İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Monday, January 28, 2008

Kupadan derbi çıktı

Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçlarının kuraları bugün İstanbul'da çekildi. Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekiminde oluşan eşleşmeler ise şöyle:
28.1.2008


Fortis Türkiye Kupası Statüsü gereği çeyrek final kuralarında seribaşı uygulaması yapılmayacak. Çeyrek final ilk maçları 3 Şubat'ta, rövanşlar ise 26-27 Şubat'ta oynanacak.

İşte eşleşmeler:

Fenerbahçe-Galatasaray

Adana Demirspor-Gençlerbirliği

Çaykur Rizespor-Beşiktaş

Oftaş-Kayserispor

Labels:

AddThis Feed Button

Sunday, January 27, 2008

A.R.O.G.

Labels: , ,

AddThis Feed Button

dat diri dat daatt....

Labels:

AddThis Feed Button

beyaz show 26 ocak 2008 -helyum-

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY

Sakatlıklarla boğuşan Galatasaray, Başkent deplasmanında Ankaragücü ile karşılaşıyor. Üç golün atıldığı ilk yarı sona erdi...
27.1.2008



ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY KARŞILAŞMASININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Tribünler doldu
Turkcell Süper Lig’de yapılan Ankaragücü-Galatasaray maçında seyirciler soğuk havaya rağmen tribünleri doldurdu. Yaklaşık 10 bin Ankaragücülü taraftar tribünlerdeki yerlerini alırken, 2 bin kişilik konuk ekip taraftarı da kendilerine ayrılan saatli tribünde takımlarını destekledi.

Yerli malı Cim Bom!Ankara’ya toplam 10 futbolcusundan yoksun gelen sarı-kırmızılılarda, kart cezalısı Barış, Afrika Uluslar Kupası’nda Kamerun Milli Takımı forması giyen Song, kadro dışı bırakılan Sabri’nin yanı sıra, sakatlıkları bulunan Hakan Balta, Linderoth, Okan, Hasan Şaş, Lincoln, Ayhan ve Nonda kadroda yer almadı. Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, tamamen Türk oyunculardan kurulu ilk 11’le maça başlarken, uzun bir aradan sonra Ümit Karan ilk 11’de forma şansı buldu. Ankaragücü’nden transfer edilen Emre Güngör ise ilk kez eski takımına karşı oynadı. Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın yedek kulübesinde sadece 6 oyuncu yer alırken, bu oyuncuların 3 tanesinin PAF takımdan olması dikkati çekti.

Ankaragücü'nde 3 eksik
Ev sahibi Ankaragücü, Galatasaray karşısında, ilk 11’de forma giyen 3 futbolcusundan yoksun mücadele etti. Sarı-lacivertlilerde cezalı olan El-Yasa, Murat Erdoğan ve Cem Can Galatasaray karşısında forma giyemedi. Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Litvanyalı stoper Paulauskas’a ilk kez bir lig maçında görev verdi. Sarı-lacivertli ekipte, hafta içinde takıma katılan Tolga Doğantez yeni takımında ilk kez forma giyme şansı buldu.

PAF Ligi’nde oynanan maçta Galatasaray, Ankaragücü’nü 3-1 yendi.

Labels: , ,

AddThis Feed Button

sivasspor 1 fenerbahçe 4

Bu sezon kendi sahasında oynadığı 10 maçı da kazanan Sivasspor'a konuk olan Fenerbahçe, rakibini deplasmanda farklı mağlup ederek yenilmezlik ünvanına son verdi, maç fazlasıyla zirveye yerleşti.
27.1.2008

Türkiye’nin kalbi bugün Sivas’ta atttı. Bu sezon evinde oynadığı 10 maçıda kazanan lider Sivasspor'un konuğu olan Fenerbahçe, rakibini farklı mağlup ederek yenilmezlik ünvanına son verirken, maç fazlasıyla liderliğe oturdu. Soğuk ve kaygan bir zeminde oynanan karşılaşmada Sarı-Lacivertliler, bir çok gol pozisyonundan da yararlanamadı.

Labels: , ,

AddThis Feed Button

Ankaragücü-Galatasaray CANLI YAYIN

Sakatlıklarla boğuşan Galatasaray, Başkent deplasmanında Ankaragücü ile karşılaşıyor. İlk yarı devam ediyor...
27.1.2008

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

Sivasspor-Fenerbahçe CANLI YAYIN

Türkiye'nin kalbi bugün Sivas'ta atacak... Liderlik koltuğunda oturan Yiğidolar, Fenerbahçe'yi ağırlayacak... Bu zorlu karşılaşma canlı yayında fanatik.com.tr farkıyla yeni maç panelimizle sizlerle...
27.1.2008


Türkiye’nin kalbi bugün Sivas’ta atacak. Çünkü liderlik koltuğunda oturan Yiğidolar, Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Bu kapışma sonrasında zirvedeki tüm hesaplar yenibaştan yapılacak. Kazanan şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı daha kayıpsız geçmiş olacak, kaybeden yarışta ağır bir darbe alacak. Bu kritik sınavda Yunus Yıldırım düdük çalacak.

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

Saturday, January 26, 2008

BEŞİKTAŞ-GAZİANTEPSPOR

Ligde oynadığı son 5 maçta 5 galibiyet alan Beşiktaş, bugün İnönü'de Gaziantepspor'u ağırlıyor. Zorlu mücadele saat 19.00'da başlıyor.
26.1.2008

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali (S.Kurtuluş)
Gökhan (Baki)
İ.Toraman
İ.Üzülmez
Holosko
Cisse
Tello
Delgado
Bobo
Nobre

G.ANTEPSPOR
Oğuz
Barış
Bekir
Metin
Deumi
Murat
Özgür Yıldırım
Zurita
Ekrem
Ali Cansun
Meira

STAT:İNÖNÜ
YAYIN:LİG TV
SAAT:19.00

HAKEMLER: Cüneyt Çakır,
Tarık Ongun,
Orkun Aktaş

Lig TV yayınlıyor
Beşiktaş kritik virajda... Şampiyonluk yolundaki rakipleri Sivasspor ile Fenerbahçe’nin karşılaşacağı haftada, Siyah-Beyazlılar evinde Gaziantepspor’u ağırlıyor. Son haftalarda başarılı bir performans sergileyen Kara Kartallar, oynadığı son 5 maçta 5 galibiyet almıştı. Hakem Cüneyt Çakır’ın yöneteceği ve saat 19.00’da başlayacak maçı Lig TV yayınlıyor.

Gökhan Zan kadroda
Sakatlıklar nedeniyle bu sezon kadro kurmakta zorlanan teknik direktör Sağlam’ın şimdi tatlı bir sıkıntısı var. Cezalı Ali Tandoğan ile Baki’nin takıma dönmesi ve İbrahim Kaş ile Gökhan Zan’ın iyileşmesi sonrasında Sağlam seçim yapmakta güçlük çekiyor. Bu arada sağ dizinde ağrı olan Higuain ile M.Yozgatlı, M.Sedef ve Serdar Kurtuluş kadroya alınmadı.

BEŞİKTAŞ-GAZİANTEPSPOR

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Wednesday, January 23, 2008

Fenerbahçe coştu

Fortis Türkiye kupasında Alanyaspor ile karşılaşan sarı-lacivertliler gol şov yapıyor.

23.01.2008 14:52
Fenerbahçe, 25 yıldır hasret kaldığı kupada çeyrek finale çıkmak için son maçta Alanya ile karşılaşıyor. İkinci yarı 5-2 sarı-lacivertli ekibin üstünlüğü ile devam ediyor.

Sarı-lacivertli ekibin golleri 30'uncu dakikada Aurelio, 37'nci dakikada Kemal, 45'inci dakikada Kezman, 52 ve 55'inci dakikalarda İlhan'dan geldi. Ev sahibi ekibin gollerini 32.dakikada Taner ve 49'uncu dakikada Okan kaydetti.

Fenerbahçe, Alanya'yı yendiği takdirde gruptan kesin olarak çıkacak. Kayserispor, G.Antep'i yener veya berabere kalırsa çeyrek finale çıkacak. Kayseri yenildiği takdirde gruptan çıkması için F.Bahçe'nin de yenilmesini bekleyecek. Gaziantepspor ise kazanırsa çeyrek finale çıkacak.

Alanyaspor: Hamit, Taner, Kenan, Sercan, Kenan Köse, Can, Emre, Serkan, Nedim, Metin, İlyas.

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Yasin, Önder, Vederson, Aurelio, Uğur, Kazım, Kemal, İlhan, Kezman.

İŞTE MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI

Hakem maçın sonuna 3 dakika daha ekledi...

Maçın son dakikaları. İnanılmaz bir coşku içerisinde sarı-lacivertliler. Sahada adeta bir gol şov var

DAKİKA 88 GOLLLLLLLLLLLL! Ve Kazım sahnede! Fenerbahçe farkı açıyor. Kazım'dan muhtesem bir gol. Taraftar coşmuş durumda. Kazım, yaklaşık 30 metre mesafeden mükemmel bir biçimde vurdu ve top tam doksandan ağlara gitti.

DAKİKA 85: GOLLL' Alanya'da gol şov izliyoruz. Bu kez Alanyaspor'dan Metin gol attı

DAKİKA 80: GOLLLLLL! Kezman coştu. Kezman'dan bir gol daha geldi...

DAKİKA 78 GOLLLLLLLLL! Kezman bir kez daha sahne de. Kezman'dan harika bir gol daha

DAKİKA 77: GOLLLLLLLLLLLLL! Kezman muhteşem bir gol attı.

DAKİKA 76 Fenerbahçe bir korner kullandı ancak bu kornerden sonuç çıkmadı.

DAKİKA 70 Fenerbahçe'de bir oyuncu değişikliği var. Gürhan oyuna girdi, Kemal oyundan çıktı...

DAKİKA 66: GOLLLLLLLLLL! Aurelio gol attı

DAKİKA 65 Fenerbahçe Alanya'da Milli Egemenlik Stadı'nda 5-2 önde...

DAKİKA 60 Fenerbahçe Alanya'da 5-2 önde...

DAKİKA 55 iLHAN'IN GOLÜ Ceza sahasına orta İlhan'ın önündea kaldı savunmaya da çarptı vurdu ve top ağlarda skor 2-5 oldu...

DAKİKA 52 GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Orta ve İlhan'ın kafa golüyle fark yeniden 2'ye çıktı...

2.YARIDA GOLLE BAŞLADI. GOOOOOOOOOOLİKİNCİ YARIDA OYUNA GİREN OKAN'IN GOLÜ VE SKOR 2-3 OLDU...


İLK YARI SONA ERDİ.

VE GOOOOOOOLL. KEZMAN Fenerbahçe'nin golleri ard arda geliyor. Kezman savunmanın hatasını affetmedi ve kalecinin üstünden topu aşırtıp golü yaptı.

DAKİKA 36 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLKemal'in golü. Gazianktepspor maçında gol atan Kemal Alanyaspor'u da boş geçmedi. Yayın dışından vurdu ve top ağlarda...

Alanyaspor'dan 2 kritik atak. Nedim ve İlyas faydalanamadı...

DAKİKA 35 Durum 1-1

Golller ard arda geldi. Aurelio'nun golünden sonra Volkan'ın kontrapiyede kaldığı pozisyonda eski bir Fenerbahçeli Taner vurdu. Volkan şaşırdı ve altından top ağlara gitti...

DAKİKA 32 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLVolkan'ın büyük hatası. Taner vurdu Volkan'ın büyük hatası ve top ağlarda...

DAKİKA 31 GOOOOOOOOOOOOOOOL Fenerbahçe serbest vuruş kullandı. Savunmadan dönen topu Gökhan tamamladı Aurelio'nun önünde kaldı. Aurelio vurdu ve top ağlarda

DAKİKA 29 Milli Egemenlik Stadı'nda gol yok. Alanyasporn bir kez daha etkili geldi son vuruşda Nedim etkisizdi...

DAKİKA 25 Kezman kaleyi yayın içinden yokladı top kalecide...

DAKİKA 23 Gökhan Gönül'ün sert vuruşu top farklı şekilde auta çıktı...

DAKİKA 21 Milli Egemenlik Stadı'ndda gol yok. Şu dakikaya kadar Alanyaspor'un 2 etkili gol pozisyonu var. Şutlar kaleyi bulmadı ama taraftarları heyecanladıracak pozisyonlardı...

DAKİKA 18 Nedim'in vuruşu top auta çıktı, taraftarlar gol diye ayağa kalktı...

Labels: ,

AddThis Feed Button

Alanya-Fenerbahçe CANLI YAYIN

46' Karşılaşmanın hakemi Hakan Öztan ilk 45 dakikayı bitiren düdüğü çaldı.45' Savunmanın büyük hatasıyla topla buluşan Kezman'ın aşırtma vuruşu ağlarla buluştu.44' Alanyaspor'da Taner, Kezman'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.43' Fenerbahçe'de Gökcek Vederson sarı kart gördü.42' Kemal'in pasıyla topla buluşan Vederson, sol taraftan ceza sahasına otaladı. Aurelio'nun kafa vuruşu az farkla auta çıktı.40' Serkan'ın ceza sahası sağ çaprazından kullandığı serbest vuruşta, kale önünden Kenan'ın kafa vuruşu az farkla auta çıktı.37' İlhan'ın pasıyla topla buluşan Kemal'in ceza sahası önünden gelişine sert şutu ağlarla buluştu.34' Fenerbahçe ceza sahasına yapılan ortaya, Metin'in arka direkten sert vuruşu az farkla auta çıktı.31' Volkan'ın büyük hatası... Taner'in sol çaprazdan sert vuruşu savunmaya çarpıp ağlarla buluştu.30' Gökhan Gönül'ün pasıyla ceza sahasında topla buluşan Mehmet Aurelio'nun köşeye sert vuruşu ağlarla buluştu.28' Hızlı gelişen Alanyaspor atağında sağ taraftan topla buluşan Kenan'ın içeriye ortasını, Serkan'dan öce araya giren Gökhan uzaklaştırdı.25' Alanya savunmasının hatasıyla topla buluşan Kezman'ın ceza sahası önünden sert vuruşu kaleci Hamit'te kaldı.24' Kezman'ın pasıyla ceza sahası sağ çaprazından sert vuruşu direğin üstünden auta çıktı.21' Vederson'un ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta top az farkla auta çıktı.19' Alanyaspor'da Kenan Köse, Kezman'a yaptığı sert hareket sonrası sarı kart17' Fenerbahçe kalesinde büyük tehlike.... Serkan'ın ceza yayı önünden sert vuruşu direğin yanından az farkla auta çıktı.16' Alanya defansının arkasına atıla uzan topu İlhan kafayla indirdi, Hamit kalesinden çıkarak topa sahip oldu.11' Fenerbahçe yine gole çok yaklaştı... Alanya ceza sahası ön çizgisi üzerinde topla buluşan İlhan'ın plase vuruşu kaleci Hamit'te kaldı.8' İlhan sağ çaprazdan hızlı bir şekilde ceza sahasına girdi, sert vuruşu kaleci Hamit'te kaldı.7' Fenerbahçe kalesinde büyük tehlike... Hızlı gelişen Alanyaspor atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Volkan'ın sert vuruşu kaleci Volkan'da kaldı.4' Kemal'ın ceza sahası sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top üst ağlarda kaldı.3' Kemal'ın sol taraftan kullandığı köşe atışında top kalecide kaldı.2' Alanya sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta savunma topu uzaklaştırdı.1' Karşılaşma başladı

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Alanya-Fenerbahçe CANLI YAYIN

Fenerbahçe Fortis Türkiye Kupası C Grubu son maçında, Alanya deplasmanına konuk oluyor... Bu karşılaşma canlı yayında fanatik.com.tr'de yeni maç panelimizle sizlerle...
23.1.2008




Alanyaspor'u 1-0 bile yenmesi durumunda çeyrek finale kalacak olan Fenerbahçe, yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele edecek. Teknik direktör Zico, başta Kaptan Alex olmak üzere Roberto Carlos, Edu ve Lugano gibi oyuncularını Antalya’da bıraktı. Tecrübeli hocanın Semih’i de yedek soyunduracağı ve yedekleri sahaya süreceği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, dün akşam üzeri geçtiği Alanya’da da taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı.



