa Sönmez yapacak. Lig TV’den naklen ekranlara gelecek olan mücadele, iki ezeli rakip için de büyük önem taşıyor.

Kartal mı, Aslan mı?
Ev sahibi Beşiktaş kazanması halinde, Galatasaray’ı liderlik koltuğundan indirecek ve zirve yarışında çok önemli 3 puanı hanesine yazdıracak. Bu sezon deplasmanlardaki başarılı performansıyla dikkat çeken Galatasaray galibiyetle ayrılırsa, zirvedeki yerini sağlamlaştıracak. Kara Kartal yenilmesi durumunda hem aradaki puan farkı açılacak hem de Siyah-Beyazlılar’ın fikstür avantajı büyük ölçüde sona erecek.

Labels: , ,

AddThis Feed Button

Saturday, March 1, 2008

Kartal'ın kalesi düştü



Derbi maçta yarın Galatasaray ile karşılaşacak Beşiktaş, son dönemde savunmasında sıkıntılar yaşarken, kalesini gole kapatamıyor.
1.3.2008


Süper Lig’de son 8 haftadır kalesinde goller gören siyah-beyazlılar, bir türlü gol yeme sorununa çözüm bulamadı. En son 15.
haftada 1-0 kazandığı Bursaspor maçında gol yemeyen "Kara Kartallar", daha sonraki 8 karşılaşmada da kalesinde gol gördü. Son 8 karşılaşmada 11 gol yiyen siyah-beyazlılar, buna rağmen son 8 maçın 7’sini kazandı. Bu 8 maçlık periyotta sadece gol atamadığı tek maç olan ve 2-0 sona eren Kayserispor karşılaşmasını kaybeden Beşiktaş, diğer 7 maçta ise gol yemesine rağmen galip gelmesini bildi.

Siyah-beyazlılar, kazandıkları son 7 maçın 4’ünde geriye düştükten sonra attığı gollerle galip geldi.

40 RESMİ MAÇIN 28’İNDE GOL YEDİ
Siyah-beyazlıların son 8 karşılaşmada maç başına gol yeme oranları 1.37 olarak gerçekleşti. Öte yandan Beşiktaş, bu sezon ligde oynadığı 23 maçın sadece 15’inde, 6 Fortis Türkiye Kupası maçının 5’inde, 10 Avrupa Kupası maçının ise 7’sinde gol yedi. Sezon başında oynanan TFF Süper Kupa maçında da kalesinde gol gören Beşiktaş, böylece bu sezon oynadığı 40 resmi maçın 28’inde gol yemiş oldu.

MAÇ BAŞINA 2.37 GOL ATTI
"Kara Kartallar", son haftalarda savunmada kötü bir grafik çizmesine rağmen, gol yollarında ise başarılı oldu. Son 8 lig maçında rakip fileleri toplam 19 kez havalandıran siyah-beyazlılar, maç başına 2.37 gol ortalaması tutturdu.

GOL YEDİĞİ SON 8 MAÇ
Siyah-beyazlıların gol yediği son 8 lig maçı ve sonuçları şöyle:
Beşiktaş-Ankaragücü.......: 3-1
Vestel Manisaspor-Beşiktaş: 1-2
Konyaspor-Beşiktaş........: 1-2
Beşiktaş-Kasımpaşa........: 4-2
Beşiktaş-Gaziantepspor....: 3-1
Kayserispor-Beşiktaş......: 2-0
Beşiktaş-Ankaraspor.......: 3-2
Denizlispor-Beşiktaş......: 1-2

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

ANKARAGÜCÜ:0-FENERBAHÇE:0


Geçen hafta Süper Lig'de Bursa'ya Kadıköy'de kaybeden, ardından Galatasaray'a yenilip kupadan elenen Fenerbahçe, 7 eksikle gittiği Başkent deplasmanında yine taraftarlarını üzdü. Ankaragücü ile golsüz berabere kalan Sarı-Lacivertliler, zirve mücadelesinde yara aldı.
1.3.2008

Fenerbahçe'de 7 eksik
Turkcell Süper Lig’de Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe’de sakat ve cezalı toplam 7 futbolcu maç kadrosuna alınmadı. Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında kırmızı kart gören Lugano, Gökhan ve kaleci Volkan Demirel’in yanı sıra sarı kart cezalısı Semih ile sakatlıkları süren Roberto Carlos, Deniz ve Maldonado maç kadrosunda yer almadı. İstanbul’un sarı-lacivertli ekibinde sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle 18 kişilik maç kadrosuna PAF takımından Uğur Aslan Kuru dahil edildi. Fenerbahçe’de teknik direktör Arthur Zico sürpriz yaparak, Mehmet Aurelio ve Deivid’i yedek kulübesinde oturturken, Kazım ve Kemal ilk 11’de sahaya çıktı. Kaleci Serdar, uzun bir aradan sonra ilk kez 11 kişilik kadroda yer buldu.

Ankaragücü’nde ise cezalı ve sakat 4 futbolcu Fenerbahçe karşısında forma giyemedi. Sakatlıkları süren Jaba, Engin ve Burak’ın dışında, cezalı bulunan Kırita da kadroda yer almadı.

Karşılaşmada bilet fiyatları ise kale arkası 20, maraton 25 ve kapalı tribün de 30 YTL olarak belirlendi. Konuk ekip taraftarları karşılaşmayı skorbordun bulunduğu kale arkası tribününden izledi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav da protokol tribününde karşılaşmayı izledi.

Şehitlere saygı
Karşılamadan önce Irak’ın kuzeyinde askeri operasyonda şehit olan askerler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu sırasında her iki takım taraftarları "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde slogan attı. Mücadelede Fenerbahçe taraftarları kendilerine ayrılan bölümleri tamamen doldururken, başkentli taraftarların bulunduğu tribünlerde ise küçük boşluklar göze çarptı.

Tandoğan Tesisleri’nde oynanan PAF Ligi maçında Fenerbahçe, Ankaragücü’ne 2-0 üstünlük sağladı.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Ankaragücü-Fenerbahçe CANLI YAYIN

Galatasaray'a yenilip kupadan elenen F.Bahçe, Ankaragücü'ne konuk oluyor. Lideri 1 puan geriden takip eden Sarı-Lacivertliler, kazanıp yara sarmak ve Sevilla sınavı öncesi moral tazelemek istiyor... Bu karşılaşma canlı yayında fanatik.com.tr'de.
1.3.2008

Önce Süper Lig’de Bursaspor’a evinde boyun eğen, ardından yankıları hâlâ süren kupada Galatasaray’a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, yaralarını Ankaragücü önünde sarmak istiyor. Sarı-Lacivertli ekip, renkdaşıyla yapacağı zorlu 90 dakikayı galibiyetle kapatıp, hem Sevilla deplasmanı öncesi moral bulmak hem de Beşiktaş-Galatasaray derbisinden çıkacak sonuca göre liderliğe yükselmeyi amaçlıyor. Ancak bu zorlu deplasman öncesinde 9 futbolcunun yokluğu, Zico’yu sıkıntıya sokmuş durumda. Kanarya’da sakat Appiah, Carlos, Deniz, Maldonado ve Gürhan ile cezalı Semih, Volkan, Lugano ve Gökhan forma giyemeyecek.

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

LOST 4.SEZON BÖLÜMLERİ FULL İZLE

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button


eXTReMe Tracker