ALANYASPOR
Hamit, Taner, Sercan, Kenan İmirhan, İlyas, Emre Yıldırım, Kenan Köse, Serkan, Metin Kurt, Metin Telle, Nedim

FENERBAHÇE
Volkan, Gökhan, Yasin, Önder, Vederson, Deivid, Kemal, Aurelio, Uğur Boral, Kezman, İlhan

STAT:Milli Egemenlik
YAYIN:Lig Tv
SAAT:13:30

HEKEMLER: Hakan Özkan, Baki Tuncay Akkın, Ekrem Kan

Labels:

AddThis Feed Button

Monday, January 21, 2008

Sopcast Dns Ayarları

Bildiğiniz gibi Sopcast'ın sitesine erişim Türk Telekom tarafından engellenmişti. Bu nedenle programa da giriş yapamama ve maçları izleyememe gibi bir sorunla karşılaşmıştık. Ama bu sorun olmaktan çıktı çünkü mahkeme kararıyla erişimi engellenmiş sitelere girebilmek artık çocuk oyuncağı. Bunun için yapmanız gereken dns ayarlarınızı değiştirmek. Dns ayarlarınızı değiştirmek için yapmanız gerekenleri adım adım anlatacağım:

1- Bilgisayarım > Denetim Masası > Ağ Bağlantıları seçip aşağıdaki pencereyi açın.

2- Yerel Ağ Bağlantılarım'a sağ tıklayıp özellileri seçin. Aşağıdaki ekran görüntüsüne benzer bir bağlantı özellikleri penceresine ulaşmış olmanız gerekiyor.

3- Internet İletişim Kuralları (TCP/IP) üzerine çift tıklayın. (Ya da seçili hale getirip Özellikler'e tıklayın)

4- Bu pencerede yapmamız gereken "Aşağıdaki Dns Sunucularını Kullan" kısmına

4.2.2.1 ve
4.2.2.2

dns numaralarını girip Tamam'a basmak. Bu işlemden sonra Sopcast programını sorunsuzca çalıştırabilirsiniz

Labels: , , , , , ,

AddThis Feed Button

Birden fazla transfer olabilir

Adnan Sezgin Galatasaray'ın transfer durumunu açıkladı...

21.01.2008 10:04
Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Bursaspor karşısında aldıkları 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi. Sezgin, Teknik Direktör Feldkamp'ın yönetimin transferde geç kaldığını ve en kısa zamanda orta-saha'ya bir oyuncu istediğini belirtmesi üzerine, Galatasaray'ın transfer planını basın mensuplarına açıkladı.

Düşündükleri isimlerle görüşmelerinin sürdüğünü, Basinas'ın da bu isimlerden birisi olduğunu kaydederek, ''Görüşmelerimiz devam ediyor. Zaten önümüzde az bir süre kaldı. Transferimizi kısa sürede takıma dahil etmek istiyoruz. Umarız kısa zamanda da bunu gerçekleştiririz'' dedi.

Sezgin, ''Birden fazla transfer olabilir mi?'' şeklindeki soruya, ''Olabilir'' yanıtını verdi.

Adnan Sezgin'den sonra soruları cevaplayan Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik yaptığı açıklamada, maçta futbolcularının agresif olmalarına anlam veremediğini ifade etti.

Maçın son dakikalarında gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Bursasporlu futbolcu Ömer Erdoğan, ilk sarı kartıyla ligde toplamda 4'e ulaşarak cezalı duruma düştüğünü, hafta içi yapacakları kupa maçında cezalı duruma düşüp, hafta sonu lig maçında oynayabilmek için taktik gereği ikinci sarı kartını ve ardından kırmızı kartı gördüğünü bildirdi.

Labels: ,

AddThis Feed Button

Sıra Fenerbahçe'de

Lider Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız güçlü rakiplerinden çekinmediklerini belirtti

21.01.2008 10:15

Başarılı kaptan Mehmet Yıldız, "F.Bahçe’nin kadrosunda yıldız çok. Ama bizden çekinsinler. Onları da yeneceğiz" dedi.

AtatürkOlimpiyat Stadı’nda 15 bin taraftarının önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 gibi net bir skorla yenerek liderliğini sürdüren Sivasspor’da gözler önümüzdeki hafta sonu oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasına çevrildi. Takımın önemli silahı kaptan Mehmet Yıldız, "Biz rotamızı çizdik. Hedef şampiyonluk, şimdi sırada Fenerbahçe var. Onları da yeneceğiz" dedi.

Sahasında oynadığı 10 maçın 10’unu da kazanan, ancak bu başarısını deplasman maçlarına yansıtamayan Sivasspor, İstanbul BŞB karşısında deplasmandaki 4. galibiyetine imza atarken, 70 gün sonra dış sahadan 3 puan çıkardı. Oynadığı güzel futbol ve attığı bir golle büyük beğeni toplayan Mehmet Yıldız şöyle konuştu:

Taraftara çağrı

"İstanbul BŞB karşısında sanki evimizde gibiydik. Statta 15 bin taraftarımız bizlere büyük destek oldu ve onların destekleri ile sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılıp yolumuza devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz takım arkadaşlarımızla birlikte bu yola baş koyduk. Lig sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Arkamızdan kimler geliyor. O bizi fazla ilgilendirmiyor. Biz takım olarak önümüze bakıyoruz.

Tek hedefimiz şu anda şampiyonluk. Başka bir düşüncemiz yok. Şimdi önümüzde zorlu bir Fenerbahçe karşılaşması var. Evet Fenerbahçe çok güçlü bir ekip. Kadrosunda birçok yıldız futbolcusu var. Ama biz de iyi bir takımız. Kimseden çekinmiyoruz. Onlar bizden çekinsinler. Kırmızı beyazlı renklere gönül vermiş taraftarlarımız o karşılaşmada da bizleri yalnız bırakmasınlar." Öte yandan Sivassporrlu oyunculara, Fenerbahçe karşılaşması öncesi teknik direktör Bülent Uygun tarafınan 2 gün izin verildi.

Labels:

AddThis Feed Button

Sunday, January 20, 2008

Aslan, timsah'ı Nonda'yla avladı

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray, sahasında Bursaspor'u 1-0 mağlup etti

20.01.2008 18:32

Turkcell Süper Lig'deki Galatasaray-Bursaspor maçının hakem ve takım kadroları şöyle:

Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Erdinç Sezertam
Galatasaray: Orkun, Emre, Barış, Hakan Şükür, Mehmet Topal, Nonda, Hakan Balta, Uğur, Arda, Volkan, Servet

Bursaspor: Vega, Ömer Aysan, Serkan, Egemen, Ömer Erdoğan, Bekir, İsmail, Volkan, Mustafa, Veli, Tum

Maç başladı


Dk 3 Bursaspor serbest vuruş kullanıyor

Dk 4 Bursaspor'un atağını Galatasaray defansı uzaklaştırdı

Dk 7 Galatasaray'ın Hakan Şükür'le geliştirdiği atak sonuçsuz kaldı

Dk 8 Bursaspor Veli ile önemli bir pozisyonu değerlendiremedi

Dk 10 Galatasaray köşe vuruşu kullanıyor

Dk 12 Maçta gerginlik var. Futbolcular birbirine girdi, karşılaşma durdu

Dk 14 Bursaspor'da Egemen sarı kart gördü

Dk 18 Galatasaray serbest vuruş kullanıyor

Dk 20 Bursaspor'da Ömer sarı kart gördü

Dk 24 Galatasaray köşe vuruşu kullanıyor

Dk 25 Gooool. Nonda Galatasaray'ı öne geçirdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Nonda düzgün bir vuruşla topu Bursaspor filelerine gönderdi. Galatasaray: 1- Bursaspor: 0

Dk 28 Galatasaray kendi yarı sahasından serbest vuruş kullanıyor

Dk 30 Galatasaray'ın Barış'la geliştirdiği atak sonuçsuz kaldı

Dk 33 Bursaspor'un Ömer Erdoğan'la geliştirdiği atak autla sonuçlandı

Dk 36 Bursaspor Ozan'la bulduğu pozisyondan yararlanamadı

Dk 38 Bu dakikalarda daha atak görünen Bursaspor serbest vuruş kullanıyor

Dk 41 Bursaspor'un kullandığı köşe vuruşu sonuçsuz kaldı

Dk 42 Galatasaray'ın köşe vuruşu kullanıyor

Dk 45 Maçın hakemi karşılaşmaya 1 dakika ekledi

Maçın ilk yarısı bitti

Galatasaray: 1- Bursaspor: 0

İkinci yarı başladı

Dk 46 Bursaspor'da Koray oyuna girdi, İsmail Güldüren oyundan çıktı

Dk 47 Galatasaray köşe vuruşu kullanıyor

Dk 48 Galatasaray'ın atağını Bursaspor defansı uzaklaştırdı

Dk 51 Nonda'nın geliştirdiği atak sonuçsuz kaldı

Dk 54 Barış'ın sert şutunda da sonuç çıkmadı

Dk 59 Galatasaray' köşe vuruşu kullanıyor

Dk 63 Bursaspor'lu Veli'nin sakatlığı nedeniyle oyun durdu

Dk 64 Bursaspor'da Zuniga oyuna girdi, Veli oyundan çıktı

Dk 68 Bursaspor köşe vuruşu kullanıyor

Dk 69 Zuniga'nın şutunu kaleci Orkun önledi

Dk 75 Bursaspor'da Mustafa Sarp sarı kart gördü

Dk 77 Zuniga'nın sert şutu auta gitti. Karşılaşma sakatlık nedeniyle durdu

Dk 80 Galatasaray'da Sabri oyuna girdi, Arda oyundan çıktı

Dk 85 Bursaspor'da Eser oyuna girdi, Volkan oyundan çıktı

Dk 87 Sabri'nin şutu kaleci Vega'da kaldı

Dk 89 Bursaspor'lu Eser'in şutu auta gitti

Dk 90 Hakem maça 3 dakika ekledi

Dk 90 +1 Bursaspor'da Ömer Erdoğan ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü

Maç sona erdi

Labels:

AddThis Feed Button

Fener'den Antep vurgunu

Fenerbahçe deplasmanda Gaziantepspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti...

20.01.2008 16:21

Turkcell Süper Lig'deki Gaziantepspor-Fenerbahçe maçının hakem ve takım kadroları şöyle:

Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Kamil Abitoğlu, Bahattin Duran, Mustafa Sönmez
Gaziantepspor: Oğuz, Mehmet Çoğum, Bekir İrtegün, Murat, Metin, Deumi,
Erdal, Ekrem Dağ, Mehmet Polat, Özgür Volkan, Ali Cansun

Fenerbahçe: Volkan, Lugano, Roberto Carlos, Kemal, Alex, Selçuk, Semih,
Uğur, Edu, Gökhan, Deivid


Maç başladı

Dk 2 Roberto Carlos'un şutu auta gitti

Dk 3 Gaziantep'in geliştirdiği atağı Fenerbahçe defansı uzaklaştırdı

Dk 7 Gaziantepsporlu Özgür'ün şutu auta gitti

Dk 9 Semih'in pasına gelişine vuran Kemal'in şutu sonuçsuz kaldı.

Dk 12 Fenerbahçe köşe vuruşu kullanıyor.

Dk 14 Semih'in kafa vuruşunu kaleci Oğuz kurtardı

Dk 16 Fenerbahçe'de Selçuk Şahin sarı kart gördü

Dk 17 Gaziantepspor'un Erdal'la geliştirdiği atağı kaleci Volkan önledi

Dk 19 Roberto Carlos'un geliştirdiği atağı Gaziantepspor defansı uzaklaştırdı

Dk 21 Gaziantepspor'un atağını Gökhan Gönül kornere çeldi

Dk 23 Gooool. Kemal Fenerbahçe'yi öne geçirdi. Kemal'in düzgün şutu Gaziantep filelerini havalandırdı. Gaziantepspor: 0- Fenerbahçe: 1

Dk 26 Mehmet Polat'ın geliştirdiği atağı Fenerbahçe defansı uzaklaştırdı

Dk 28 Deivid'in geliştirdiği atak sonuçsuz kaldı

Dk 32 Goool. Fenerbahçe Alex'le farkı 2'e çıkardı. Gaziantepspor: 0 - Fenerbahçe: 2

Dk 36 Gooool. Fenerbahçe farka koşuyor. Kemal, Fenerbahçe'nin 3. golünü attı. Gaziantepspor: 0- Fenerbahçe: 3

Dk 40 Gaziantepspor'un Murat'la geliştirdiği atak sonuçsuz kaldı

Dk 43 Fenerbahçe kullandığı köşe vuruşundan yararlanamadı

Dk 45 Gaziantep'in atağını Gökhan Gönül uzaklaştırdı. Maçın ilk yarısında uzatma dakikaları oynanıyor

Dk 45 +1 Maçın ilk yarısı sona erdi

Gaziantepspor: 0- Fenerbahçe: 3

Maçın ikinci yarısı başladı

Dk 46 Gaziantep'de Bülent oyuna girdi, Murat oyundan çıktı

Dk 47 Gaziantepsporlu Bülent'in geliştirdiği atağı kaleci Volkan önledi

Dk 50 Ali Cansun'un şutu kaleci Volkan'da kaldı

Dk 53 Fenerbahçe'de Alex sarı kart gördü

Dk 54 Fenerbahçe'nin geliştirdiği atağı Gaziantep defansı uzaklaştırdı

Dk 56 Gooool. Deivid, Fenerbahçe'nin 4.golünü attı. Uğur'un pasını iyi değerlendiren Deivid'in plasesi Gaziantepspor filelerini havalandırdı. Gaziantepspor: 0- Fenerbahçe: 4

Dk 58 Gaziantepspor'da Zurita oyuna girdi, Mehmet Polat oyundan çıktı

Dk 60 Ali Cansun'un sert şutu auta gitti

Dk 62 Fenerbahçe'nin Uğurla geliştirdiği atak sonuçsuz kaldı

Dk 64 Gaziantepsporlu Zurita'nın sakatlığı nedeniyle oyun durdu

Dk 68 Gooool. Deivid, Fenerbahçe'nin 5.golünü attı. Gaziantepspor: 0- Fenerbahçe: 5

Dk 70 Fenerbahçe'de Kezman oyuna girdi, Selçuk oyundan çıktı

Dk 72 Vederson oyuna girdi, Uğur Boral oyundan çıktı

Dk 73 Gaziantepspor'un geliştirdiği atak kaleci Volkan'da kaldı

Dk 76 Ali Cansun'un şutunu yine kaleci Volkan önledi

Dk 79 Gaziantepspor bu dakikalarda üst üste ataklar geliştiriyor

Dk 80 Deivid önemli bir gol posizyonunu değerlendiremedi

Dk 82 Gaziantepsporlu Özgür'ün şutu auta gitti

Dk 86 Fenerbahçe'de Ali Bilgin oyuna girdi, Semih Şentürk oyundan çıktı

Dk 88 Gaziantepsporlu Erdal'ın şutu direkten döndü

Dk 89 Gaziantepspor'un geliştirdiği atağı kaleci Volkan önledi

Dk 90 Maçın hakemi karşılaşmaya 2 dakika ekledi

Hakem maçın bitiş düdüğünü çaldı

Maç sonucu

Labels:

AddThis Feed Button

16 yıldır böyle

Galatasaray, bugün 19.00'da Ali Sami Yen Stadı'nda kozlarını paylaşacağı Bursaspor'a, ligde kendi evinde 16 yıldır mağlup olmuyor.
20.1.2008

Galatasaray, bugün 19.00’da Ali Sami Yen Stadı’nda kozlarını paylaşacağı Bursaspor’a, ligde kendi evinde 16 yıldır mağlup olmuyor. Yeşil-Beyazlılar karşısında İstanbul’daki son yenilgisini 2 Mayıs 1992’de alan Cim Bom, bugünkü mücadeleyi de kazanıp, zirve takibini sürdürmek istiyor. Sarı-Kırmızılı ekipte sakatlıkları süren Linderoth, Lincoln, Hasan Şaş, Ayhan ve Okan’ın yanı sıra Afrika Kupası’na giden Song, Bursaspor karşısında forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise 3 eksik var; Volkan Bekiroğlu, Sinan ve Mbesuma’nın sakatlıklarının henüz düzelmediği açıklandı. Aslan’ın zorlu karşılaşmada geçen haftaki Rize deplasmanında çıktığı kadroyla mücadele edeceği, fakat Bouzid’in yerine yeni transfer Emre’nin görev yapacağı, hafta içinde hafif bir sakatlık geçiren Hakan Şükür’ün de yedek kulübesine çekilebileceği belirtildi. Zirveyi yakından ilgilendiren bu maçı Bülent Yıldırım yönetecek.

Aslıhan ÇİL

GALATASARAY
Orkun
Uğur
Emre (Bouzid)
Servet
Volkan
Barış
M. Topal
Arda
H. Balta
H.Şükür (Ümit)
Nonda

BURSASPOR
Vega
Ö. Aysan
Ö. Erdoğan
Egemen
İsmail
Fatih
Mustafa
Veli
V. Şen
Zuniga
Tum

STAT:Ali Sami Yen
YAYIN:Lig TV
SAAT: 19.00

HAKEMLER: Bülent Yıldırım
Cem Satman
Erdinç Sezertam

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Kritik 7 gün

Bugün Gaziantep deplasmanında ter dökecek olan Sarı-Lacivertliler, çarşamba Alanya (kupa), pazar günü de Sivas deplasmalarına çıkacak
20.1.2008

10 maçtır puan yitirmedi
Fenerbahçe'nin zorlu haftası. Sarı-Lacivertliler, bir hafta içinde ikisi lig, biri kupa olmak üzere 3 zorlu deplasmanda ter akıtacak. Kanarya’nın ilk rakibi Gaziantepspor. Son yenilgisini 2000/01, son beraberliğini 2002/03 sezonunda alıp, sonraki 10 maçını da kazandığı Güneydoğu ekibiyle zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Sarı-Lacivertliler, yine kazanıp geçen hafta Büyükşehir Belediye karşısında kaybettikleri puanları telafi etmek amacında.

Hedef 3‘te 3 yapabilmek
Gaziantep maçı sonrası İstanbul’a dönmeyecek olan Fenerbahçe, çarşamba günü Alanyaspor ile oynayacağı kupa mücadelesi için Antalya’ya geçecek. Rakibini yendiği takdirde adını kupada çeyrek finale yazdıracak olan Kanarya, hafta sonuna kadar Antalya’da kalıp, hazırlıklarını sürdürecek. Antalya’nın sıcak ortamından, hava sıcaklığının eksilerde gezdiği Sivas’a geçecek olan Fenerbahçe, lider Sivasspor maçıyla mini maratonu tamamlayacak.

GAZİANTEPSPOR
Oğuz
Mehmet Ç.
Deumi
Bekir
Metin
Zurita
Özgür Y.
Ekrem
Bülent B.
Erdal
Ali Cansun

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
Carlos
Deivid
Selçuk
Kemal (Vederson)
Uğur
Alex
Semih

STAT:KAMİL OCAK
YAYIN:LİG TV
SAAT: 15.00

HAKEMLER: M.Kamil Abitoğlu, Bahattin Duran, Mustafa Sönmez

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

Saturday, January 19, 2008

Saat 19.00'da, İnönü'de...

Kara Kartal, uzun bir aradan sonra bugün taraftarıyla biraraya geliyor.
19.1.2008




Kara Kartal, uzun bir aradan sonra bugün taraftarıyla biraraya geliyor. En son 16 Aralık’taki Ankaragücü karşılaşmasında seyircisiyle buluşan Beşiktaş, Kasımpaşa maçını dolu tribünler önünde oynayacak. Siyah-Beyazlılar’ın yeni transferi Filip Holosko da ilk kez taraftarlarla tanışacak. Beşiktaş’ta cezalı Baki ve Ali Tandoğan’ın yanı sıra sakatlığı bulunan M. Yozgatlı, M.Sedef ve Serdar Kurtuluş forma giyemeyecek. Gökhan Zan’ın durumu ise henüz netlik kazanmadı. Sağlam, Ricardinho’yu ise uzun bir aradan sonra kamp kadrosuna dahil etti. Saat 19.00’da başlayacak maç LİG TV naklen ekranlara getirecek. 13 kez karşılaştığı Mavi-Beyazlılar’a hiç yenilmeyen Kara Kartallar, sahadan 10 kez zaferle ayrılırken 3 maçta da eşitliği bozamadı.

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ethem
İ.Kaş
İ.Toraman
İ.Üzülmez
Holosko
Cisse
Tello
Delgado
Bobo
Nobre

KASIMPAŞA
Sinouh
Göksel
F.Akyel
Askou
Faruk
Merthan
Barbaros
Özgür
Erhan
Ünal
Deniz

Stat: İnönü
Yayın: Lig TV
Saat: 19.00
Hakemler: Aytekin Durmaz
Serkan Ok
Kemal Yılmaz

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Friday, January 18, 2008

Süper Lig'de bu hafta

Turkcell Süper Lig'de 19.hafta oynanacak karşılaşmaların programı şöyle:
18.1.2008


19 Ocak Cumartesi
İstanbul BB-Sivasspor Atatürk Olimpiyat 13:30
Trabzonspor-OFTAŞ Hüseyin Avni Aker 15:00
Beşiktaş-Kasımpaşa İnönü 19:00

20 Ocak Pazar
Denizlispor-Ankaragücü Denizli Atatürk 13:30
Kayserispor-Konyaspor Kayseri Atatürk 13:30
Gençlerbirliği-Ç.Rizespor 19 mayıs 13:30
Ankaraspor-V.Manisaspor Yenikent Stadı 13:30
Gaziantepspor-Fenerbahçe Kamil Ocak 15:00
Galatasaray-Bursaspor Ali Sami Yen 19:00

Labels: ,

AddThis Feed Button

Futbol'da gözler Afrika'ya çevriliyor

Gana'nın ev sahipliğini yapacağı 26. Afrika Uluslar Kupasına bu sene Turkcell Süper Lig'den 19 oyuncu katılacak

18.01.2008 10:59

Organizasyonda Avrupa'dan toplam 135 futbolcu ülkeleri adına burada mücadele edecek. Türkiye'den muhtemel 18 ismin, Afrika Kupası'nda olması nedeniyle lig ve kupa maçları dahil olmak üzere maksimum 6 maçta görev yapamayacaklar. Galatasaray'da Song Kamerun'da, Trabzonspor'da ise İbrahima Yattara Gine'de görev yapacak. Gana kaptanı Fenerbahçeli Stephan Appiah ise, sakatlığı sebebiyle turnuvada yer alamayacak.

Fransa'dan 51, Ada'dan da 37 futbolcu 6'şar maçta takımlarını yalnız bırakacaklar. Fransa'da Marsilya'nın yıldızı haline gelen Mamadou Niang'ın yokluğunun Mavi-Beyazlılar'ı etkileyeceği kesin. İngiltere'de ise Chelsea'nin hücum hattı Afrika'ya taşınacak! Fildişi Sahili'nden Didier Drogba ve Salomon Kalou'nun yokluğunda teknik direktör Avram Grant, ileride Shevchenko ve Pizarro'ya bel bağlıyacak. Orta sahada ise Essien Gana, Mikel ise Nijerya'nın formasını giyecek.

Arsenal'da defansın kilit isimleri Eboue ve Toure Fildişi Sahili için mücadele verecek. Bundesliga'dan sadece 14 futbolcu Gana'ya gitmesine rağmen, lig 2 Şubat'ta başlayacağı için en fazla 3 maçta kulüplerinde olamayacaklar. İspanya'da 8 oyuncu kupaya gidecek. Sevilla Kanoute'siz, Barcelona ise en az 5 maçta Samuel Eto'o'suz mücadele edecek. Kupadaki 16 takımdan 13'ünün teknik direktörleri yabancı. Bunların 5'i Fransız, 4'ü Alman, diğerleri ise Hollandalı, Portekizli, Brezilyalı ve Polonyalı.

SON ŞAMPİYON MISIR
2006'da Mısır'da yapılan şampiyonayı ev sahibi kazanmıştı. Mısır ile Fildişi Sahili arasında golsüz biten final maçının ardından, karşılaşmayı penaltılarla ev sahibi 4-2 kazanmıştı. Kupanın gol kralı ise Kamerun'dan Barcelonalı Eto'o olmuştu. 2006'daki Kamerun-Fildişi Sahili arasındaki çeyrek final maçı ise unutulmazlar arasına girdi. 1-1 biten karşılaşmanın ardından penaltı atışlarında Kamerun'da Eto'o penaltıyı kaçırdı. Drogba fileleri havalandırarak 12-11'lik sonuçla yarı finalin kapısını açmıştı. Afrika Uluslar Kupası'nın 2010'daki ev sahipliğini ise Angola yapacak.

Maçların programı şöyle:

A Grubu maçları:
20 Ocak Cuma:Mısır-Libya
21 Ocak Cumartesi:Fas-Fildişi Sahilleri
24 Ocak Salı:Mısır-Fas
28 Ocak Cumartesi:Mısır-Fildişi Sahilleri
28 Ocak Cumartesi:Libya-Fas

B Grubu maçları:
21 Ocak Cumartesi:Kamerun-Angola
21 Ocak Cumartesi:Togo-Kongo
25 Ocak Çarşamba:Angola-Kongo
25 Ocak Çarşamba:Kamerun-Togo
29 Ocak Pazar:Angola-Togo
29 Ocak Pazar:Kamerun-Kongo

C Grubu maçları:
22 Ocak Pazar:Tunus-Zambia
22 Ocak Pazar:Güney Afrika-Gine
26 Ocak Perşembe:Zambia-Gine
26 Ocak Perşembe:Tunus-Güney Afrika
30 Ocak Pazartesi:Tunus-Gine
30 Ocak Pazartesi:Zambia-Güney Afrika.

D Grubu maçları:
23 Ocak Pazartesi:Nijerya-Gana
23 Ocak Pazartesi-Zimbabve-Senegal
27 Ocak Cuma:Gana-Senegal
27 Ocak Cuma:Nijerja-Zimbabve
31 Ocak Salı:Nijerya-Senegal
31 Ocak Salı:Gana-Zimbabve.

Çeyrek Final Maçları
3 Şubat Cuma:A grubu lideri-B grubu ikincisi
3 Şubat Cuma:C grubu lideri-D grubu ikincisi
4 Şubat Cumartesi:B grubu lideri-A grubu ikincisi
4 Şubat Cumartesi:D grubu lideri-C grubu ikincisi

Yarı final maçları 7 Şubat'ta oynanacak. Üçüncülük maçı 9 Şubat Perşembe günü, final maçı ise 10 Şubat Cuma günü Kahire'de oynanacak.

SÜPER LİG'DEKİ AFRİKALILAR

Oyuncu Ülkesi Takımı
M.Alimou Diallo Gine Sivasspor
Kanfory Sylla Gine Sivasspor
Daouda Jabi Gine Trabzonspor
İbrahima Yattara Gine Trabzonspor
Oumar Kalabane Gine Manisaspor
İbrahim Saied Mısır Ankaragücü
Ayman Abdelaziz Mısır Trabzonspor
Augustine Gana Ankaragücü
El Saka Mısır Gençlerbirliği
Ali Zitouni Tunus Antalyaspor
Collins Mbesuma Zambiya Bursaspor
Souleymanou Kamerun Denizlispor
Tchami Kamerun Gaziantep
Rigobert Song Kamerun Galatasaray
Cisse Senegal Kasımpaşa
Isaac Nijerya Gençlerbirliği
Okorowanta Nijerya Sivasspor
Tjikuzu Namibya İstanbul BLD

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

Thursday, January 17, 2008

Türk futbolu yine mahkemelik

Aralarında Futbol Federasyonu Delegesi'nin de bulunduğu 4 kişi, genel kurulun tedbiren durdurulması için mahkemeye başvurdu.
17.1.2008

Şişli Sulh Hukuk Mahkemelerine verilen "ihtiyati tedbir" istemli aynı içerikli 4 ayrı dilekçede, Lütfi Arıboğan, Yunus Egemenoğlu, Kamil Dizdar ve Türkiye Futbol Federasyonu "karşı taraf" olarak yer aldı. Dilekçede, Arıboğan, Egemenoğlu ve Dizdar’ın, Bakırköy 2. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından, "5719 sayılı Türkiye Futbol Federasyonu Kuruluş ve Görevleri Hakkındaki Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"un geçici 1. maddesi gereğince TFF Genel Kurulunu toplamak üzere görevlendirildiği hatırlatıldı. Mahkemenin bu konudaki kararını Medeni Kanun’un 75. maddesi uyarınca verdiği belirtilen dilekçede, buna göre görevlendirilen kişilerin ancak Olağanüstü Genel Kurulu toplayabilecekleri savunuldu. Dilekçede, buna rağmen Arıboğan, Egemenoğlu ve Dizdar’dan oluşan kurulun, kendisini "TFF Olağan Genel Kurul Düzenleme Kurulu " olarak adlandırdığı ifade edilerek, bu kurulun mahkemeden aldığı yetkiyi "aşarak ve değiştirerek" olağan bir toplantı yapmaya teşebbüs ettiği ileri sürüldü.

Dilekçede, bu kurulun "Olağan Genel Kurul Toplantısı" yapma konusunda yetkisi olmadığı, bu durumda yapılan ve bundan sonra yapılmak istenen işlemlerin geçersiz olacağı savunularak, söz konusu kurulun, Bakırköy 2. Sulh Hukuk Mahkemesinin "süre kısaltım yetkisinin" devredildiğine dair bir hükmünün olmamasına rağmen, bu yetkiyi kullandığı savunuldu.

Dilekçede şöyle denildi: Karşı taraf son derece kısıtlı bir sürede, 9 Ocak 2008’e kadar, Yönetim Kurulu Kararı alınması da şart edilen Delege Belirlemesi hususunun kendilerine bildirilmesini talep etmektedir. O halde süre kısıtlı olarak bile değil, sırf imkansızlık hali yaratan bir durum olarak sınırlandırılmış ve bir manada Genel Kurul’a katılım imkansızlaştırılmıştır. Kimi kulüplere henüz ulaşmamış tebligata konu gazete ilanı ancak 6 Ocak Pazar günü yapılmış ve bu anlamda 9 Ocak 2008 tarihine kadar istenenleri üstelik TFF Olağan Genel Kurulu Düzenleme Kurulunun eline geçecek şekilde ulaştırabilmek imkansızlaştırılmıştır. Delegeleri olmayan, hatta mahkeme kararına göre divanı da olmayan, neticede iptale mahkum bir Genel Kurula gidildiği" iddia edilen dilekçede, Genel Kurul toplantısının tedbiren durdurulması istendi.

Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur’un yaptığı başvuruyu değerlendiren Şişli 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, "yetkisizlik" kararı vererek dosyayı Bakırköy 2. Sulh Hukuk Mahkemesi’ne gönderdi. Diğer taleplerin ise halen mahkemelerce incelendiği öğrenildi.

Labels:

AddThis Feed Button

Wednesday, January 16, 2008

İlk bilet Gençler'in 1-0

Fortis Türkiye Kupası'nda, Adana Demir'i deviren Başkent temsilcisi, çeyrek finale yükseldi.
16.1.2008




Fortis Türkiye Kupası’nda, B grubunda 6’şar puan ile ilk iki sırayı paylaşan Gençlerbirliği ile Adana Demirspor, eğer berabere kalsalar, alacakları 1’er puan Trabzonspor’u, Türkiye Kupası’nda devre dışında bırakacaktı.
Gençlerbirliği kazanarak, üst turu garantiledi. Adana Demirspor ise ümitlerini son maça bıraktı.
Karşılaşmanın Adana Demirspor adına bir güzel, bir de kötü tarafı vardı. Güzel tarafı, Ankaralı 50 seyircinin izlediği maç için Adana’dan gelen 500 seyircinin, -15 derecede hiç susmadan takımlarını desteklemesiydi. Kötü tarafı ise, Adana sıcağından gelen ve uzun kollu forması olmayan Demirsporlu futbolcuların -15 derecede, kısa kollu yazlık formalarla dona dona oynamalarıydı. Adana Demirspor’lu futbolcular, hiç de alışık olmadıkları doğa şartlarında yine de ellerinden geldiğince iyi mücadele ettiler. İkinci yarıda baskıyı yoğunlaştırınca, Gençlerbirliği 1-0’ı korumak adına El Saka’yı oyuna almak ihtiyacını hissetti.
Gençlerbirliği golü erken buldu. 14’de Kerem’in ara pasıyla buluşan ve kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet Çakır, plase ile topu filelere gönderdi: 1-0.
51’de Adana Demirspor’lu Emrah’ın şutu üst direkten oyun alanına geri döndü.
63’de aynı dakika içinde önce Kahe, ardından Mehmet Çakır’ın şutları Adana Demirspor kale direklerine takıldı.
Adana Demirspor’un son dakikalardaki baskısı gole dönüşmedi. Ve sonuçta Gençlerbirliği, çeyrek final biletini cebine indirdi.
Besim Güçtenkorkmaz


Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Uğur Söylemez, Serdar Akçer, Ömer Faruk Yeşil
Gençlerbirliği: Recep xx, Erhan xx, Traore xx, Tuna x, Ergün x, Burhan xxx, Mehmet Nas xx (Dk. 84 Mustafa ?), Kerem xx (Dk. 73 El Saka x), Mehmet Çakır xxx, Isaac x (Dk. 68 Engin x), Kahe xx
Adana Demirspor: İlker x, Bora x, Ünsal xx, Erhan Çatalcam xx, Çetin xx, Yiğit xx, Levent x (Dk. 46 Kenan x), Erhan Namlıxx, Cumhur x, Mehmet x (Dk. 58 Ferit x), Emrah xx (Dk. 68 Burak x)
Gol: Dk. 14 Mehmet Çakır (Gençlerbirliği),
Sarı kartlar: Dk. 11 Yiğit, Dk. 81 Ferit (Adana Demirspor), Dk. 86 El Saka (Gençlerbirliği)

Labels:

AddThis Feed Button

Galatasaraylılar Bu tarihe çok dikkat edin... 17 Ocak 2008

Çünkü perşembe günü, yani yarın bir yıldız daha aranıza katılacak. Polat ve Sezgin, Basinas'ın işini bitirdi. Kulübü Mallorca da 700 bin Euro'ya ikna edildi.
16.1.2008




Tobias Linderoth gidince...
Galatasaray'a müjde... Tobias Linderoth’un sezonu kapatması kesinleştikten sonra orta saha için arayışlarına hız veren Sarı-Kırmızılı yöneticiler, yeni bir yıldızı kadroya katmak için artık saatleri sayıyor. Çünkü Angelos Basinas konusunda dün dev bir adım daha atıldı. Yunanistan Milli Takımı’nın da kaptanı olan tecrübeli futbolcu için son bir haftadır temaslarını sürdüren Özhan Canaydın ve kurmayları, Mallorca ile her konuda anlaştı. İspanyol Kulübü, 700 bin Euro karşılığında bonservisi vermeyi kabul etti.

Koutsoliakos bitirdi!
Transfer görüşmelerinde tam yetkiyle donatılan Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Mallorca ile el sıkıştıktan sonra Basinas ve menaceri Koutsoliakos ile masaya oturdu. Türkiye pazarına Kyrgiakos’u Beşiktaş’a vererek girmeyi amaçlayan, ancak oyuncusu kabul etmediği için bu hedefine ulaşamayan Koutsoliakos, bu görüşmelerden ise mutlu ayrıldı. Basinas maddi-manevi her şarta ‘evet’ derken, Canaydın’a müjde vermeye hazırlanan Polat sürpriz bir engelle karşılaştı.

Rehhagel’den okey
Basinas'ın eşi, Türk-Yunan ilişkilerinden çekindiği için İstanbul’a sıcak bakmıyordu. Ancak Yunanlı yıldız, eşini ikna edeceğini belirterek perşembe gününe (yarın) kadar süre istedi. Kalli, Otto Rehhagel ile görüşerek olumlu referans aldığı Basinas’a kısa süre içinde kavuşuyor... Yönetim ise bu olumlu gelişmelere karşın tedbiri elden bırakmıyor. Basinas’ta bir son dakika sürprizi yaşanması ihtimali nedeniyle, Celtic’ten Gravesen ve Roma’dan Barruso stepnede tutuluyor.

Mehmet DEMİRCAN

Labels:

AddThis Feed Button

Tuesday, January 15, 2008

Kupa zamanı

Sarı-Kırmızılılar, Fortis Türkiye Kupası D Grubu'nda Sarıyer'i konuk ediyor.
15.1.2008




GALATASARAY
Aykut
Sabri
Emre
Bouzid
Volkan
H. Şaş
M. Güven
Barış
Carrusca
Serkan
Ümit

SARIYER
Ethem
Hicabi
Birand
Mustafa
Tayfun
Zeki
İlker
Özgür
Eyüp
Musa
Ertan

STAT:Ali Sami Yen
YAYIN:Lig TV
SAAT:20.00

HAKEMLER: Süleyman Abay
Cemal Bingül
Mustafa İspiroğlu

Sarı-Kırmızılılar, Fortis Türkiye Kupası D Grubu'nda Sarıyer'i konuk ediyor; bilet fiyatları 5 YTL'den başlıyor...

Rizespor’u deplasmanda devirerek Süper Lig’de 2. sıraya yükselen Galatasaray, bugün 20.00’de Ali Sami Yen Stadı’nda Fortis Türkiye Kupası 3. maçında Sarıyer ile kozlarını paylaşıyor. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın, bu mücadelede as oyuncularını dinlendireceği öğrenildi. Aslan, galip gelirse gruptan çıkmayı garantileyecek. Bu arada, stadın boş kalmasını istemeyen yöneticiler, biyet fiyatlarında damping yaptı. Dün Biletix bayilerinde satışa çıkarılan biletlerin fiyatları 7 YTL’den başlıyor. Stadın en pahalı bölümü olan Numaralı VIP-1’de bile sadece 50 YTL’ye bilet satılıyor. Stat gişelerinde fiyatların 5 YTL’ye kadar düştüğü açıklandı.

Raşit ALTUN


G GRUBU

TAKIM O G B M A Y P
1.GB Oftaşspor 2 2 - - 6 1 6
2.Galatasaray 2 1 1 - 4 3 4
3.Denizlispor 3 1 - 2 5 6 3
4.Sarıyer 3 1 - 2 4 8 3
5.Bursaspor 2 - 1 1 4 5 1


Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

Monday, January 14, 2008

Burası Sivas... Buradan çıkış yok 2-0

Evindeki 10. karşılaşmayı da kazanıp, bu alanda Avrupa'da tek olan Yiğidolar, kredisi tükenip çıkış arayan Trabzonspor'u eli boş yolladı, zirveye alıştığını kanıtladı.
14.1.2008


Haftanın maçıydı, Sivasspor-Trabzonspor karşılaşması... Öncesi, sonrası çok merak ediliyor, her iki takım için de önemli bir viraj olacağı düşünülüyordu. Evindeki 10. karşılaşmayı da kazanıp, bu alanda Avrupa'da tek olan Yiğidolar, kredisi tükenip çıkış arayan Trabzonspor'u eli boş yolladı, zirveye alıştığını kanıtladı.

Sezonun açılış maçında yaşananlar hâlâ zihinlerdeki tazeliğini korurken Sivasspor-Trabzonspor rövanşı merak konusuydu. Trabzon Sivas’ta nasıl karşılanacaktı, acaba deplasmanda tek galibiyeti bulunan Bordo-Mavililer, bu kez rövanşı alıp düzlüğe çıkabilecek miydi?
Tüm bu sorular maça kısa bir süre kala yerini, bu futbolcular bu zeminde nasıl ayakta kalacak merakına bıraktı. Zemin buz kaplıydı, soğuk tavan yapmıştı. Pek keyifli olmayacağı, kaliteli futbolun değil, mücadele gücünün kazanacağı artık ortadaydı.
Trabzon’da saha içi ve dışı aynı zamanda mantığı zorlayıcı sebeplerden ötürü önemli eksikler vardı. Öyle ki, ilk Sivas maçının kadrosundan 6 oyuncu (Jabi, Celaleddin, Ersen, Serkan, Hüseyin, Ceyhun)kadronun dışındaydı! Onların açığı ‘gider mi, kalır mı?’ fallarının kahramanlarıyla kapatılmıştı. Ama idmanlar dışında bir arada oynamayanlardan bu kadar olurdu, öyle de oldu!
İlk atak Trabzon’dan
Aslında tablo bir anda değişebilirdi, eğer Umut ilk dakikada karşı karşıya pozisyonda Akın’ı geçebilseydi. Olmadı, görüntü 41’e kadar dondu, kaldı. O dakikada ise Ayman Trabzon’da popüler hale gelen bir hatalı geri pasıyla Mehmet Yıldız’ı kaçırdı! Ama Sivas’ın yıldızı zeminin kurbanı oldu, topu fazla açtı, fırsatı kaçırdı.İkinci yarıda oyuncular, daha doğrusu Sivaslılar sahaya, soğuğa daha bir alışmıştı. 51’de sağdan İlhan kesti, Trabzon savunması süzülen topu seyretti. Chetkov ise uyanıktı, Tolga engelini geçip, tribünleri ısıttı: 1-0.
Adım adım hayale...
Oyun sık sık dondurucu soğuk ve ağır saha şartlarına yenik düşüyor, tempoda hava sıcaklığı gibi sıfırın altına iniyordu. Ama gole yaklaşan da hep Sivasspor’du. 73’te Musa’nın ön direğe pasında Mohammed’in vuruşunda savunma son anda giriyor, golü önlüyordu. Ama o korner daha büyük bir tehlikeye yol açıyor, bu kez Saidi’nin kafası direği sıyırıyordu.
Ve maçın bittiği anlar geldi çattı. 77’de Musa tam da göbekten daldı Trabzon ceza sahasına, arkasında da Çağdaş... Önce legal bir müdahale denedi olmadı, illegalden başka çaresi kalmadı. Hemen yanıbaşlarında hakem vardı, düdüğü öttürdü, penaltı noktasına yürüdü. Ama Çağdaş bu kadar kolay yırtamadı. Kırmızı kartla atıldı, fazla direnmeden soyunma odasının yolunu tuttu. Mehmet Yıldız penaltıyı gole çevirirken, Sivas’ı Avrupa’nın da kralı yaptı. Avrupa liglerinde evinde hiç yenilmeyen tek takım olarak kalan Yiğidolar, bu sezon sahasındaki 10. maçı da kazanıp büyük hayale bir adım daha yaklaştı.
Serhat Demirtaş

Stat: 4 Eylül
Hakemler: Selçuk Dereli, Bahattin Duran, Mustafa Sönmez
Sivasspor: Akın xxx, Murat xxx, Saidi xxx, Hayrettin xxx, Abdurrahman xxx, İlhan xxx (Dk. 67 Onur xxx), Sezer xxx, Musa xxx, Muhammed Ali xxx (Dk. 85 Gökhan xx), Mehmet Yıldız xxx, Cvetkov xxxx (Dk. 90 Gurbanov ?)
Trabzonspor: Tolga xx, Tayfun xx, Erdinç xx, Çağdaş xx, Ayman xx, Barış xx (Dk. 70 Ergin x), Mustafa Keçeli xx, Ferhat xx, Gökdeniz xx, Yattara xx (Dk. 81 Adnan x), Umut Bulut xx
Sarı Kart: Dk. 28 Ferhat, Dk. 42 Erdinç, Dk. 49 Barış (Trabzonspor), Dk. 51 Hayrettin, Dk. 72 Murat (Sivasspor)
Kırmızı kart: Dk. 76 Çağdaş (Trabzonspor)
Goller: Dk. 50 Cvetkov, Dk. 78 Mehmet Yıldız (penaltıdan) (Sivasspor)

SÜPER LİG PUAN DURUMU

‘Satmak yok, almaya devam’
Maç sonu Sivas cephesinde büyük bir sevinç hakimdi. Futbolcular, galibiyet coşkusunu soğuk havaya rağmen kendilerini desteklemeye gelen tribünlerle paylaşırken, teknik heyet ve yönetim cephesi de gurur doluydu. Yiğidolar’ın hocası Bülent Uygun, karşılaşma öncesindeki tabloyu hatırlatıp, “Anadolu’nun abisi olan Trabzon’a sevgimizi gösterdik” derken, sahaya sürüp iyi verim aldığı futbolcularını da övdü. Başkan Mecnun Odyakmaz da günün mutlu isimleri arasındaydı. Teknik heyetten Trabzon maçı ardından bir rapor daha alacaklarını söyleyen Başkan, “Oyuncu satmak gibi bir düşüncemiz yok. Tam tersine yeni takviyeler olabilir. Belki bir santrfor alabiliriz. Taraftarımız inanmaya ve takımına sahip çıkmaya devam etsin” ifadelerini kullandı.

Yanal: Maçın hakkı bu değil
Üst üste gelen başarısız sonuçlarla beraber kredisi bir hayli azalan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivas’tan da eli boş dönmenin üzüntüsü içindeydi. Oyunun geneline bakıldığında 2-0’lık bir yenilgiyi hak etmediklerini savunan Bordo-Mavililer’in hocası, karşılaşmaya iyi başlayıp kontrolü ellerine almalarına rağmen bu durumu koruyamadıklarını belirtti. Yarışa uygun bir kadro yapısı oluşturmaya çalıştıklarının altını da bir kez daha çizen Ersun Yanal, Ceyhun ve Celaleddin’in kadro dışı bırakılmaları konusunda ise, “Kupada alınan sonuç ve bahsettiğimiz değişim içinde bu karara vardık” yorumunu yaptı. 15 gün içerisinde transferde net adımlar atılması gerektiğini vurgulayan Yanal, “İyi transfer zordur. İhtiyaç doğrultusunda takviye olacak” dedi.

4 Eylül’de tarihi gün
Sivas-Trabzon maçının asıl kahramanı hava şartlarıydı. Son 20 yılın en soğuk günlerinden birinin yaşandığı kentte hayat adeta felç olurken, statta da durum farksızdı. Tribünler ısınmak için her yolu denerken, protokoldekiler de battaniyeyle ısındı. Bu arada naklen yayın araçlarında soğuk hava nedeniyle buzlanmaya bağlı sorunlar oluştu, zeminin buzlardan arınması için maç 15 dakika geç başladı.

SMS kampanyası
Zirve yolculuğunda maddi sorunlarla da uğraşan Sivasspor için seferberlik sürüyor. Kulübe yardım için kolları sıvayan yönetim, yeni bir çözüm arayışına gitti. Faturalı hatlardan Sivas yazıp 5058’e mesaj gönderecek olan sporseverler, kulübe 5 YTL yardım yapmış olacak.

Karanfilli karşılama
Ligin açılış maçında yaşanan olaylar her iki camiayı da üzmüştü. Sivasspor, misafiri için gerekli hazırlığı yaptı, müsabaka saati düğmeye bastı. Taraftarlar, kendilerine verilen karanfilleri, seramoni öncesinde takımları karşılamak için sahaya attı.

Ceyhun, Bursa yolcusu
Yönetimin, ‘kulüp bul’ dediği Ceyhun Eriş’in Bursa ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Teklifi değerlendirmek için süre isteyen deneyimli futbolcunun yanıtını bugün vereceği bildirildi.

Tayfun’dan üzücü dalya
Tayfun Cora, dün Süper Lig kariyerindeki 100. maça çıktı. Deneyimli oyuncu bu önemli 90 dakikada takımının sahadan yenik ayrılmasıyla buruk bir sevinç yaşamış oldu.

Labels:

AddThis Feed Button

Güler misin? Ağlar mısın? 2-2

Fenerbahçe yine Belediye'ye takıldı. 2-0 geriye düştüğü maçta beraberliği son dört dakikada kurtardı. Sivas, Galatasaray ve Beşiktaş'ın kazandığı haftada 2 puan kaybetti, ligde 3. sıraya indi.
14.1.2008


Fenerbahçeliler’e soruyoruz... 81. dakikada 2-0 yenik duruma düştüğünüz karşılaşmadan puan çıkarttınız... Kadıköy’deki 32 maçlık yenilmezlik unvanını ‘gitti’ derken, kurtardınız. Bir çok önemli eksiğe rağmen takımınız mücadeleyi bırakmadı, sonuna kadar savaştı: Güler misin?

Sarı-Lacivertli ekip, yine Belediye karşısında öldü öldü dirildi. Bu kez maç Kadıköy’deydi ama ilk korner 78’de atıldı, kaleyi bulan ilk vuruş gol oldu. Sivas, Galatasaray ve Beşiktaş’ın kazandığı haftada 2 puan kaybedildi, ligde 3. sıraya inildi: Ağlar mısın?

Bir Deivid klasiği!
Geçen sezon İzmir’deki Trabzon maçında şampiyonluğu getiren golü atan, bu sezon CSKA deplasmanında takımına
hayat veren Brezilyalı, Belediye karşısında da Kanarya’yı ipten aldı.

Sivas, Galatasaray ve Beşiktaş’ın galibiyetleri Fenerbahçe’ye mecburi istikameti çizmişti: 3 puan. Fakat arz-talep denkleşemedi. Uğur Boral-Carlos, Semih, Ali Bilgin ve Deivid 4’lü forveti her daim hazır bulundu her atakta ve bu durum Cesario ile Murat’ın üzerine fazladan yük bindirdi. Bu dizilimde Semih’in, Alex’le oynarken yapmadığı bir taktiği gördük zeminde, o da şuydu: Ali Bilgin ve Semih birbirine daha yakın oynayıp çapraz koşularla Cesario ile Murat’ı şaşırtıp orta bölümü boşalttılar.
Bu taktiğin ilki 14. dakikadaydı. Boral’ın önü açıldı, fakat bomboş Ali ve Semih’e vermeyip egoist davranınca net pozisyon kaçırttı. Belediye ise tek ciddi pozisyonunu kaleci Volkan sayesinde gördü ilk yarıda. Ceza sahası yayının üzerine havadan gelen topa boşa çıkan Volkan’ın yerine Gökhan Kaba bomboş kaleye kafayı vurdu, ama top direği yaladı.
Semih sahada kesinlikle Alex’i aradı, doğru düzgün tek top alamadı ‘Alexvari’. Bu nedenle Ali Bilgin’den aynı pasları istese de ancak havasını aldı ilk yarıda. Aynı durum 73’te yerine giren İlhan ile de aynıydı.
57’de Abdullah Avcı, İbrahim Akın kozunu sürerken 60’ta da Zico, Vederson ile Colin’i oyuna soktu. Çıkan isimlerden Uğur Boral da bir gol atıp tribünlere koşma hevesi yüzünden şahsiliğin doruklarına çıkma vaziyetleri gördüm. Kemal ise orta sahayı yavaşlatan bir isimdi.
Bu oyuna Alex lazımdı, iki hareket yapıp işi bitirecekti. Ama ben sakat olmayan (!) Alex’in üzerinde dönen spekülasyonları artırmama adına oynatılmadığına inanıyorum.
Zico'nun hediyesi
Orta saha mücadelesi sıkmışken, İlyas’ın beklenmeyen andaki golü stadı sessizliğe bürüdü. Fenerbahçe beraberlik için açılınca ikinciyi de Gökhan Kaba ile boş pozisyonda attı. Baştan beri tek gol atsa farkı yakalama ihtimali yüksek Fenerbahçe, 80’den sonra açıldı. 4. korner kafasında ancak golü bulabildi, Edu’yla 85’te. Deivid, 88’de beraberliği getirince evine giden taraftarlar merdivenlerden geri döndü, “Üç, üç, üç...” Ama olmadı...
Giden puan Alex ve Zico’nun rakiplerine hediyesidir. Ha! takımını yalnız bırakan taraftarı da ‘es’ geçmeyelim. Hani kazanınca onlar sayesinde oluyor ya!
Cüneyt Karakaya

Stat: FB Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bülent Gökçü, Tarık Ongun
Fenerbahçe: Volkan Demirel xx, Gökhan xxx, Lugano xx, Edu xxx, Robeto Carlos xx, Deivid xxx, Aurelio xx, Kemal x (Dk. 60 Kazım x), Uğur x (Dk. 60 Vederson xx), Ali x (Dk. 73 İlhan x), Semih x
İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Hasagiç xx, Kerim xx, Cesario xxx, Volkan xx, Murat xx, Erman xx (Dk. 57 İbrahim xx), Efe xx (Dk. 86 Mahmut ?), Tjikuzu xxx, Sertan xxx (Dk. 78 Aydın x), İlyas xxx, Gökhan xxx
Goller: Dk. 74 İlyas, Dk. 81 Gökhan (İstanbul Büyükşehir Belediyesi), Dk. 84 Edu, Dk. 88 Deivid (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 10 Efe, Dk. 50 Volkan, Dk. 68 Gökhan (İstanbul Büyükşehir Belediyesi), Dk. 68 Aurelio (Fenerbahçe)


Avantajlara dikkat
Bu sezon en çok konuşulan konu hakem hatalarıydı. Cüneyt Çakır, dün UEFA’dan gelen bir gözlemci tarafından izlendi. Özellikle avantaj kuralında yerinde kararlar veren Çakır’ın performansı beğini topladı. Bu da, ‘İsteyince oluyormuş’ sözünü akıllara getirdi.

Kerim, Zico’ya koştu
Sezon başında İstanbul Büyükşehir Belediye’ye kiralanan Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Kerim Zengin, dünkü karşılaşmadan önce eski hocası Zico’nun yanına giderek bir süre sohbet etti. Brezilyalı teknik adam, konuşma sırasında Kerim’e şakalar da yaptı.

Deivid vuruldu!
Mücadelenin 67. dakikasında bir serbest vuruşta topun başına gelen Roberto Carlos, yine sert kullandı. Top, Deivid’in karın bölgesine gelince, Sambacı yerde kaldı. Bu arada, Büyükşehirli futbolcular topu dışarı göndermeyince kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

İlhan’a 2. şans!
Kayserispor’dan sezon başında kadroya dahil edilen İlhan Parlak, lig maratonunda sadece ilk yarının ilk haftasındaki İstanbul Belediye maçında forma giymişti. Ali Bilgin’in yerine oyuna giren genç oyuncu, ligdeki ikinci maçını yine Büyükşehir’e karşı oynadı.

Kaleyi bulan ilk şut gol
Saracoğlu’nda dün akşam görmeye alışık olmadığımız sahneler yaşandı. İki takımın da son derece tempolu bir futbol ortaya koymasına rağmen, kaleyi bulan ilk şut; 74. dakikada geldi. İşin ilginç yanı ise İlyas’ın kafasıyla gelen bu ilk isabetli şut, Fenerbahçe ağlarına gitti. Bu golün sonrasında, hem isabet oranı hem de gol sayısı arttı.

Cezalı Aurelio Antep’te yok
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında dördüncü sarı kartını gören Aurelio, cezalı duruma düştü ve Gaziantep deplasmanında forma giyemeyecek. Dün akşamki mücadelede de orta sahanın önemli isimlerinden Selçuk yer alamamıştı. Bu arada, Uğur Boral ile Vederson, Belediye sınavıyla birlikte Süper Lig’deki 100. maçlarına çıkmanın gururunu yaşadılar.

Samandıra kapandı
Teknik direktör Zico, bugün yapılacak idman öncesi, Samandıra’nın kapılarını kapattı. Brezilyalı hoca, buna gerekçe olarak da, Şanlıurfaspor ile çarşamba günü oynanacak Türkiye Kupası maçını gösterdi. Fenerbahçe, hazırlıklarına saat 17:00’de basına kapalı yapacağı idmanla başlayacak.

Önce Aslan
sonra Kanarya!
Bu sezon 3 büyüklerle deplasmanda oynadığı tüm maçlardan puan çıkarmayı başaran Büyükşehir Belediye, bunlardan ikisinde büyük şanssızlık yaşadı. Galatasaray karşısında Ali Sami Yen’de 2-0 öne geçen Abdullah Avcı’nın öğrencileri, bu üstünlüklerini koruyamamış ve 2-2’lik skorla 1 puana razı olmuştu. Bu tablo dün gece de aynen tekrarlandı, Belediye yine 2-0 öne geçti, yine 2-2’lik beraberliğe düştü. Turuncu-Lacivertli ekip, Beşiktaş’la da İnönü Stadı’nda golsüz berabere kalmıştı.

İspanyollar tribündeydi
20 Şubat’ta oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçı öncesi Şükrü Saracoğlu’nu görmek isteyen Sevilla yöneticisi Jesus Arroyo Sanchez, bir heyetle İstanbul’a geldi. Önceki gün Saracoğlu’nu gezen Sanchez, Sevilla forması ve kulübe ait çeşitli eşyaları, Fenerbahçe Müzesi’nde sergilenmek üzere dışilişkiler sorumlusu Turgut Acar’a teslim etti. Sanchez ve Sevilla heyeti, dün de Fenerbahçe’nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçı izledi.

PAF da berabere
PAF Ligi’nde yapılan maçta Fenerbahçe ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe’nin Dereağzı Tesisleri’ndeki sahada yapılan maçta, Sarı-Lacivertliler’in golünü Cengiz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin golünü ise Hasan Ali kaydetti.

Labels:

AddThis Feed Button

Sunday, January 13, 2008

Fenerbahçe-İstanbul Bld CANLI YAYIN


Son 5 lig maçını da kazanan Kanarya, sezonun ilk haftasında yenildiği İstanbul Büyükşehir Belediye'yi yenip rövanşı almak ve seriyi sürdürmek peşinde... Bu zorlu mücadele canlı yayında fanatik. com.tr'de...
13.1.2008




FENERBAHÇE
Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Carlos, Deivid, Aurelio, Kemal, Ali (Alex), Uğur Boral, Semih

İSTANBUL BLD
Hasagiç, Ekrem, Rızvan, Volkan, Efe, Erman, İlyas, Tjikuzu, Adriano, Cesario, Sertan (İ.Akın)

Stat: Şükrü Saracoğlu
Yayın: Lig TV
Saat: 19.00
Hakemler: Cüneyt Çakır Bülent Gökçü Tarık Ongun

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Saturday, January 12, 2008

Rize'de gol yağmuru

Çaykur Rizespor:2 Galatasaray:5 Maç sona erdi

12.01.2008 18:48

ÇAYKUR RİZE
Gonzales, Gökhan, Suat, Serhat, Kürşat, Emrah, Cumhur, Fahri, Altan, Leandro, Riberio

GALATASARAY
Orkun, Uğur, Servet,Bouzid, H.Balta, Sabri, Barış, M.Topal, Arda, Nonda,H.Şükür

Stat: Rize Atatürk
Saat: 19.00
Hakemler:
Vedat Yüksel Özgür Çetiner Neşet Merdin

İki takım ve ahakemler sahaya çıktılar...

İstiklal Marşımız...

Dk 01: Maç başladı iki takıma da başarılar...

Dk 01: İlk dakikada Galatasaray pozisyon buldu.. Arda ceza sahasına girerken çok sert vurdu.. Kaleci son anda çıkarttı.. Korner..

Dk 02: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunu savunma çıkarttı.. Hakan Balta bir kez daha doldurdu ama top auta gitti..

Dk 04 Galatasaray bu kez sağ kanattan bir köşe vuruşu kazandı..

Dk 05 GOOOOOOOOOOOOOLLL!.. NONDA!.. 1-0

Dk 06 Köşe vuruşunu Volkan kullandı.. Servet penaltı noktası üstünde kafayı vurdu.. Nonda topu kontrol etti.. Dönerek vuruşunu altı pas üstünde yaptı.. Top ağlara gitti..

Dk 08 Orkun'un ayakla sol kanada gönderdiği topu Emrah kesti.. Orta alanın sağ tarafından direk kaleye vurdu.. Ama top auta gitti..

Dk 09 Galatasaray sağ kanatta tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı..

Dk 10 Arda'nın ortasını savunma çıkarttı.. Atağın devamında Arda ceza sahasında Nonda'nın pasıyla topla buluştu.. Yerde kaldı.. Ama hakemin kararı devam..

Dk 11 Galatasaray atağında Barış'ın pasıyla Hakan Balta topu önünde buldu.. Ceza yayı üstünde vuruşu çok kötü oldu ve top auta gitti..

Dk 12 Çaykur Rizespor sağ kanattan serbest vuruş kazandı.. Bekletmeden kullanılan serbest vuruş sonrasında Altan'ın pasıyla Riberio ceza sahasına hareketlendi ama Orkun zamanında çıkarak topu kontrol etti..

Dk 14 Galatasaray yine etkili geldi.. Sol kanattan gelen ortayı Hakan Şükür indirdi.. Arda müsait durumda vuruşunu yaptı.. Kötü vuruşu savunmadan sekti ve kornere gitti..

Dk 15 Köşe vuruşunu yine Volkan kullandı.. Arka direğe ortasına Servet yine kafayı vurdu ama top bu kez doğrudan auta gitti..

Dk 17 Volkan'ın sol kanattan gönderdiği topa Hakan hareketlendi ama Suat araya girerek topu kesti..

Dk 18 Bu kez Rizespor hızlı çıktı.. Riberio savunmanın arkasına sarktı.. Topu önüne almak istedi ama Servet araya girerek topu kontrol etti..

Dk 20 Rizespor atağında Altan sağ kanattan ceza sahasına girdi.. Servet'i geçti.. Son çizgiden çevirdiği top kaleye parelel olarak gitti ve kimseye değmeden ceza sahası dışına çıktı

Dk 21 Galatasaray yine etkili geldi.. Sağ kanattan Arda rakibini nefis geçti.. Ceza sahasında Nonda'yı gördü.. Nonda ön direkte kafayı vurdu ama istediği vuruşu yapamayınca top auta gitti

Dk 22 İnanılmaz bir pozisyonu kaçırdı Galatasaray.. Orkun'un uzun degajı savunmadan sekti.. Nonda sağ kanatta topu taşıdı.. Ön direğe ortaladı.. Hakan bomboş durumda vurdu.. Savunma son anda araya girerek topu kornere attı..

Dk 23 Köşe vuruşunda Volkan'ın ortasına yine arka direkte Servet kafayı vurdu ama top auta gitti

Dk 24 Rizespor beraberlik golüne yaklaştı.. Altan'ın pasında ceza sahasına giren Fahri topu göğsüyle önüne alıp bekletmeden vurdu.. Çok sert şutunu Orkun iki hamlede kontrol etti

Dk 24 Bir gol daha kaçtı.. Barış Galatasaray atağında sağ kanattan ortasını yaptı.. Hakan Şükür kafayı zor pozisyonda vurdu.. Alt köşeye giden topu kaleci son anda parmaklarının ucuyla çıkarttı..

Dk 25 Köşe vuruşunu yine Volkan kullandı.. Bu kez Ribeiro savunmasında topu çıkarttı.. Atağın devamında Volkan bir kez daha topla buluştu.. Yaklaşık 25 metreden çok sert vurdu.. Top direği adeta yalayarak dışarı gitti..

Dk 26 Rizespor atağında Leando ceza yayının üstünde yerde kaldı.. Hakem serbest vuruşa hükmetti

Dk 27 Çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak Çaykur Rizespor.. Altan ve Fahri var topun başında..

Dk 28 GOOOOOOOOOOOOLL!... ALTAN!.. 1-1

Dk 29 Serbest vuruşu Altan kullandı.. Sağ ayağıyla topu Orkun'un uzanamayacağı köşeye, doksan diye tabir edilen noktaya gönderdi ve takımına beraberliği getirdi.. 1-1

Dk 30 Emrah'ın sağ kanattan ortasında Orkun çıktı ve topa sahip oldu

Dk 32 Galatasaray bu kez köşe vuruşunu sağ kanattan kullanacak..

Dk 32 Arda'nın ortasını ön direkte savunma çıkarttı..

Dk 33 Riberio ceza sahasına Emrah'ın çevirdiği topu kontrol etti.. Ortaya döndü.. Uğur son anda kademeye girerek topu uzaklaştırdı..

Dk 34 İki kalede de üst üste pozisyonlar yaşanıyor..

Dk 36 Galatasaray gole yine yaklaştı.. Barış'ın ortasını arka direkte Gonzales tokatladı.. Kısa düşen topa Servet kafayı vurdu ama top üst ağlarda kaldı..

Dk 37 Ani gelişen Rize atağında Altan'ın pasında Leandro topu önünde buldu.. Ceza sahasına girer girmez vurdu.. Savunmadan seken top kornere gitti..

Dk 37 Altan'ın ortasını Orkun çıktı ve kontrol etti..

Dk 38 Orkun oyunu hemen başlattı.. Arda topu aldı.. Nonda'yı topla buluşturdu.. Nonda Suat'ı geçti.. Çok sert vurdu.. Gonzales direk dibinde topu çıkarttı.. Korner..

Dk 38 Barış'ın ortasını savunma yakın direkte uzaklaştırdı.. Atağın devamında Barış topu bir kez daha aldı.. Sol kanattan ceza sahasına girmek isterken yerde kaldı.. Faul.. Çok tehlikeli bir nokta

Dk 38 SARI KART - Fahri (Ç.RİZESPOR)

Dk 39 Arda serbest vuruşta topu kaleye gönderdi.. Top üstten auta gitti..

Dk 41 Galatasaray yine etkili geldi.. Arda iki oyuncu arasından çıktı.. Nonda'yı kaçırmak istedi.. Nonda topu hemen Hakan'a bıraktı ama savunma araya girerek tehlikeyi önledi..

Dk 42 GOOOOOOOOOOOOOOLLL!... SERVET!.. 2-1

Dk 43 Yine korner, yine gol!.. Galatasaray 2-1 önde.. Ceza sahasına Barış'ın ortasında Servet yine çok iyi yükseldi.. Kafayı çok iyi yere vurdu.. Kaleci Gonzales topa hamle yaptı ama engel olamayınca top ağlara gitti.. 2-1

Dk 45 GOOOOOOOOOOOOOLL!... NONDA!.. 3-1

+1 Orta alandaki paslaşmaların ardından Arda Nonda'yı ceza sahasında topla buluşturdu.. Nonda iki rakibini nefis bir çalımla ekarte etti.. Yerden çok sert vurdu.. Top Gonzales'in solundan ağlara gitti.. 3-1

İlk yarı sona erdi

Dk 46 İkinci yarının ilk düdüğü çaldı...

Dk 50 Galatasaray yine gole çok yaklaştı.. Sağ kanattan Uğur'un ortasında savunmanın çıkarttığı topu Arda aldı.. İki rakibini saf dışı edip Nonda'ya bıraktı.. Nonda rakibinden nefis sıyrıldı.. Sert vurdu.. Kaleci topu son anda ayaklarıyla çıkarttı..

Dk 51 GOOOOOOOOOOOOLLL!.. ARDA!.. 4-1

Dk 52 Galatasaray yine köşe vuruşundan golü buldu.. Volkan Yaman'ın ortasına Arda nefis yükseldi.. Penaltı noktası üstünden kafayı vurdu.. Top direğe de çarpıp ağlara gitti.. 4-1

Dk 53 Hakan Şükür'ün bir sakatlığı var ve oyun durdu..

Dk 54 Hakan'ın tedavisi oyun alanı dışında yapılacak..

Dk 55 Galatasaray'ın golden sonra da baskısı sürüyor

Dk 56 Bir korner daha kullanacak Galatasaray

Dk 57 Köşe vuruşuna ön direkte Barış kafayı vurdu ama top auta gitti

Dk 58 Galatasaray yine etkili geldi.. Sağ kanattan Uğur'un ortasına Hakan kafayı bomboş durumda vurdu.. Top az farkla auta

Dk 60 DEĞİŞİKLİK - Victoria İÇERİ - Cumhur DIŞARI (Ç.RİZESPOR

Dk 61 SARI KART - Mehmet Topal (GALATASARAY)

Dk 62 DEĞİŞİKLİK - Zafer İÇERİ - Serhat DIŞARI (Ç.RİZESPOR)

Dk 63 Galatasaray 5. gole çok yaklaştı.. Arda savunmanın arkasına hareketlenen Nonda'yı topla buluşturdu.. Nonda kaleciyle karşı karşıya kötü vurunca top Gonzales'de kaldı..

Dk 64 Rizespor gol bulmak için bütün hatlarıyla yükleniyor ama savunmasında da büyük açıklar veriyor..

Dk 65 Emrah'ın sağ kanattan ortasını arka direkte savunma uzaklaştırdı.. Boşta kalan topa Victoria vurdu ama top farklı şekilde auta gitti..

Dk 66 Rizespor'un bu dakikaya kadar 50 top kaybı var.. Galatasaray'da ise bu rakam 33..

Dk 67 Galatasaray atağında Nonda sağ kanatta çalımlarla topu taşıdı.. Ceza sahasına ortaladı.. Hakan topu kontrol etti.. Ceza sahası dışına bıraktı.. Arda ceza yayı üstünde topun gelişine çok sert vurdu ama top Kürşat'tan döndü..

Dk 69 Yine Nonda'yla etkili geldi Galatasaray.. Arda'nın uzun pasını sağ çaprazda kontrol etti Nonda.. Ceza sahasında Kürşat ile bire bir kaldı.. Rakibini geçer geçmez vurdu ama top yan ağlarda kaldı..

Dk 75 Orta alanda kalabalık bir şekilde rakibine pozisyon vermemeye uğraşıyor Galatasaray..

Dk 76 Köşe vuruşu kazandı sağ kanattan Rizespor..

Dk 77 Altan'ın ortasını savunma çıkarttı..

Dk 77 GOOOOOOOOOOOOLL!... NONDA!.. 5-1

Dk 78 Galatasaray ani atağında Hakan Şükür rakip yarı alanda topu önünde buldu.. Ceza sahasına sağ kanattan girerken ortaya bıraktığı topu Nonda kontrol edip, rakibini geçtikten sonra kaleye gönderdi ve Galatasaray 5-1 öne geçti..

Dk 78 DEĞİŞİKLİK - Sabri İÇERİ - Volkan DIŞARI (GALATASARAY)

Dk 79 Galatasaray artık çok rahat.. Bu arada Mehmet Topal'ın bir sakatlığı var ve oyun durdu..

Dk 81 DEĞİŞİKLİK - Ümit İÇERİ - Nonda DIŞARI (GALATASARAY)

Dk 82 Bu arada Rizesporlu taraftarlar tribünleri boşalttı ve takımlarını protesto ediyorlar..

Dk 83 GOOOOOOOOOOOLL!.. ZAFER BİRYOL!.. 5-2

Dk 84 Rizespor farkı 3'e indirdi.. Altan'ın pasında Victoria ceza sahası dışından sert vurdu.. Yerden gelen topa Zafer ayak koydu ve topu ağlara gönderdi..

Dk 85 Rizespor atağında Riberio ceza sahasına girerken çok sert vurdu.. Top üstten auta gitti..

Dk 85 DEĞİŞİKLİK - Zaid İÇERİ - Zafer DIŞARI (Ç.RİZESPOR)

Dk 86 Artık maçta son dakikalara giriyoruz.. Galatasaray'da yeni transfer Emre'de birazdan oyuna girecek..

Dk 87 DEĞİŞİKLİK - Emre İÇERİ - Arda DIŞARI (GALATASARAY)

Dk 88 Galatasaray artık oyunu tüm hatlarıyla yarı alanında kabul ediyor..

Dk 89 Rizespor sağ kanattan köşe vuruşu kullanacak..

Dk 90 Köşe vuruşunu Altan kullandı.. Ön direkte Hakan Şükür topu çıkarttı.. Ümit Karan topu kontrol etti.. Orta çizginin gerisinden Gonzales'i ileride görünce şansını denedi ama top Gonzales'de kaldı..

+2 dakika uzatma oynanacak...

Maç sona erdi..

Labels: ,

AddThis Feed Button

çaykurrize-galatasaray

Dk.14: Lincoln uzaktan vurdu 1-0. Dk.72: Volkan frikikten çaktı 2-0. Dk.77 ve 84: Kral 2 kez sahne aldı 4-0... Aslan için 2007-2008 sezonu böyle başlamıştı...
12.1.2008




Dk.14: Lincoln uzaktan vurdu 1-0. Dk.72: Volkan frikikten çaktı 2-0. Dk.77 ve 84: Kral 2 kez sahne aldı 4-0... Aslan için 2007-2008 sezonu böyle başlamıştı... Peki ya 2. yarı? Bugünkü şartlar farklı. İlk maçta Rize’ye gol atan Lincoln, sakatlığı nedeniyle oynamıyor. Ayhan ve Linderoth da yok. Hasan kadro dışı, Song ise Afrika’da.

Olimpiyat’ta seyircisiz
Tarih 12 Ağustos 2007. Stat Atatürk Olimpiyat. Bir sezon önce oynanan Fenerbahçe derbisinde yaşananlardan ötürü verilen ceza nedeniyle Galatasaray seyircisinden yoksun. Ama bunların hepsi vız geldi Aslan’a... Önce Lincoln çıktı sahneye, dakikalar 14’ü gösteriyordu ve Brezilyalı uzaktan avladı. Sarı-Kırmızılılar baskılı oynuyor, ama skoru artıramıyordu. 72. dakikada bir frikik atışı kazanıldı. Volkan Yaman öyle bir vurdu ki, televizyonları başındakiler ayağa kalktı, çünkü uzun zaman sonra bir frikik golü gelmişti.

Rize’de Leandro belirsiz
Sonra sahne alma sırası Hakan Şükür’e geldi. 77 ve 84’üncü dakikalarda gelen iki gol daha, Galatasaray’ı farklı galibiyete taşıdı. Bugün 2. yarı başlıyor. Ve Aslan’da tek hedef, rakibini bu kez deplasmanda devirip yeni bir başlangıç yapmak. Ama şartlar 12 Ağustos’tan farklı. Lincoln sakat, Volkan beklenenden uzak, Şükür formsuz. Bunlara ek olarak, orta sahanın diğer iki beyni Linderoth, Ayhan ve Song da yok. Bunlar yetmezmiş gibi, Hasan Şaş da kadro dışı. Ev sahibinde ise Leandro’nun durumu maç saatinde belli olacak.

ÇAYKUR RİZE
Gonzales
Gökhan
Suat
Kürşat
Victoria
Emrah
Cumhur
Fahri
Altan
Zafer
Riberio

GALATASARAY
Orkun
Uğur
Servet
Emre (Bouzid)
H.Balta
Sabri
Barış
M.Topal
Arda
Nonda
Ümit (H.Şükür)

Stat: Rize Atatürk
Yayın: Lig TV
Saat: 19.00
Hakemler:
Vedat Yüksel Özgür Çetiner Neşet Merdin

Labels: ,

AddThis Feed Button

Friday, January 11, 2008

3 puanla dönmek istiyoruz

Beşiktaş, Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında Konyaspor ile yarın yapacağı maç için Konya'ya gitti. Sinan Engin, yaptığı açıklamada, "Zorlu bir deplasman. İyi futbol oynayıp, 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.
12.1.2008

Siyah-beyazlı futbolculardan İbrahim Toraman da, Konyaspor’un ligin iyi takımlarından birisi olduğunu belirterek, "Zor bir deplasman ama bizim hedefimiz şampiyonluk olduğu için ikinci yarıdaki 17 maçın hepsi de final havasında geçecek" dedi. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak amacıyla, Konyaspor maçı için iyi bir hazırlık yaptıklarını ifade eden İbrahim Toraman, "Önemli bir maç. Hem moral olarak, hem de kendimize güven olarak ikinci yarıya iyi başlamak için kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

İbrahim Toraman, Ankaraspor maçından sonra ligin en iyi takımının Beşiktaş olduğu yönünde yorumlar yapıldığının hatırlatılması üzerine de, "Takım olarak yükseliş içerisindeyiz ama tam olarak oturmadık. Takıma katılan yeni arkadaşlarımız var. Bir maçlık değerlendirmeler doğru değil. Biz takım olarak kendimize inanıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk, inşallah bu sezon bunu gerçekleştireceğiz" diye konuştu. Beşiktaş kafilesi daha sonra Konya’ya hareket etti.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Anelka Chelsea'de

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Ünlü Fransız golcü Nicolas Anelka, Bolton Wandreres'dan, Chelsea'ye transfer oluyor.
11.1.2008




15 milyon Sterlin
Chelsea, Anelka için Bolton Wanderers takımına 15 milyon sterlin ödemeyi kabul etti.Chelsea, 28 yaşındaki futbolcuya 4,5 yıllık anlaşmayı teklif ederken, iki kulübün her konuda anlaştığı bildirildi. Anlaşmanın bir an önce tamamlanması durumunda, Anelka yarın Stamford Bridge’de oynanacak Tottenham Hotspur derbisinde sahaya çıkabilecek.

Grant açıkladı
Chelsea’nın teknik direktörü Avram Grant, düzenlediği basın toplantısında "Öncelikle Anelka’nın anlaşmayı imzaladığı kesinleşsin, ondan sonra onun hakkında daha ayrıntılı konuşalım. Evet, yeni bir golcü aradığım bir sır değildi ve o iyi bir golcü" dedi. Grant ayrıca, Anelka’nın çok iyi bir son adam olduğunu belirterek, Anelka’nın çok gol attığını, gol atmakla da kalmadığını aynı zamanda gol pası da verdiğini söyledi.

Bolton’da bu sezon 22 maçta 11 gol atan Anelka, daha önce Paris St. Germain, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City’nin yanısıra Fenerbahçe’de de oynamıştı.

Labels:

AddThis Feed Button

Galatasaray, Türkiye'de bir numara

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu dünyanın en iyi takımlarını seçti.

11.01.2008 23:07

IFFHS, dünyada son 16 yılın en iyi takımlarını seçti. Türkiye'de G.Saray, bu yıl devler liginde iyi bir çıkış yakalayan F.Bahçe'yi üçe katlayarak Türkiye'nin en iyisi oldu.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) son 16 yılı kapsayan en başarılı kulüpler araştırmasında ilk 100'e 3 Türk takımı girdi.
IFFHS'nin, 1 Ocak 1991 ile 31 Aralık 2007 arasında oynanan resmi maçları göz önüne alarak yaptığı değerlendirmede Galatasaray 42., Beşiktaş 82., Fenerbahçe 89. sırada yer alırken, Trabzonspor 177. basamakta kaldı. Galatasaray 187, Beşiktaş 68, Fenerbahçe 57 puan toplarken, Trabzonspor sadece 6 puan elde edebildi.

Dünyanın en iyi takımları sıralamasında İspanyol devi Barcelona 710 puanla zirvede bulunuyor.

Labels: , ,

AddThis Feed Button

Thursday, January 10, 2008

KPSS sonuçları açıklandı

Aradan geçen iki haftalık bekleyiş sona erdi. Sınav sonuçlarını öğrenmek için TIKLAYIN!

10.01.2008 16:38

2007 yılının son yerleştirmesine başvurular, 24-28 Aralık 2007 tarihleri arasında, internet üzerinden yapılmıştı.

Aradan geçen iki haftalık bekleyiş bugün nihayet sona erdi.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı hem 2007/7 KPSS yerleştirme sonuçlarını hem de bu yerleştirmeye ilişkin minimum puanları açıkladı.

Labels: , ,

AddThis Feed Button

Beşiktaş'ın müthiş transferi

Siyah-beyazlı takım sonunda aradığını buldu. Bu oyuncu için 1 milyon euro ödeyecek...

10.01.2008 15:53

Beşiktaş, uzun süredir aradığı stoperi nihayet buldu ve Daniel Majstorovic ile anlaşmaya vardı. Krygiakos, Coloccini, Ze Castro, Oleguer, Lewandowski ve Metie gibi isimlerle pazarlık masasına oturan siyah-beyazlılar, sonunda Majstorovic'de karar kıldı. Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado'nun da yakın arkadaşı olan İsveçli oyuncunun siyah-beyazlılardan gelen teklifi kabul ettiği ve kulübüne "Beni bırakın, gitmek istiyorum" dediği öğrenildi.

Geçen sezon 8 gol attı

2005'ten bu yana Basel takımında forma giyen Majstorovic, 1.90'lık uzun boyu sayesinde hava toplarında büyük bir üstünlüğe sahip. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu geçen sezon 8, kariyerinde ise 40'a yakın gol attı. Beşiktaş yönetiminin İsviçreli stopere senelik 1 milyon euro ödeyeceği, Basel kulübüne de bonservis bedeli olarak 750 bin euro vereceği öğrenildi. İmzanın hafta sonu atılması bekleniyor.

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

Wednesday, January 9, 2008

Galatasaray-Brugge özel maçı

Sarı-kırmızıların Brugge'ü Sami Yen'de ağırlayacağı mücadele saat 20.00'de başlayacak..

09.01.2008 08:49

Fortis Türkiye Kupası'nda 3. haftayı maç yapmadan geçen Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda başlayacak ikinci yarı öncesinde, Belçika Ligi lideri Club Brugge ile özel maçta karşılaşacak. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşma D-Spor'dan canlı yayınlanacak.

Fortis Türkiye Kupası'nda 3. haftayı maç yapmadan geçen sarı-kırmızılı ekip, Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda başlayacak ikinci yarı öncesinde Club Brugge maçıyla eksiklerini görme şansı yakalayacak.

Belçika 1. Ligi takımlarından Club Brugge, devre arasında hazırlıklarına Antalya'da kamp yaparak devam etti. 18 takımlı Belçika Birinci Futbol Ligi'nde oynadığı 16 maçta topladığı 37 puanla 1. sırada bulunan Club Brugge, 3 Ocak Perşembe günü Brüksel'den Antalya'ya gelerek kampa girdi. Galatasaray maçının ardından Belçika’ya dönecek olan Club Brugge Futbol Takımı kafilesinde 25 oyuncu bulunuyor. Club Brugge’u Belçikalı teknik adam Jacky Mathijssen çalıştırıyor.

ajansspor

Labels:

AddThis Feed Button

Beşiktaş potada tutulmuyor

ULEB Kupası'nda Beşiktaş Cola Turka sahasında FMP Zeleznik takımını yendi.

08.01.2008 22:24

-BASKETBOL: ULEB KUPASI
-BEŞİKTAŞ COLA TURKA: 77 - FMP ZELEZNIK: 76

Salon: BJK Cola Turka Arena
Hakemler: Lazaros Voüreadis (Yunanistan) xxx, Andrej Jersan (Slovakya) xxx,
Roman Kolar (Slovakya) xxx
Beşiktaş Cola Turka: Dalmau xxx 8, Shumpert xxxx 27, Sinan xx 2, Nicevic xxx
10, Kaya xxx 15, Apodaca xxx 7, Erkan xx 6, Cevher xx 2, Mehmet x, Aydın x
FMP Zeleznik: Zıvanovic x 2, Covic xx 5, Jeremic xx 7, Samardziski xx 10,
Raduljica xx 11, Erceg xxx 13, Krstovic x 2, Labovic xxx 11, Lazic xx 6, Protic
xx 9
1. periyot: 24-13
Devre: 44-40 (Beşiktaş Cola Turka lehine)
3. periyot: 59-57
5 faul alanlar: Dk. 39.20 Nicevic (Beşiktaş Cola Turka), Dk. 39.05 Lazic
(FMP Zeleznik)

Basketbolda, ULEB Kupası (B) Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş Cola Turka, Sırbistan'ın FMP Zeleznik takımını 77-76 yenerek 8. maçını da kazandı ve liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmaya etkili başlayan Beşiktaş Cola Turka, Kaya, Dalmau ve Shumpert
ile sayılar üretti ve 5. dakikayı 12-4 önde geçti. Siyah-beyazlı ekip, Nicevic'in
de katkısıyla etkili oyununu sürdürerek ilk periyodu 24-13 önde kapadı.

İkinci periyotta daha iyi savunma yapan konuk ekip, Jeremic, Samardziski ve
Raduljica'nın kazandırdığı sayılarla periyodun son dakikası içinde 39-39 eşitliği
sağladı. Bu dakika içinde Dalmau ve Apodaca ile kritik sayılar üreten Beşiktaş
Cola Turka, devreye 44-40 önde girdi.

İkinci yarıya iyi başlayan FMP Zeleznik, Erceg, Labovic ve Raduljica ile
pota altını iyi kullanarak sayılar üretti ve 28. dakikada 55-53'lük skorla maçta
ilk kez öne geçti. Ev sahibi ekip, Kaya ve Shumpert ile hücumları iyi
değerlendirerek üstünlüğü tekrar ele geçirdi ve 3. periyodu 59-57 önde tamamladı.

Çekişmeli geçen son periyotta Protic, Erceg ve Labovic ile sayılar bulan
konuk ekibe karşılık, Beşiktaş Cola Turka, Apodaca, Nicevic ve Shumpert ile skor üretti. 36. dakika 64-64 berabere geçildi. Bu dakikadan sonra karşılıklı
basketler sürerken, bitime 28 saniye kala 76-75 Beşiktaş Cola Turka öne geçti.
FMP Zeleznik, son 14 saniyede Protic'in faul atışından bulduğu sayıyla skoru
76-76 eşitledi, ancak bitime 3 saniye kala Beşiktaş Cola Turka, Apodaca'nın faul atışından bulduğu tek sayıyla 77-76 öne geçti ve karşılaşmayı da bu skorla galip tamamladı.

A.A

Labels: ,

AddThis Feed Button

Tuesday, January 8, 2008

Süper Lig'de bu hafta

Süper Lig'in 18. hafta karşılaşmaları 12 ve 13 Ocak'ta oynanacak. Karşılaşmaların programı şöyle:
8.1.2008




12 Ocak Cumartesi:
15.00 Konyaspor-Beşiktaş (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk)
13.30 Kasımpaşa-Gaziantepspor (Atatürk Olimpiyat)
13.30 Gençlerbirliği OFTAŞ Spor-Gençlerbirliği (Ankara 19 Mayıs)
19.00 Çaykur Rizespor-Galatasaray (Rize Atatürk)


13 Ocak Pazar:
13.30 Ankaragücü-Ankaraspor (Ankara 19 Mayıs)
13.30 Bursaspor-Denizlispor (Bursa Atatürk)
13.30 Vestel Manisaspor-Kayserispor (Manisa 19 Mayıs)
15.00 Sivasspor-Trabzonspor (4 Eylül)
19.00 Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (FB Şükrü Saracoğlu)

Labels:

AddThis Feed Button

Kupa Kartal'ın işi: 3-1

Son iki yılın kupa şampiyonu Beşiktaş, cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta sahasında Ankaraspor'u 3-1 mağlup ederek A Grubu'nda liderliğe yükseldi.
8.1.2008

BEŞİKTAŞ: 3 ANKARASPOR: 1

İKİNCİ YARI

Karşılaşmanın 4. hakemi 4 dakikalık uzatmayı işaret etti.

Dakika 90: SARI KART
Ankaraspor'da Murat yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

Dakika 84: OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ
Beşiktaş'ta Tello kenara alındı, genç Aydın oyunda.

Ankaraspor bu dakikalarda kendi sahasından çıkmakta zorlanıyor.

Dakika 77: OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ
Ankaraspor'da Emra Aşık oyuna girdi, Tayfun dışarı alındı.

Dakika 76: GOOLLLLLLLLLLL
Ankaraspor'un kazandığı penaltıyı Necati kullandı ve topu ağlara gönderdi: 3-1

Dakika 73: OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİAnkaraspor'da Eren oyun, Adem kenarda.

Dakika 73: OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ
Beşiktaş'ta Nobre ve Serdar Özkan oyuna girdi, Holosko ve Delgado kenara alındı.

Dakika 71: GOOLLLLLLLLLLL
Holosko topla hareketlendi, sağ kanattaki Bobo'ya bıraktı onun ceza alanına gönderdiği topa altı pas üzerinde dokunarak takımını 3 farklı üstünlüğe taşıdı: 3-0

Dakika 69: Sol kanattan gelişen Ankara atağında ceza alanına ortalanan topa Özer arka direkte kafayı vurdu ancak top Rüştü'de kaldı.

Dakika 65: Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Ali'nin ortasında Holosko kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak vuruşunda golü yapamadı.

Dakika 63: OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ
Ankaraspor'da Tevfik oyuna girdi, Murat kenara alındı.

Dakika 59: Bilal'in ceza alanına yaptığı ortaya Murat penaltı noktası üzerinde kafayı vurdu ancak top Rüştü'de kaldı.

Dakika 56: Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Delgado Bobo'yu topla buluşturdu, Brezilyalı kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı attı.

Dakika 53: SARI KART
Baki rakibine yaptığı sert faul sonrası sarı kart gördü.

Dakika 52: Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Hosolko rakibinde sıyrıldı kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu Bobo'ya çıkarttı ancak defans son anda araya girerek tehlikeyi önledi.

İkinci yarı Ankaraspor daha istekli bir oyun sergiliyor.

Dakika 46: İkinci 45 dakika Beşiktaş'ın vuruşuyla başladı.

İLK YARI

Hakan Sivriselvi ilk 45 dakikanın son düdüğünü çaldı.

Karşılaşmanın 4. hakemi 2 dakikalık uzatmayı işaret etti.

Dakika 42: Gelişen Ankaraspor atağında Özer ceza alanı dışından şansını denedi ancak top üstten auta gitti.

Dakika 38: Ankaraspor defansının arkasına atılan topa Bobo hareketlendi ancak Senecky çıkarak topa sahip oldu.

Dakika 34: GOOOOLLLLL
Ceza sahası dışında topla buluşan Tello uzaklardan şansını denedi, mükemmel bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0

Dakika 31: Ankaraspor ceza alanına yapılan ortada iki Ankarasporlu iki oyuncu çarpışarak yerde kaldı. Tayfun sedyeyle saha kenarına alındı. Oyun bu pozisyon sonrası durdu.

Dakika 28: Anakara defansının arkasınna atılan topa Bobo hareketlendi, kaleciden seken top Delgado'nun önünde kaldı, Arjantinli'nin boş kaleye vurduğu top direğin dibinden auta gitti.

Dakika 27: Bobo'nun arapasında ceza alanı içinde topla buluşan Holosko köşeye vurdu ancak top yandan auta gitti.

Dakika 26: Sol kanattan gelişen Ankaraspor atağında Adem ceza alanında çigziye indi içeri çevirdiği topa Baki ayak koyarak tehlikeyi önledi.

Dakika 24: Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında ceza alanına yapılan ortaya Bobo'dan önce defans ayak koyarak topu kornere gönderdi.

Dakika 20: Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Ali Tandoğan'ın yaptığı ortaya Holosko kafayı vurdu ancak top yandan auta gitti.

Dakika 17: Sağ kanattan gelişen Ankaraspor atağında ceza alanına yapılan ortayı defans uzaklaştırdı, Bilal önünde kalan topa çık sert vurdu ancak top üstten auta gitti.

Dakika 15: Beşiktaş ceza gönderilen topa Rüştü yükseldi ancak Baki'yle yaşadıkları anlaşmazlık sonucu boşta kalan topu defans uzaklaştırdı.

Dakika 12: Ankaraspor ceza alanı içinde topla buluşan Holosko kaleye hareketlenmek istedi ancak özer bu pozisyonda araya girerek tehlikeyi önledi.

Dakika 8: Beşiktaş ceza alanı içinde topla buluşan Necati çok sert vurdu ancak Rüştü bu pozisyonda gole izin vermedi.

Dakika 5: GOOOOLLLLLLLLL
Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Delgado çizgiye kadar sürüklediği topu içeri çevirdi, defansı geçen topa Tello boş pozisyonda vurdu ve topu ağlara gönderdi: 1-0

Dakika 3: Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Holosko hareketlendi ancak top auta gitti.

Dakika 1: Karşılaşma Ankaraspor'un vuruşuyla başladı...

İnönü'de sessiz gece
BJK İnönü Stadı, Beşiktaş ile Ankaraspor arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında en sessiz günlerinden birini yaşadı. Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun, Beşiktaş’a verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle, Beşiktaş-Ankaraspor maçı seyircisiz oynandı. Yöneticiler, görevliler, güvenlik güçleri ve basın mensupları dışında kimse stada alınmazken, maç boş tribünler karşısında oynandı. Siyah-beyazlı taraftarlar, bu karşılaşmaya gelemeseler de özellikle kapalı tribüne astıkları çok sayıda pankartla takımlarına destek verdi.

Holosko ilk 11'de
Beşiktaş’ın devre arasında Vestel Manisaspor’dan transfer ettiği Slovak futbolcu Filip Holosko, Ankaraspor karşısında sahaya ilk 11’de çıktı. Beşiktaş formasıyla ilk kez ilk 11’de oynama şansı bulan Holosko, geçen hafta sonunda oynanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor maçına yedek başlamış ve ikinci yarıda oyuna girmişti. Bu arada sakatlıkları geçen Delgado ile İbrahim Üzülmez de ilk 11’de sahaya çıktı.

Kadroda 4 değişiklik
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ankaraspor karşısında, geçen cumartesi günü oynanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor maçının kadrosundan 4 değişiklik yaptı. Diyarbakır’da oynanan maçta ilk 11’de forma giyen Hakan, Batuhan, Aydın ve Nobre, Ankaraspor maçında ilk 11’de yer almadı. Hakan, Aydın ve Nobre yedek kulübesinde otururken, Batuhan kadroya alınmadı. Ankaraspor karşısında Hakan’ın yerine Rüştü, Batuhan’ın yerine Holosko, Nobre’nin yerine Bobo, Aydın’ın yerine ise sakatlığı geçen Delgado forma giydi. Sakatlıktan kurtulan Serdar Özkan da 18 kişilik maç kadrosuna alındı. PAF takımdan Ali Kuçik ve Bülent Uzun da 18 kişilik kadroda kendilerine yer buldu.

BEŞİKTAŞ
Rüştü, Ali Tandoğan, İbrahim Toroman, İbrahim Kaş, Baki, Holosko, Cisse, İbrahim Üzülmez, Tello, Bobo, Delgado.

ANKARASPOR
Senecky, Murat Akyüz, Ediz, Tayfun, Erhan, Murat Tosun, Adem, Hürriyet, Bilal, Necati, Özer

Stat: İnönü
Hakem: Hakan Sivriservi

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

Şanssızlığın bu kadarına olmaz dedirtti

Show TV'de yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın yok musun' yarışmasına katılan Erkan Engin'in başından geçenler ve yaptığı karavana tercihler akıllara 'bahtsız bedevi' deyişini getirdi. Erkan Engin 25 YTL ödülle yarışmayı bitirip isabetsiz tahminleriyle rekor kırdı

DOĞUŞTAN ŞANSSIZ
Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın yok musun' yarışmasına katılan Erkan Engin yarışmaya umutsuz başladığını daha önceden arkadaşlarına itiraf ettiğini belirtti. Erkan Engin ben bu yarışmadan 2 YTL lira ile ayrılacağım dedi. Erkan Engin yaptığı peşpeşe isabetsiz tahminlerler kısa süre içinde yarışma tarihinin en başarısız yarışmacısı ünvanını aldı.
Yarışma sunucusu Acun Ilıcalı da Erkan Engin'in yaptığı isabetsiz tahminler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Acun Ilıcalı "Ben bu kadar şanssız bir yarışmacı görmedim. Bu programı yaptığım süre içinde en şanssız yarışmacı sizsiniz" dedi.

2 YTL KAZANACAĞIM
Erkan Engin ise "ben bu yarışmadan 2 YTL kazanacağımı yarışma öncesi arkadaşlarıma söyledim" diyerek küçük bir rakam kazanacağını söyledi. Ancak Erkan'ın bu tahmini de tutmadı. Acun Ilıcalı Erkan'ın yaptığı peş peşe isabetsiz tahminlerle bütün şansını tükettiğini görünce bu kez de Erkan'ın önündeki kutuyu açtı. Erkan Engin'in önündeki kutudan şansına 25 YTL çıktı. Böylece Engin'in yaptığı 2 YTL'lik tahmin de tutmadı.

İŞLERİ HEP BATIRINCA EMEKLİ OLDU
Erkan Engin 1941 yılında Bursa'nın Osmangazi ilçesinde doğdu. Marmara Üniversitesi Ticari İlimler Fakültesini bitirip ticaret hayatına atılan Erkan Engin önce kendi mali müşavirlik bürosunu kurdu.
1988 yılında kürk ve deri ticaretine adım atan ardındanda bir yangın yüzünden tüm işini kaybeden Erkan Engin'ni mali durumu oldukça bozuldu.
Tam kendini toparlamaya çalışırken bu kez de körfez krizi Erkan Engin'e 2. darbeyi vurdu. Erkan Engin ticari hayata devam edemeceğini anlayınca emekli olmaya karar vererek kendisini hobilerine adadı. Boş vakitlerini maket yaparak değerlendiren Erkan Engin yaklaşık 3 aydır var mısın yok musunda şansın yüzüne gülmesini bekledi. Ancak çıktığı programda bir kez daha hayal kırıklığına uğradı.
Yani tam bir bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı kovalar misali.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

James Bond pulları satışta

Hayal dünyası casuslarının en ünlüsü 007 James Bond’un yaratıcısı Ian Fleming’in 100. doğum yıldönümü anısına tasarlanan "Bond pulları" satışa sunuldu.
İngiliz postanesinin satışa sunduğu pullar, Fleming’in 19-1960’da yayımlanan "Royal Kumarhanesi", "Dr. No", "Goldfinger", "Ölümsüz Elmaslar" ve "007 Rusya’dan Sevgilerle" adlı romanlarını temsil ediyor.
Londra’da 28 Mayıs 1908’de doğan Fleming, 12 Ağustos 1964’te geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etmişti.

Labels:

AddThis Feed Button

Nicole Kidman hamile

Avustralyalı film yıldızı Nicole Kidman’ın hamile olduğu ve bu nedenle "The Reader" adlı filminin çekimlerini yarım bıraktığı bildirildi.
Oscar ödüllü sanatçının halkla ilişkiler sorumlusu Wendy Day yaptığı açıklamada, Nicole Kidman ve Keith Urban’ın bebek beklediklerini söyledi.
40 yaşındaki Kidman, Tom Cruise ile evli olduğu dönemde de hamile kalmış
ancak bebeğini düşürmüştü. Kidman ve Cruise bunun üzerine adları İsabella ve Connor olan iki çocuğu evlat edinmişti. Kidman’ın hamile olduğu dedikoduları birkaç haftadır magazin basınını meşgul etmesine karşın sanatçının halkla ilişkiler sorumlusu Wendy Day, aktrisin hamile olduğunu ancak bu sabah kesinleştirdiğini açıkladı. Kidman, Grammy ödüllü Urban ile 2006’da Sidney’de evlenmişti. Urban düğünden sonra bir rehabilitasyon merkezine kaldırılmış, ancak hastalığının ne olduğu açıklanmamıştı. Geçmişte kokain bağımlısı olduğunu belirten Urban, Kidman’ın rehabilitasyon merkezindeki tedavisi boyunca kendisini yalnız bırakmadığını söylemişti.

Labels:

AddThis Feed Button

Fortis Türkiye Kupası'nda bugün

Kupa'da Beşiktaş-Ankaraspor maçı dışında iki karşılaşma daha var...
8.1.2008




ÇAYKUR RİZE-DİSKİ
ÇAYKUR RİZE
Gonzales
Gökhan
Serhat
Kürşat
Suat
Emrah
Fahri
Cumhur
Victoria
Leandro
Riberio

DİSKİ
Tayfun
Oktay
Kemal
Ercan
Nedim
Akif
Serkan
Ömer
Mansur
Soner
Azad

Stat: ATATÜRK
Yayın: LİG TV
Saat: 16.00
Hakem: M.İlker Coşkun

ALANYASPOR-GAZİANTEP
ALANYASPOR
Hamit
Taner
Kenan İmirhan
Sercan
Adem
Kenan Köse
Umut
Can
Metin Kurt
Nedim
Metin Telle

GAZİANTEP
Oğuz
Mehmet Polat
Bekir
Deumi
Ergün
Zurita
Volkan
Özgür
Ekrem
De Nigris
Erdal

Stat: MİLLİ EGEMENLİK
Yayın: Yok
Saat: 13.30
Hakem: Uğur Söylemez

Rizespor seri peşinde
Türkiye Kupası’nda ilk maçında Beşiktaş’ı mağlup etmeyi başaran Çaykur Rizespor, bugün sahasında konuk edeceği DİSKİ’yi yenerek kupada ikide iki yapmak istiyor. Yeşil-Mavili takımın teknik direktörü Saffet Susiç, DİSKİ ile oynayacakları maça büyük önem verdiklerini belirtirken, bu mücadelenin Galatasaray sınavı öncesinde ciddi bir prova olacağını dile getirdi. Susiç, genel averajı düşünerek bol gollü bir galibiyet almaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Labels:

AddThis Feed Button

Tek hedef galibiyet


Kupada iki sezondur mutlu sona ulaşan Beşiktaş, Ankaraspor'u ağırlıyor. Gruptaki ilk maçını kaybeden Kartal, çeyrek final için kazanmak zorunda.
8.1.2008


Saat 20.00’de başlıyor
2008’e farklı DİSKİ galibiyetiyle ‘Merhaba’ diyen Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda Ankaraspor ile karşılaşacak. İnönü Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, Siyah-Beyazlılar’ın cezası nedeniyle boş tribünler önünde oynanacak. Hakem Hakan Sivriservi’nin yöneteceği zorlu mücadele, saat 20.00’de başlayacak ve LİG TV’den naklen ekranlara gelecek. Son iki sezondur kupada mutlu sona ulaşan Kara Kartallar, kaybederse çeyrek final şansını zora sokacak.

Sağlam’dan uyarı geldi
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın oyuncularıyla bir toplantı yaptığı ve maçın önemini belirttiği bildirildi. Galibiyet isteyen Sağlam’ın, “Avrupa’ya veda ettik. Artık önümüzde sadece lig ve kupa var. Camiamız bizden şampiyonluklar bekliyor. Bu beklentileri boşa çıkaramayız. Ankaraspor’u yenip, Türkiye Kupası’nda yolumuza devam etmeliyiz. Yarın (bugün) galibiyetten başka sonuç kabul etmiyorum” diyerek üç puan istediği öğrenildi.
Orhan YILDIRIM

BEŞİKTAŞ
Rüştü
A.Tandoğan
İ.Toraman
İ.Kaş
Baki
Holosko
Cisse
Aydın
Tello
Bobo
Nobre

ANKARASPOR
Senecky
Murat Akyüz
Ediz
Tayfun
Erhan
Tita
Adem Koçak
Hürriyet
Bilal Kısa
Özer
Murat Tosun

Stat: İnönü
Yayın: Lig TV
Saat: 20.00
Hakem: Hakan Sivriservi

Kartal için farketmiyor
Cezası nedeniyle Ankaraspor maçında seyircisinden ayrı kalacak olan Beşiktaş, yalnız da kazanıyor... İnönü Stadı’nda son dönemde seyircisiz 7 maça çıkan Kara Kartal, 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Siyah-Beyazlılar, 5’i Lig, 2’si de Türkiye Kupası olmak üzere oynadığı bu maçlarda toplam 14 gol atarken, kalesinde de 7 gol gördü. Beşiktaş, bu sezon ise deplasmanda seyircisiz oynadığı maçlarda Galatasaray’a 2-1 yenilirken, Trabzonspor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı.

İşte seyircisiz maçlar
Sezon Rakip Sonuç
2001-2002 Bursaspor 2 - 1
2004-2005 İstanbulspor 2 - 1
2004-2005 A.Sebatspor 6 - 1
2004-2005 G.Birliği 0 - 0
2004-2005 Konyaspor 1 - 3
2006-2007 Ankaragücü 2 - 1
2006-2007 K.Erciyesspor 1 - 0

En kritik sınav
Son iki sezondur Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Beşiktaş için bugünkü karşılaşma büyük önem taşıyor. Gruptaki ilk karşılaşmasında Çaykur Rizespor’a yenilen Siyah-Beyazlılar, Ankaraspor’a karşı puan kaybetmesi halinde çeyrek final yolunda ağır yara alacak. İlk iki takımın bir üst tura yükseldiği 5 takımlı A Grubu’nda Beşiktaş maç fazlası ve averajla liderlik koltuğunda oturuyor. Tek devreli lig usulü oynanan Türkiye Kupası gruplarında genel averaja bakılıyor.

Beşiktaş’ta eksik çok
Bu sezon sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramayan Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda Ankaraspor ile oynanacak karşılaşmaya da eksik bir kadroyla çıkacak. Siyah-Beyazlılar’da sakatlıkları bulunan Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Ricardinho, Mehmet Sedef ve Mehmet Yozgatlı forma giymeyecek. Ayrıca hafif sakatlıkları bulunan Matias Delgado, Serdar Özkan ile kaptan İbrahim Üzülmez’in maç kadrosuna alındığı fakat oynamalarının düşük ihtimal olduğu öğrenildi.

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

Emre, dönmek için can atıyor

Galatasaray'ın transfer etmek istediği milli futbolcu, yuvaya dönmeye sıcak bakıyor. Tek sorun bonservis ücreti..

08.01.2008 09:16

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Emre Belözoğlu, yuvaya dönmeye sıcak bakıyor. Emre'nin menajeri Ahmet Bulut, Galatasaray'ın teklifini doğruladı ve ekledi: Emre, Galatasaray'da oynamayı çok istiyor. Bizim açımızdan hiçbir sorun yok. Yeter ki Galatasaray Newcastle United'la anlaşıp bonservis sorununu çözsün.

***

Emre sürpriz olmaz

Yıldız futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, "Galatasaray, Newcastle ile anlaştığı taktirde bizim açımızdan sorun çıkmaz. Emre eski takımına dönebilir. O da bunu çok istiyor" dedi.

İngiltere Premier Ligi'nde Newcastle United forması giyen Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut, Galatasaray'ın yaklaşık 18 aydır Emre'yi transfer etmek için çaba sarfettiğini ve kulübünde mutlu olmayan genç futbolcunun eski takımıyla her an sözleşme imzalayabileceğini söyledi. Birçok takımın, özellikle de İtalyan kulüplerinin Emre ile ilgilendiklerini söyleyen Bulut, "Galatasaray bunların hepsinden daha avantajlı durumda. Emre'nin eski takımına gitmesi sürpriz olmaz" dedi.

EMRE DE G.SARAY'I İSTİYOR

Emre'nin de Galatasaray'a dönmeye sıcak baktığını belirten Bulut, sözlerine şöyle devam etti: "Şu anda İngiltere'de her takım, kadrosuna yeniden şekil vermenin uğraşı içinde. Ara transfer dönemi zaten başlamıştı. Bizim açımızdan hiç bir problem yok. Galatasaray'ın Newcastle United'lı yöneticilerle masaya oturması gerekiyor. Bu gerçekleşirse Emre yeniden Sarı- Kırmızılı formayı giyer."

Takvim

Labels: , ,

AddThis Feed Button

LÜBNAN'DAN İSRAİL'E FÜZE SALDIRISI

2006'dan sonra ilk kez füze atıldı

08.01.2008 09:03

Gelişmeyi Reuters haber ajansı duyurdu.

Lübnan'dan İsrail'in kuzey kesimine dün gece füze atıldığı bildirildi. Polis, Hizbullah gerillalarıyla 2006 yazında çıkan çatışmadan bu yana Lübnan'dan İsrail'e atılan bu ikinci füzenin düştüğü bölgede yaralanan bulunmadığını kaydetti. Lübnan'dan geçen yıl haziranda İsrail'e füze atılmış, hafif hasara yol açan saldırıda yaralanan olmamıştı. Lübnan'daki Hizbullah gerillaları, 2006'daki çatışmada İsrail'in kuzeyine yaklaşık 4 bin adet füze atmıştı. İsrail'in kuzeyindeki Şlomi şehri sakinlerinden Gabi Niman, ordu radyosuna yaptığı açıklamada, yerel saatle 2.00 civarında şehre 3 füzenin düştüğünü söyledi. Niman, bölge sakinlerinin patlamayı önce gökgürültüsü sandığını, ancak uyandıklarında bunların füze olduğunu gördüklerini belirtti. Polis sözcüsü Micky Rosenfeld de yaptığı açıklamada, polisin olay yerine
gönderildiğini ve şu ana kadar yalnızca bir füzenin düştüğünün doğrulandığını bildirdi.

A.A.

Labels:

AddThis Feed Button

Monday, January 7, 2008

çocuk filmi fragman

Labels:

AddThis Feed Button


eXTReMe Tracker